Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מדובר על אפלהאוז 93 אוטומט.כאשר אני מתניע את הרכב בבוקר,סל"ד עולה לכ-1200 ,לאחר נסיעה של כמה דקות המנוע מתחמם,סל"ד יורד לכ-500 בעמידה.לאחר עוד כמה דקות הרכב כבר מתכבה לגמרה בעמידה,כלומר על מנת שהמנוע לא יתכבה באיזו צומת, אני צריך ללחוץ על דוושת הגז.המעניין הוא, שאם אני עוזב גז,הסל"ד צונח במהירות מטורפת ל-0.כל זה כאשר המנוע כבר חם.באיזשהו שלב - כרבע שעה לאחר תחילת הנסיעה,כשהעצבים שלי כבר שחוקים,בפיתאומיות המנוע מתייצב על כ-950 סל"ד והבעיה נעלמת (עד הבוקר הבא).חייב לציין כי עיקר הבעיה בחורף או בימים קרים. ביקרתי במוסך,אמרו כי כנראה בגלל שהצ'וק האוטומטי תפוס במצב סגור (יש מצב כי הרכב גם זולל דלק בלי בושה).

כל עזרה תתקבל בברכה.

תודה.

פורסם

אני מבאר-שבע. לצערי צביקה מנתניה.

גם כאן לא חסר מכונים (הכוונה לקרבורטורים),אבל הם לפעמים מסוגלים להחליף חצי רכב בגלל איזו סתימה פשוטה.כיוון שהידע שלי בקרבורטורים שואף ל-0,רציתי קודם להתיעץ כאן בפורום, לפני שאני מגיע לתיקון.

פורסם
שלום לכולם.

מדובר על אפלהאוז 93 אוטומט.כאשר אני מתניע את הרכב בבוקר,סל"ד עולה לכ-1200 ,לאחר נסיעה של כמה דקות המנוע מתחמם,סל"ד יורד לכ-500 בעמידה.לאחר עוד כמה דקות הרכב כבר מתכבה לגמרה בעמידה,כלומר על מנת שהמנוע לא יתכבה באיזו צומת, אני צריך ללחוץ על דוושת הגז.המעניין הוא, שאם אני עוזב גז,הסל"ד צונח במהירות מטורפת ל-0.כל זה כאשר המנוע כבר חם.באיזשהו שלב - כרבע שעה לאחר תחילת הנסיעה,כשהעצבים שלי כבר שחוקים,בפיתאומיות המנוע מתייצב על כ-950 סל"ד והבעיה נעלמת (עד הבוקר הבא).חייב לציין כי עיקר הבעיה בחורף או בימים קרים. ביקרתי במוסך,אמרו כי כנראה בגלל שהצ'וק האוטומטי תפוס במצב סגור (יש מצב כי הרכב גם זולל דלק בלי בושה).

כל עזרה תתקבל בברכה.

תודה.

שלום רב!

האפלאוז ידוע כבעל בעיות כרוניות של צוק אוטומטי סתום, מכיוון שציינת שסלד עולה ל1200 ויורד ל500, לאחר מספר דקות,

האבחנה הראשונית, היא של צוק תקין ולא סתום.

מכיוון שאתה מציין גם שהרכב בשלב כלשהו מתיצב על 950, הדבר מחזק שהבעייה היא לאו דווקא בצוק, אלא בקרבורטור עצמו כמכלול, בכל מקרה בעייתך קרוב לוודאי היא בקרבורטור, והעצה היחידה שתוכל לקבל, היא לגשת למכון קרבורטורים מקצועי אמין

ובעל שם בתחומו, בכל מקום בארץ שבו תבחר, מהמידע שיש לי ,מכוני הקרבורטורים באזור באר שבע, לא מצטיינים במקצועיות ואמינות, וזאת בלשון המעטה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני מציע לך לנסוע 1/2-3/4 שעה לצביקה, שווה את הדרך, עבודה שם זה מקצועיות לשמה, וחסכון בכאב ראש גדול וכאבי לב וכאבי כיס.

שווה לנסוע , השקעה קטנה, רווח גדול.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מצטרף להמלצה. תנצל את ההזדמנות לסידורים במרכז.

נסעתי אליו (מאזור י-ם) עם סובארו שברגע שהרגישה עליה לא עברה את ה-50.

לאחר הטיפול שלו הרכב התנהג כחדש. היה שיפור בכל פרמטר הקשור לקרבורטור.

פורסם
שיגיד שהוא בא לצביקה. יעשו לו כבוד.

לחברה המדוברים אין קרבורטור

יש להם VTEC

והם לא אוהבים קרבורטורים

אבל כמו שאמרת עונה טובה

:wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

היום יש להם VTEC.

פעם הם היו באים בתור ילדים באסקורט של אבא שלהם לצביקה.

בקיצור, וברצינות - נסיעה של שעה לנתניה משתלמת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תשמע גם אני בעל אפלאוז קרבורטור והקרבורטור שלי יצא לגמרי מכיוון

לפני חודשיים נסעתי לצפון ברכב ריק כל הדרך נסעתי רגוע וניסיתי להישאר במהירות 90-100 כדי לבדוק צריכת דלק כשחזרתי ותדלקתי התוצאה הייתה ליטר ל 13 ק"מ

לפני שבוע בערך בפסח שוב נסעתי לצפון רק זה אחרי שלפני שבועיים הייתי אצל צביקה ועשיתי שיפוץ, הפעם נסעתי עם רכב מלא עמדתי בפקקים בגלל הפסח, פקק של שעתיים בכביש הסרגל וואדי ערה ונוסף לזה כל הדרך משכתי הילוכים וממש לא נסתי רגוע ולמרות זאת הצירכה יצאה טובה יותר ליטר ל 13.6 ק"מ ובנסיעה רגוע זה היה מן הסתם מגיע ליותר.

חוץ מזה ששהרגשה של המנוע אחרת לגמרי הוא עובד חלק ובלי תקיעות הטורים תמיד יציבים בכל מצב בהתנעה ובעומס של צרכני חשמל בניוטרל והצוק עובד מצויין.

בכל מקרה אתה תרגיש הבדל משמעותי, ממליץ בחום לעשות ניקוי/ניפוץ קרבורטור אצל צביקה.

• תוכן חדש...