Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את המכשיר הנ"ל קיבלתי משכן רוסי,המכשיר חדש. אמר שברוסיה משתמשים בזה לחמם את הפלגים, כאשר הטמפרטורה יורדת מתחת לאפס. הוא אמור לעבוד על נפט, אבל אין לו פומפה שתדחס אוויר למיכל כמו בפרימוס, יש רק פקק מילוי.

השכן לא דובר מילה בעברית ואני לא מבין מה הוא אומר, הוא לקח ממני פלג וכיוון את המכשיר אליו, כך הבנתי שזה מחמם פלגים.

כיצד נדחף הנפט דרך הדיזה ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

שלום.

המכשיר הוא מבער על נפט הידית בצורת T היא הפומפה [משאבת לחץ]

הכלי מיועד לחימום כול דבר כולל הביציייייייייי-------

אגב כלי מאוד מסוכן.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני, אם אתה תמצא במכשיר הזה פומפה, תקבל אותו מתנה, אין בו פומפה. הידית בצורת T מולחמת למיכל, ועליהה מולבש פלסטיק שחור. הייתכן שזה לא מכשיר של נפט ?.

אגב, אני צריך למחר מסרק הגה ומייסב צירייה גלגל לאונו מודל 94, שני צלבי דריישפט אחורי לג'יפ ניבה, המיתלה ההרוס לקווליר+ מייסב לצירייה+ דיסקיות ברקס מקוריות, הכל חדש מלבד המיתלה. אין לי כוח להסתובב אם יש לך עד הצהריים אקנה הכל ממך.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

יש לי פרימוס בלי משאבה. שופכים על המיכל טיפה בנזין, מדליקים, הבנזין מחמם את המיכל של הפרימוס וכך נוצר לחץ ראשוני במיכל שדוחף דרך הדיזה את הדלק והעסק נדלק. אח"כ כבר החום של הלהבה ממשיך ליצור את הלחץ במיכל.

אולי זה עובד בצורה דומה, אבל נראה לי די מפחיד לנסות את השיטה הזו על כלי שלא ברור שמיועד לכך. האמת שזה מפחיד למדי גם על כלי שכן מיועד לזה, אבל עד היום שרדתי :shock::onfire: מערכת כיבוי האש האוטומטית בנגמ"ש M113 אהבה את זה פחות, מנסיון. :oops:

פורסם

איזה צירוף מקרים,אני לא מאמין.

שכן (רוסי)שלי נתן לי פעם את אותו כלי שהוא פינה מהמחסן שלו,זה מכשיר רוסי(כתוב עליו ברוסית)וגם אני מחפש מידע

לגבי השימוש בו.

דוד,אם התברר לך איך משתמשים בו,תידע אותי בבקשה.

ארז

DSC00147.JPG

בראבה SX 1.6 1997 גיר רגיל

פורסם

לדעתי ,איכות פעולת המכשיר תלויה בטמפ חיצונית ,אשר נמוכה מעשר מעלות ,אחרת המיכל עלול לדלוף ולהתלקח

דוד ,תבריק את המכשיר והנח אותו בתוך המזנון בסלון ליופי :wink:

יגאל

פורסם

חברה לא לזלזל באיכות המכשירים הרוסיים,גם לי יש בנזיניה רוסית שקניתי פעם בשוק של הרוסים בבלומפילד וכבר הרבה שנים שאני מבסוט ולוקח אותה איתי לכול מקום. ויותר אמינה מהקולמן האמריקאי ויש לי עוד משהו גרמני וכולם עים משאבות ובעיות.(יותר פשוט-יותר אמין ויותר טוב)

• תוכן חדש...