Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 8 חודש בערך השלמתי את התקנת המערכת הכוללת:

שתיי מגברים

סאב

קומפוננט

ורמקולים

היום כבר גיליתי שהמצבר שלי גוסס! מאוד קשה להניע בבוקר, ואסור להשאיר את האוטו ללא הנעה יותר מיום וחצי אחרת אין מצבר

האם זה איכשהו קשור למערכת שמע? כי נדמה לי שהמצבר עצמו די חדש ולא מזמן היה ממש מלא חיים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

גם לי יש מצבר מאפריל 06 והתקנתי מגבר 1000W וסאב ונראה לי הם הרגו את המצבר, יכול להיות ?

האוטו לא מניע בכלל (רק עם כבלים) יש 10V במצבר, מתח טעינה בסדר גמור 14V.

היום יוחלף המצבר, נקווה שבאחריות.

פורסם

מצברים, כמו שלמדתי על בשרי, יכולים להיות תקינים היום ומחר למות. היה לי מצבר בן שנתיים וחצי של וולטא, מטופל למשעי, ויום אחד התפוצץ תא והמצבר מת.

גם אם מערכת גומרת את המצבר, חצי שעה-שעה של נסיעה אמורה להטעין אותו מחדש. כמובן שאם המצבר ישן + רוקנתם אותו = קנו חדש.

כמו כן במהלך הנסיעה או כאשר הרכב מונע המערכת מקבלת את מרבית הכוח מהאלטרנטור. מצבר מספק כוח למערכת רק כאשר הרכב כבוי.

איתמר.

(עריכה: מאטריקס, אם כבר 8 חודשים יש לך מערכת ורק עכשיו המצבר מת - קנה חדש. זה לא קשור למערכת)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

סע לחשמלאיי ותראה.אולי זה אלטרנטור.

ואולי יש לך זליגה-האלטרנטור עובד המצבר תקין אבל יש משהו בלילה שמושך חשמל!

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

זה לא קשור למגבר בשום מצב .!

יש לי שתי מגברים, מגבר 2 יציאות ומגבר 4 יציאות ואני נוסע כבר שנה וחצי ואין לי שום בעיה

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

אממ, עשיתי את הדבר הבא, הנעתי את האוטו, הטענתי את המצבר, ניתקתי מינוס המצבר הראה 12.9, השארתי אותו מנותק לכמה שעות, כאשר חזרתי ובדקתי המד הראה 11.58 חיברתי מינוס, ניסיתי להניע, הניע בקושי.

גם בעומס כשניסיתי להתניע המתח ירד ל-8-9 וולט כאשר הססטרטר היה בפעולה

הגיע הזמן להחליף מצבר?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני לא מבין גדול, אבל זה נראה שהמצבר שלך לא בסדר.

המתח במצבר לא אמור לרדת אחרי כ"כ מעט זמן.

המצבר שלך עושה רושם שכבר חלש וצריך להחליף אותו.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
אני לא מבין גדול, אבל זה נראה שהמצבר שלך לא בסדר.

המתח במצבר לא אמור לרדת אחרי כ"כ מעט זמן.

המצבר שלך עושה רושם שכבר חלש וצריך להחליף אותו.

אמיר

+1.

מחזק - אצלי המצבר יחסית חלש (60 אמפר), אלטרנטור אצלי אין לי מושג כמה, למערכת מחוברים מונו בלוק חזק ומגבר 4 ערוצים עם סט קומפוננט וסאב חזק, והנפילות מתח אצלי בנסיעה הן רק עד ל-12.4V בלבד, ככה שנראה לי משהו מוזר אצלך עם המצבר. לא מבין גדול, נכון, אבל נראה לי שהגיע הזמן להחליף אותו.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא, אתה בטוח שזה נופל רק עד ל12V?

אצלי עם הקראנץ' ומצבר של 72 אמפר, המתח בעבודה קשה נופל גם ל11V וואם אני ממש רוצח אותו ואני לא נוסע, ככה שהטעינה היא נמוכה, זה יורד גם ל10.7V.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

כן! 12.4 אולי פחות טיפה אבל לא מתחת ל-12 זה המינימום (עד היום לפחות). גם אני בהלם. אבל תשמע, מצבר של שנפ אפילו 60 אמפר הוא חייה, לא? :wink::lol: אולי זה האלטרנטור, אין לי מושג. בנסיעה ככה בווליום 54 מתוך 62, שזה המקסימום שאני מגביר, יש באסים חזקים מאוד, והנפילות מגיעות רק עד ל-12.4, וברגיל הוא ככה על 13.6V בווליום הזה בד"כ. בבוקר, שאני מתניע ושם את הפאנל, הוא על 14 :shock::-) . מעניין אם היה לי מצבר יותר חזק מה היה קורה :shock::roll: .

בגלל זה אני צוחק על אחי כל יום, כי אצלו (יש לו טויוטה קורולה 2005 לבינתיים) המתח היה עומד על 11 ומשהו ואפילו יורד ל-10 ומשהו. מוזר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לי יש טויוטה קורולה 98 והמצבר שלי הוא 45 אמפר , ועובד כמו טייגר .

יש לי שני מגברים לא קטנים (ראו חתימה) והכל תקין , המצבר הוא של BOSCH.

נראה שהחלפת מצבר לפותח השרשור תפתור את הבעייה.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...