Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לפני חצי שנה על פיאט אונו בציר 2004. הייתה חוויה מוזרה בהחלט, כי בארץ לא רואים כאלו. האוטו אולי נראה ישן, אבל נוח בהרבה ביחס לאונו המקוריים שאנחנו כל כך אוהבים (או שלא...), וגם יותר חסכוני, עם כמה שזה נשמע מוזר. הבחור שבאוטו שלו נסעתי נשבע שהאוטו עושה לו 1:17 עם מנוע 1.1.

אפשר לקנות כזה בצ'ילה בסביבות ה30000 שקל. אני כסטודנט הייתי קופץ על המציאה הזאת בלי לחשוב אפילו. רכב חדש עם מלאי חלקים ענק בגלל שמייצרים אותו כבר 20 שנה? ועוד אחד שנותן 1:17?

למה לא? עדיף על האונואים הישנים שמתפרקים להם כשהם עוברים את המאה קמ"ש.

שכחתם עוד כמה רכבי רטרו:

CROSSFIRE

PT CRUISER

MINI

VIPER

C300 (בערך)

FIAT 500

NEW BEETLE

CHEVROLET HHR

MERCEDES SLR

TOYOTA FJ CRUISER

PLYMOUTH PROWLER

FORD MUSTANG

FORD GT

והרשימה יכולה להמשיך לנצח. יש משהו משותף לרוב המכוניות האלו, וזו הקבלה החמה מצד השוק לרטרו. לא רק אנשים שאוהבים אספנות אוהבים את זה, אלא גם לשוק עצמו נמאס מהעיצובים החדשים.

הPT CRUISER הוא לא דוגמה טובה, כי לא קיבלו אותו ממש בחום, אפילו שהגרסה עם הגג הנפתח די מוזרה ונחמדה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הPT Cruiser דווקא היה הצלחה לא קטנה בשוק האמריקאי בשנים הראשונות שלו. היום הוא מיושן יחסית, אבל עדיין רואים אותו לא מעט. הHHR מתקשה קצת יותר, למרות שאתמול חנתה לי ליד הבית אחת כזו שהייתה צבועה בצבע מדורג מדהים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בראש טבלת היצרנים הממחזרים את הדגמים הישנים שלהם,עומדת ללא ספק פיאט,ששיכללה את השיטה והפכה אותה לאומנות ממש..

*לאחר תום הייצור באיטלייה הועבר ייצור ה 127 הותיקה לדרום אמריקה(ברזיל וארגנטינה)שם יוצרה עד 97'.

*ה 131 וה 124 הועברו לייצור בטורקייה,כמו גם האונו והטמפרה.

* ה 1100D יוצרה בהודו שנים ארוכות וניקראה פרמיר פדמיני.

*ה 600 יוצרה ביוגוסלביה עד 86'.

סה"כ כלכלית פיאט הרוויחה מהעיניין מאחר ותשתיות וקווי הייצור היו קיימים ממילא,וזה היקנה להם דריסת רגל בשווקים מיתפתחים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בראש טבלת היצרנים הממחזרים את הדגמים הישנים שלהם,עומדת ללא ספק פיאט,ששיכללה את השיטה והפכה אותה לאומנות ממש..

*לאחר תום הייצור באיטלייה הועבר ייצור ה 127 הותיקה לדרום אמריקה(ברזיל וארגנטינה)שם יוצרה עד 97'.

*ה 131 וה 124 הועברו לייצור בטורקייה,כמו גם האונו והטמפרה.

* ה 1100D יוצרה בהודו שנים ארוכות וניקראה פרמיר פדמיני.

*ה 600 יוצרה ביוגוסלביה עד 86'.

סה"כ כלכלית פיאט הרוויחה מהעיניין מאחר ותשתיות וקווי הייצור היו קיימים ממילא,וזה היקנה להם דריסת רגל בשווקים מיתפתחים.

חן, שכחת את ה 124 שיוצרה ואולי עוד מיוצרת בברית המועצות לשעבר...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

באתי לכתוב על העובדה שהפיאט אונו עדיין מיוצרת אבל ביגמק ויוסי הקדימו אותי...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

סיטרואן ZX מודל 2007 Made In China

Elysee8.jpg

כנ"ל גם אודי 100, פולקסווגן פסאט B2, סיאט טולדו מודל 92 ועוד...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממש קרוב אלינו, בסוריה ביחד עם אירן מיוצרת מכונית המבוססת על ה-405 ה-סאמארה! בשנה הראשונה תיוצר ב-10000 יחידות, מה שעושה אותה אידיאלית לאספנים. אז מי שיוצא לו במלחמה הבאה להביא אחת ירוויח בגדול-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שכחתי קודם...

