Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

עקב בעיה שיש לי לבצע הגברה לקומפוננט ממגבר רגיל (בעיות חשמל למינהן) חשבתי האם אפשר לנצל את כל 4 היציאות מה HU לטובת סט יחיד של קומפוננט.

למשל: יציאות ימין ושמאל קידמיות- מידים.

יציאות ימין ושמאל אחוריות- טוויטרים.

למיותר לציין כי הקרוס עדיין יהיה מחובר: הוא מפורק וכל דרייבר מקבל את ההגנה שלו.

הHU הוא קלריון 646 והקומפוננט הוא מורל פולס.

מתחדשת*

פורסם

נכון, הפולס עובד "סביר" כרגע (מחובר דרך הקרוס ליציאות קדמיות בלבד) אבל העיוותים מגיעים לקראת הרבע האחרון של סקאלת הווליות של הCD, כשהאוזן עדיין רוצה עוד כוח...

בעיות חשמל נוגעות להתקנת המגבר:

הסאב עובד טוב, אך ברגע שאני מניע את המנוע יש רעשים מהקומפוננט (מהטוויטרים לדיוק) של "תיקים".

הרעשים האלו קיימים גם כשה RCA מנותקים מהמגבר, גם לאחר החלפת מקור מינוס מהמגבר וקיצור הרימוט ישירות מהפלוס של המגבר.

המגבר לא נוגע בגוף הרכב (יושב על פלטת MDF מצופה לבד, ועם ברגים נפרדים מהחיבור למשענת האחורית)

ניסיתי גם לחבר את גוף הCD לגוף המגבר אך ללא שינוי.

השאלה שגרמה לי לפתוח את השרשור היא האם היציאות הקדמיות והאחוריות מנגנות פס קול שונה או זהה.

בתודה לעונים.

מתחדשת*

פורסם

אז סה"כ אתה צריך לפתור את הבעיה הזו.

רוב הסיכויים אחד הרמקולים , החיבורים של הרמקולים נוגעים בגוף הרכב איפשהו.

בנוסף יש סיכוי שזה מגיע ישר מהכבל מתח או מהרימוט.

תנסה לפתור את אלו.

אם תרצה פנה בפרטי.

פורסם

הבעיה היא בוודאות בעית חשמל, ניתוק הRCA לא הועיל, קיצור הרימוט ישירות לפלוס לא הועיל, שינוי מיקום מינוס לא הועיל, ובחיבור רמקול קואקסיאלי ישירות למוצא המגבר גם לא הועיל (לא נגע בגוף הרכב וללא קרוס)

לכן אני מתעניין בפיתרון של הגברה מהHU כי את בעית החשמל לא אני ולא שני מתקנים הצליחו לפתור

בברכה

מתחדשת*

פורסם

יכל להיות שהיציאותRCA של הרדיו דיסק שרופות?!?!

ככה זה היה אצלי לפני הרבה זמן כשגם אצלי היציאות למגבר היו שרופות ולמזלי ההיתי בזמן אחריות עדיין.

אור.

bmw-530i 3.0L

פורסם

בכל מקרה אין הבדל בין הסאונד מאחורה לסאונד מקדימה, הדיסק מכיל מידע על שני ערוצים בלבד.

ואם אין ברדיו דיסק שלך אבחנה באקולייזר בין הקדימה לאחורה, אז לא יהיה הבדל.

פורסם

ניתן לעשות זאת בשתי דרכים:

1. חיתוכים מההד-יוניט, רק אם הוא תומך בכך (פיוניר 9650 ו 880 יכולים לדוגמה)

2. שימוש בקרוס פסיבי שתומך בבי-ווירינג (הקרוס של האילייט 2 חלקים וההיבריד אוביישן לדוגמה) או שני קרוסים נפרדים, אחד לטוויטרים ואחד לוופרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

החל מהערב זה כבר לא פולס אלא דוטק אוביישן, ולפי התרשמות ראשונית אני באמת הולך לפרק את הקרוס המקורי, ולהרכיב לכל דרייבר את רכיבי החיתוך שלו ולעשות בי-ווירינג מה HU.

נכון לעכשיו במפגש הקרוב זה כנראה ישאר כמו שזה, ואשמח לקבל דיעות במקום לאחר השמעה.

תודה וערב טוב לכל העונים.

מתחדשת*

• תוכן חדש...