Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציפי, תתחדשו ותהנו! בחירה נבונה :-P

אוראל, שמחכה לפביה MK2 :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדשו, גם אנחנו בדרך לרכוש 2 כאלו, לצערי בגירסת הליסינג (צריך לעמוד בקבוצה 2).

פורסם

רגע - חבילת התוספות במחירה הרגיל עולה 7 וחצי אלף ש"ח, וביום ההנחות היא עולה 5 אלף ש"ח.

מה שמקבלים בחבילה הזאת - גג פנורמי, עוד 2 כריות אוויר, מזגן "משופר" , מערכת סאונד לא מקורית MP3?

כל זה יצא לך 119 אלף ש"ח?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ציפי, תתחדשו! אני בטוח שזו בחירה מצויינת. נחמד לראות את הפורום עוזר לאנשים "מן השורה" ולא רק לכל הקבועים שמחפשים קליאו ספורט או סיאט ליאון טורבו ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

נכון, אני באמת אדם מן השורה.. נהגתי בטנדר טויוטה הילקס מודל 2000. קניתי אותה חדשה והיא שירתה אותי בנאמנות עד לפני שבועיים, ואז נגנבה. זו היתה מכונית מצויינת, אמינה בצורה בלתי רגילה. לא שהתה יום אחד במוסך לתיקונים, מחוץ לטיפולים קבועים, החלפת בטריה. פשוט נהדרת. חרשנו איתה את כל הארץ הרבה פעמים. בעלי נוסע במכונית מסוג מרצדס C 180 (עוד מעט ותיחשב אנטיקה..). חייבת לכתוב שלמרות שמה המכובד ומחירה המוגזם שבענו ממנה צרות צרורות, ממש ממש מתחילת דרכה. ולמותר לציין כמה כל תיקון וחלק עולה.. בעלי קונה הרבה פעמים חלקים ומתקן הרבה מאד דברים לבד (רקע וידע טכני עשיר), וגם כך מחיר החלקים הוא פנומינלי. לבעלי זהו הובי, לשכב מתחת למרצדס הזו בשבתות ולנסות לתקנה. ובאשר לעינינינו..

קנינו את הרומסטר עם חבילת השיפורים שעלה ביום חמישי ושישי שעבר 5000 ש"ח, וכוללת: 2 כריות אוויר נוספות, חישוקים קלים, הפיכת מושב אמצעי אחורי למדף, צבע מטאלי, כוונון למושב הנוסע, נראה לי עוד כמה שיפורים זניחים. בנוסף, תמורת 6000 ש"ח (4000 ביום חמישי- שישי) הוספנו גג שמש אוריגינאלי (לא בטוחה שזו החלטה טובה, הבנות לחצו..), ובנוסף שילמנו 2000 ש"ח לרדיו קנווד MP (לא אוריגינאלי - אין שם אופציה לרדיו אוריגינאלי) פלוס עלוקה (לטובת חברות הביטוח).

מחיר המכונית הוא נמוך, אבל זה לא כולל את הצבע המטאלי, ואין אפשרות לרכוש מכונית בצבע לא מטאלי.. אז יש כאן איזה CATCH . לי היו חשובות שתי כריות האוויר הנוספות, ואי אפשר היה לרכוש רק אותן אלא את גל החבילה כאמור 5000 ש"ח נוספים. אז זהו. תודה לכולם, הארתם לי המון.. אמשיך ואספר לכם כשהמכונית תגיע.

פורסם

האם יש סיכוי לבטל את התקנת הרדיו דיסק ?

במחיר שציינת ישנן חלופות טובות בהרבה בשוק הפרטי

(וכן,אני מבין שזה כולל את העלוקה,שגם אותה ניתן להתקין אצל מתקינים "בחוץ")

פורסם

ציפי, אין דבר כזה שאין דבר כזה...

או: אפשרי לרכוש ר"ד מקורי - זה פשוט יעלה הרבה יותר מאשר ר"ד של פיוניר/קנווד וכו'.

ברכב הדגמה הכחול (צבע מדהים, לטעמי) יש ר"ד מקורי.

תתחדשו ותהנו!

תעלי תמונות - ברגע שהכלה תימסר לכם :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם ברכב ההדגמה בו אנחנו נסענו (שחור) היה רדיו דיסק מקורי, אבל נאמר לי כבר אז על ידי הנציג שאין אופציה לרכישה. לא ניסיתי לחפש מקום חלופי להתקנת הרדיו והעלוקה, זה נראה לי נוח שהרכב יגיע כבר עם הכל. האם נראה לך שיהיה הבדל מאד גדול במחיר? רדיו דיסק מאיכות ממש טובה לבטח יעלה יותר מהסכום הזה. זה חסרון גם לדעתי, שאין מקורי, כי האיכות בסופו של דבר לא זהה, ואני אוהבת להאזין למוסיקה כשאני נוהגת.

אגב, לאיזה כחול אתה מתכוון הכחול הטורקיזי? הוא צבע מדהים. אנחנו הזמנו כחול כסוף בהיר. (אני חושבת POLLAR BLUE)ראיתי את הטורקיז בכל התמונות וכל המצגות וגם באולם התצוגה באשדוד (שם רכשנו), שכבר קצת עייף בעיניים רציתי משהו אחר.

פורסם

ציפי, דווקא בנושא הרדיו-דיסק מקורי יצאת בסדר, בהנחה והיו מזמינים בשבילך רדיו-דיסק מקורי - המחיר היה כ"כ גבוה שבאותו סכום היית קונה מערכת aftermarket (דהיינו - לא מקורית) טובה עשרות מונים.

המערכת המקורית בד"כ לא מרשימה במיוחד.

פורסם

קשה למצוא מערכת עם סאונד גרוע יותר מהמקורית של הרומסטר. בחיי.

עם זאת, ייתכן וכדאי לך לוותר על התקנת המערכת, ולעשות אותה לבד אצל מתקין פרטי.

גם יחסוך כסף, גם תוכלי לבחור איזה רדיו שתרצי.

• תוכן חדש...