Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש פנסים אחוריים של MK2 GTI או כל פנס אחר שהוא מיוחד (כחולים, שקופים וכו'.....).

למי שיש או יודע היכן אני יכול למצוא שיכתוב הודעה. לא משנה חדשים או משומשים.

תודה מראש, יוני Vw GTI .

8)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם אתה מאזור המרכז יש את GTLV שברחוב יצחק שדה ליד פליקס סוכנות וולקסוואגן יש שם בחורה ששכחתי את שמה אבל עושה מחירים זולים ומסתדרת עם כולם

פורסם

תודה, אתה יודע במקרה מה המספר טלפון שלהם!? יש להם אתר?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

gtlv ברח' יצחק שדה 32 ת"א .

תקשר , תשאל לפי דגם ,שנתון תן לה פחות או יותר סגנון שאתה רוצה ... נורות רגילות לדים שיהיו היא תברר ותחזור אליך, מתוך ניסיון מאוד נחמדים חנות קטנטנה אבל מה שאתה רוצה הם יביאו לך במחיר יחסית קטן...(יחסית)

03-6876903

ושבטוח תגיע למקום הנכון ראה תמונה.

חג פסח שמח.

o1_7_89656_20070318110324.jpg

...you can hear me coming

למכירה HU JVC kd-s6060 במצב מעולה במחיר קטן.

פורסם

תודה רבה לכולכם !!! אני אתקשר אליהם מחר...

זה בטוח לקנות באיביי?! איך כל התהליך מתבצע? איך אני יודע שהמוצר תקין......

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

לגולף MK 2 אין פנסים אחוריים לדים או מעניינים אחרים.

יש לבנים ושקופים (מכוערים לדעתי) וכאלה שהם חצי אדומים חצי לבנים (סבירים לחלוטין, כמו שלי), חוץ מאלה, יש רק את המקוריים.

דוגמא למלאי של MK2:

http://www.fk-automotive.com/data01/en/downloads/pdf_katalog/fk_2006_page_189.pdf

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא פועל לי הקישור.....

בכל מקרה יש מבחר עצום של פנסים ל-MK2 !

לדוגמא: לבנים, שחורים, תכלת, אדום מלא, ירוקים, שחור אדום (GTI), לבן אדום (שקופים), ועוד כמה די דומים למה שהצגתי רק עם כמה שינויים פה ושם. והכי יפים אלו פנסים שקופים לגמרי על רקע שחור ובפנים 5 עיגולים אדומים שהם בעצם התאורה !

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

צלצלתי אליהם

לקח לי בערך 10 דקות להסביר על זה שמדובר ב-MK2 ולא MK3 (צורה כמו של ה-VR6), אבל לא נורא.

היא אמרה שהיא תברר לי, אבל אני מרגיש שאין שם מה שאני מחפש :|

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

מה לא עובד לך בקישור?

נסה שוב. כל מגוון הפנסים האחוריים לגולף 2 נמצא שם.

דא"ג, כולם (חוץ מהשקופים) הם מתוצרת HELLA ובזמנו היבואן ייבא אותם.

אני ראיתי כמה סוגים אצל גל-אור (היבואן) ברחוב שונצינו בת"א.

אומנם זה היה די מזמן אבל שווה לנסות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...