ידעתם שאת הרנו 9 ייצרו עד 2003 בקולומביה? רוב המוניות שם הן רנו 9 כמעט חדשות.

חוץ מזה, בצ'ילה יש סוג של ניסאן שמבוססת על הניסאן סאני, ועדיין מוכרים אותה. כמעט כל המוניות שם הן שברולט מונזה והניסאן המוזרה הזו.

פורסם

אגב, אומי - דווקא כן יש יבוא של חלקי אנפילד מהודו לבריטניה ולאירופה, במיוחד לאספנים.

ואחד הרכבים הנפוצים באיראן, הפאיקאן, הוא למעשה הילמן האנטר בריטית שהמשיכה להיות מיוצרת שם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

שכחתם דבר מאוד חשוב-זיהום אויר-מנועים ישנים ולא מפותחים מזהמים את האויר משמעותית-מי שרואה חדשות סוף שבוע יבין שהמצב של כדור הארץ בכי רע... וכבר אי אפשר להגיד על הפאפו שלי כי זה חוזר כמו בומרנג BIG TIME

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

כן, אבל אם הייתה את האופציה לקנות פיאט אונו חדשה ב40000 שקל, אז כל הישנות היו יורדות מהכביש כי אף אחד לא היה קונה אותן, ואז הכביש יכול להיות יותר בטוח ועם פחות גרוטאות, וגם עם פחות זיהום, כי הרבה פעמים רכב ישן מזהם הרבה יותר מאשר אותו דגם כשהוא יצא מהמפעל.

מי לא יעדיף לקנות רכב זהה אבל יותר חדש?

אני מוכן להתערב שהרבה בעלי חיפושיות היו מעדיפים חיפושית שנת 2003 עם 50000 קילומטר מאשר חיפושית משנת 85.

כמו במקרה של האונו, זה לא שהאוטו נשאר בדיוק אותו דבר, אלא רק העניין הוויזואלי והבסיס. המנועים של 2003 בחיפושית הם לא בדיוק זהים למנועים הישנים יותר. הם מזהמים קצת פחות וגם עושים פחות רעש.

בסוף זה מתקזז.

פורסם

אם יש משהו שהייתי עומד בתור בשבילו....

דה-שבו.

חדשה, בצבע ורוד, עם אפשר וגג ברזנט שחור.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני נשאר בשלי- רכבי שרירים- "מפלצות", הנראים כמעט זהה ומשופרים פי כמה מה"מקוריים"- זהו לדעתי הדבר האידאלי לייצור!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יוסי הרכב שמבוסס על הסאני נקרא("טצורו" או בעצם "טסצורו" שכחתי איך כותבים באנגלית) להגיד במבטא דרום אמריקאי.

מנוע GA16DE כמו הסאני והאלמרה.

יותר דומה לסאני - הצלחה אדירה בדרום אמריקה- ניסאן מוכרים אותם כמו לחמניות.

הדגם הזה מאוד מאוד אמין וזה מה שאוהבים שם.

מי שהיה במקסיקו סיטי בשנים האחרונות יבין על מה אני מדבר, מפוצצת במוניות חיפושית ובמוניות ניסאן.

פורסם
כן, אבל אם הייתה את האופציה לקנות פיאט אונו חדשה ב40000 שקל, אז כל הישנות היו יורדות מהכביש כי אף אחד לא היה קונה אותן, ואז הכביש יכול להיות יותר בטוח ועם פחות גרוטאות, וגם עם פחות זיהום, כי הרבה פעמים רכב ישן מזהם הרבה יותר מאשר אותו דגם כשהוא יצא מהמפעל.

מי לא יעדיף לקנות רכב זהה אבל יותר חדש?

אני מוכן להתערב שהרבה בעלי חיפושיות היו מעדיפים חיפושית שנת 2003 עם 50000 קילומטר מאשר חיפושית משנת 85.

סיימת עם רצח האופי לאונו?

עשית אותה (שלהזכירך, הייתה בעלת תכנון מצוין של מרחב פנים, והייתה בעלת ביצועים לא רעים בכלל, בזמנו) מינימום טראבנט מיושנת ממזרח אירופה.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...