Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים ששאלתי פה לגבי סקודה רומסטר, הונדה FR-V, מאזדה 5? אז היום היתה לנו נסיעת מבחן ברומסטר. אני דווקא אוהבת את העיצוב שלה, מאד חמודה לטעמי. בנהיגה, מורגש המנוע הקטן יחסית. אבל הנסיעה מאד נעימה. דוושת הגז נוחה ומגיבה יפה, דוושת הברקס רכה אבל מגיבה נהדר. המהלכים עוברים בצורה מאד חלקה וכמעט לא מורגשת. ההגה מגיב יפה. תחושה מאד טובה של נהיגה במכונית אירופאית קטנה. כאמור, המנוע הקטן - מורגש. נסעתי בדגם עם התוספות המשופרות ועם גג הזכוכית. (7000 ש"ח תוספת עבור התוספות ו-6000 ש"ח עבור הגג). יש במכונית הזו כל מיני גימיקים קטנים ונחמדים מאד כמו למשל זמזום המאמת כי כמות האוויר בכל הגלגלים ברמה מתאימה, תא קטן עם קרור, ועוד כאלה. חמוד אבל לא הכרחי. כן הכרחי אולי זו תוספת כריות האוויר שבדגם הבסיסי חסר. בעלי והילדה מאחור סבלו מחוסר נוחות די בולט. המושבים לא נוחים, צרים, במיוחד האמצעי, והנסיעה ממש לא נוחה. כאשר בעלי נהג ואני ישבתי מאחור חשתי בזאת מאד. דווקא מושב הנהג נוח ונעים. המכונית למרות גודלה הקטן יחסית נותנת תחושה נעימה בגלל כמות החלונות והעיצוב המיוחד. אני לא בטוחה שתהיה אותה תחושה ללא התקרה הזכוכיתית, כמו ברכב עליו נהגתי. כאמור תוספת של 6000 ש"ח זה לא דבר של מה בכך.

הוזמנו לנסיעת מבחן על המאזדה 5 ביום חמישי.

באשר להונדה אני לא מצליחה לארגן לנו נסיעת מבחן. אמרו לי שאחת המכוניות היתה מעורבת בתאונה ועכשיו נותרה רק אחת לכסות את כל הארץ. התקשרתי לסוכנות הראשית של הונדה לברר מתי יש נסיעת מבחן של FR-V במקום אחר בארץ, ואנחנו נעשה מאמץ ונגיע לשם - נמסר לי שאין להם רישום כזה והם לא יודעים. פניתי לכמה סוכנויות אחרות מחוץ לסוכנות באשדוד בה ראיתי את המכונית באולם התצוגה, כולם אמרו שיתקשרו אלי , אף אחד לא חזר. זה נראה לי תמוה. מה הם לא רוצים למכור מכוניות? או שאולי לא רוצים שננסה את המכונית? יש לכם רעיון מה קורה?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגג השמש ברומסטר יש חיסרון (חוץ מהמחיר שלו...) - הוא יגרום למזגן לעבוד הרבה יותר קשה בקיץ. אני הייתי מוותר עליו.

לגבי ההונדה - נשמע כמו בלגן ישראלי טיפוסי - תתקשרי לסוכנות הראשית, ותתעקשי באסרטיביות לדבר עם מנהל השיווק שלהם. תסבירי לו שהוא יאבד לקוח אם לא תסודר לך נסיעת מבחן. אם זה לא יעזור, כנראה שלא מגיע להם שתיקני מהם מכונית :twisted: ...

תבדקו גם את הקאיה קארנס החדש.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

שוב שלום!

לפי מה שהבנתי, המכונית שהכי תתאים לך היא המאזדה 5.

את תהני מהמנוע הגדול, המרווח (כן כן, מרווח), מהאבזור ומהבטיחות.

המחיר גבוה מהרומסטר, אבל את החישוב הזה תעשי עם עצמך.

מקווה שתעשי את הבחירה הנכונה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
לגג השמש ברומסטר יש חיסרון (חוץ מהמחיר שלו...) - הוא יגרום למזגן לעבוד הרבה יותר קשה בקיץ. אני הייתי מוותר עליו.

לגבי ההונדה - נשמע כמו בלגן ישראלי טיפוסי - תתקשרי לסוכנות הראשית, ותתעקשי באסרטיביות לדבר עם מנהל השיווק שלהם. תסבירי לו שהוא יאבד לקוח אם לא תסודר לך נסיעת מבחן. אם זה לא יעזור, כנראה שלא מגיע להם שתיקני מהם מכונית :twisted: ...

תבדקו גם את הקאיה קארנס החדש.

לא בדיוק. מנסיון עם גג שמש בקורדובה שלי, ראשית, יש לו וילון חיפוי פנימי שמבודד את קרני השמש. גם הגג עצמו מצופה בחומר מבודד, כך שהשילוב של שניהם מבודד בהחלט. ובנוסף, אם יש בקרת אקלים אלקטרונית, במידה ופותחים את הגג בהתחלת הנסיעה, הרכב מתקרר מהר מאד והמזגן נכנס לפעולה מאוחר יותר.

