Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סטארלט 93 ידני 180K אצלי שנתיים וחצי עשיתי עליו 50K עם אפס תקלות חוץ ממזגן שחדל לקרר.

אני מוכר אותו עוד חודש חודש וחצי.

בכמה אתם אומרים למכור אותו ? כי המחירון שלו הוא 11.5 וניראה לי הוא שווה יותר כי זה באמת רכב מאוד אמין ומאוד חסכוני (1:14)

אה וגם לפני שבוע הלבשתי אותו ב 2 צמיגים חדשים ...

פורסם

אני , להבדיל מהחברים האחרים שענו , מעט יותר אופטימי בעניין .

הסטארלט הינו רכב מבוקש מאוד בשוק המשומשות הקומפקטיות הזולות , ברוב המקרים הן נחטפות תוך מס' ימים בודדים במקס' .

אם המצב שלה תקין + , היא אמורה להיות אמינה מאוד , שלא לומר מוכיחה את ה " שם " שמאחורי טויוטה .

אני חושב שלא כדאי להתפשר יותר מדי מתחת למחירון , שגם ככה נמוך מאוד כיום .

האם הרכב ידני או אוט' ? הייתי מתחיל מ - 13K ומתגמש מטה בעיקר בגלל המזגן , 10.5K נראית לי כמו פשרה טובה לבסוף , שכן עלות מדחס מזגן לא זולה , ועלולה להגיע לכאלפייה .

לדעתי המחירון לא ממש משחק כאן פונקציה , שכן הוא ממש ברצפה , הרכב נותן תמורה ששווה יותר מהעלות הזאת , לטעמי היא לפחות ברמה אחת מעל שאר הזולות - פיאט אונו , דייהטסו שרייד , סובארו ג'אסטי או פורד פיאסטה - בעיקר בגלל שהיא לא כזו שכיחה על הכביש , ואיכות הבנייה שלה לא רעה בכלל , ושורדת יפה מאוד את השנים .

פורסם
מדובר ברכב בן 15 שעשה כ200 אלף ק"מ עם מזגן לא תקין.

לדעתי אם תקבל עליו מחירון , אתה יכול לשמוח.

יש גם סיכוי שתקבל עליו חצי.

אייל.

טוב שלא הגזמת ... :lol:

בכל מקרה תודה וולו אני חושב שאני אשתמש בעצתך ...

פורסם

200k זה סדר גודל של ק"מ שצריך להיות ברכב בן 15 וברור גם לכל רוכש שהוא יצטרך להשקיע משהו בישור קו לכן לדעתי המחירון משקף את ערך הרכב ואתה תקבל אותו בקלות בעיקר בגלל העודה שזה רכב מבוקש בשוק המשומשות.

פורסם

ובמידה ואתה רוצה למכור לפני החודש-חודש וחצי ...

אני פה .. מחפש רכב כזה .

שלחתי לך גם הודעה פרטית ..

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם
איפה הגזמתי? לא תשמח אם תקבל מחירון?

8)

הגזמת שאמרת שאני אקבל עליו חצי ....

מחירון יהיה בסדר אני רק חושב שהרכב שווה יותר בגלל שאני מכיר את הרכב והוא פשוט סוס עבודה.

אם לא הייתי מקבל רכב חדש הייתי נוסע עליו עד שיתפגר.

SeazeR ענתי לך בפרטי ....

• תוכן חדש...