נקודה אחרונה, הרבה פעמים ויתרתי בכלל על המזגן כשפתחתי את גג השמש ואת החלונות.

לגג השמש יש חסרון אחד והוא רעש רוח חזק מאד.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני,

לצערי, ברומסטר גג השמש (הענקי, יש לציין) אינו מצוייד בכיסוי מבודד אלא ביריעת בד דקה יחסית, כך שגם כאשר הגג אינו חשוף, הוא יתרום תרומה משמעותית לבישול פדחותיהם של הנוסעים.

בכל מקרה, מה שמפריע לי במיוחד ברוב גגות השמש הוא צמצום מרווח הראש של הנוסעים במושב הקדמי.

פורסם

ומה לגבי הקאיה? אמינה?

ובאשר להתלבטות שלנו, כרגע בין ההונדה )FR-V ובין הסקודה רומסטר. אני אוהבת את ההונדה - רחבה יותר, 6 מקומות, מנוע גדול יותר, עדיין לא עשינו נסיעת מבחן.

בעלי אוהב את הסקודה - זול, זול, זול...וגם אהב את תחושת הנסיעה - אוהב מכוניות אירופאיות.

מה אתם אומרים?

האם הונדה לא מכונית בסופו של דבר אמינה יותר?

פורסם

ההונדה אמינה ללא ספק, אם כי יקרה בהרבה מהסקודה. אם ישנם שיקולי מחיר, הסקודה היא המנצחת, עם יד קשורה מאחורי הגב.

לגבי הקאיה: מדובר בדגם חדש לחלוטין כך שאין לגביו נתוני אמינות ספציפיים. הקאיה בנוייה ממכלולים של יונדאי בעלי אמינות מוכחת, כך שהסיכוי ליפול על תקלות "גדולות" בקאיה נמוך.

אגב, את הרנו סניק ואת ה-C4 פיקאסו כבר בדקתם? ראיתי לפני כמה ימים את הפיקאסו וזה רכב לא פחות ממדהים.

פורסם

בעלי לא אוהב צרפתיות..

מעדיף אירופאיות ויפניות. עדיין לא הצלחתי לקבל תאריך לנסיעת מבחן בהונדה. אני מתחילה לחשוב שהם לא מעונינים לערוך נסיעת מבחן. אבל לא מבינה למה אלא אם כן המכונית ממש לא נוחה בנהיגה וזה לא נראה לי המקרה..

פורסם

ספרד זה באירופה, לא?

הצלחתי לארגן נסיעת מבחן בהונדה. בשבוע הבא. קובי, תןדה על ההצעה, אכן התקשרתי וביקשתי לשוחח עם מנהל המכירות... משם הכל הלך ממש חלק. תודה.

האם הונדה מצדיקה את ההבדל הגדול במחיר? אפילו אם אקח את חבילת "ההרחבות" ברומסטר (7000 ש"ח) עדיין אהיה רחוקה מהמחיר של הונדה. ושאלתי האם יש הבדל כה גדול מבחינת איכות הרכב בין שני הרכבים.

פורסם

לעניות דעתי ההבדל הגדול במחיר אינו מוצדק, אלא אם את זקוקה לגמישות של המושב השישי.

מצד שני, הושמעו אצלך במשפחה תלונות על המרחב מאחורה ברומסטר, כך שאולי ההונדה תציע ערך מוסף גם בעניין הזה, ולא רק במושב מס' 6.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
שוב שלום!

לפי מה שהבנתי, המכונית שהכי תתאים לך היא המאזדה 5.

את תהני מהמנוע הגדול, המרווח (כן כן, מרווח), מהאבזור ומהבטיחות.

המחיר גבוה מהרומסטר, אבל את החישוב הזה תעשי עם עצמך.

מקווה שתעשי את הבחירה הנכונה.

ניב

מרווח מאוד...

פשוט במאזדה חשבו קודם כל על השוק היפני לפני כולם...

קשה להם עדיין להאמין שבני האדם חצו את ה1.75 מ' :-P

פורסם
בעלי לא אוהב צרפתיות..

מעדיף אירופאיות ויפניות. עדיין לא הצלחתי לקבל תאריך לנסיעת מבחן בהונדה. אני מתחילה לחשוב שהם לא מעונינים לערוך נסיעת מבחן. אבל לא מבינה למה אלא אם כן המכונית ממש לא נוחה בנהיגה וזה לא נראה לי המקרה..

פעם אחרונה שהסתכלתי במראה, צרפת היתה ממוקמת באירופה..

בכל אופן הפיקאסו היא אלטרנטיבה מעולה, והדגם היותא נמכר כעט במחיר של 133K עם מנוע 2.0 ליטר.

לי נשמע כאופציה מענינת, מנסיון אישי,וממבחנים ארוכי טווח באנגליה שם הרכב מאוד פופולארי, לא מדווח על בעיות ברכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...