Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה מדיניותכם בקשר לסמלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

חזרתי מיומולדת של חבר. הוא לצערי גר באזור הירקון. היה לי ברור שלהגיע עם האקורד החדשה אליו יסתיים באיזשהוא מפח נפש.

שמתי אותה במקום נורמלי - לא רחוק, לא קרוב, לא חשוך, לא בולט

חזרתי וגיליתי שלקחו לי את הסמל האחורי....

מה אתם עושים? קונים כל פעם חדש? מוותרים?

(בסיוויק גנבו לי מאחור אח"כ שיפוץ מכסה מטען אחרי תאונה החזיר את הסמל, בקיה ספורטג' גנבו לי את הקאפות של המגנזיום. פעם אחת קניתי אח"כ התייאשתי ונסעתי בלי)

שח. מתלבט! וכולם זונות בלי יחס לרכוש. מדינה חרא.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי הורידו את הסמל האחורי פעמיים בפעם הראשונה קניתי ובפעם השנייה כבר ויתרתי

אם הייתי יכול הייתי מבטל את החוק שקובע שאסור

פורסם

כל כך מעצבן! :evil: עד היום אני זוכר בדיוק איך זה היה לחזור לאימפרזה המכוסה, להתחיל להוריד את הכיסוי ו... אין ספויילר מאחורה. הייתי :shock::shock::?:evil: גנבה מהרכב היא דבר :bad-word:

אני הייתי קונה חדש...

אם כבר הונדה, אנחנו קנינו את אחד הרכבים הראשונים שהגיעו לארץ בשנת 90. תוך שבוע הורדו מהרכב כ 6 סמלים. היום סמלים (שמסתבר שאפשר לפרק אותם איכשהו) על הטאסות, סמל קדמי ואחורי. האמת שאצלנו ההורים שלי התיאשו אחרי מספר השלמות וויתרו... אבל אז גם זה היה אטרקציה כי הרכב היה בן הראשונים בארץ.

בכל מקרה תקנה חדש... הרכב חדש לגמרי זה בטח מציק בעין. זה בעסה כי זול זה לא יהיה.... אבל זה מה יש :?:roll: אני לא יודע איך הרכב שלך נראה בלי סמל, ומה גודלו של הסמל, אם זה לא בולט אולי אפשר לבצע החלקה כל שהיא.... צריך לברר עלות.

עריכה קלה - ראיתי עכשיו איך נראה הסמל באקורד, אם לא מפריע לך בעין - תחליק ותשאיר בלי. זה לא סמל בולט כמו בחלק מהדגמים, העדרו לא יציק בעין (לדעתי) אבל אם אתה חושב שזה יפה יותר עם סמל, על תוותר. פעם הבאה במידה ויקרה שוב (בשאיפה שלא) תוכל לחשוב על זה בשנית.

פורסם

תגיש תלונה במשטרה, יכול להיות שיתנו לך סמל.

גנבו לנו סמל והגשנו תלונה במשטרה, אמרו לנו שיש להם מלאי של סמלים, שלפעמים הם תופסים אנשים עם סמלים ואחרי זה מחלקים את זה.

לא לקחנו כי אמא שלי כבר קנה סמל לפני שהגשנו תלונה.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אחרי שגנבו לי את סמל ה16 וי מהגריל בערך 4 פעמים, החלטתי לוותר על זה.

(160 ש"ח בצ'מפיון :roll: )

הסמל הקדמי הגדול קובע עם ברגים קודחים, מי שרוצה ,צריך לפרק את כל הגריל בשביל לקחת אותו , הסמל האחורי גם הוא נגנב, אך בזכות AC COBRA ,

יש לי היום אחד במקומו....

מילא גונבים את הסמל, אבל גם חורטים את הפח ועושים בו שקעים ושריטות...

פשוט גועל (למזלי אצלי גנבו את זה בצורה נקייה, גם כן מזל)

בקיצור, שייגמר כבר החופש הגדול!!!! הילדים מסתובבים כל הלילה ברחובות,

ועושים מעשי ונדאליזם...

נ.ב. אני כבר חושב הרבה זמן על יישום מערכת שפשוט עושה מכל גוף הרכב מוליך,

שפשוט תחשמל כל מי שנשען / נוגע / נושף על האוטו.

:twisted:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נ.ב. אני כבר חושב הרבה זמן על יישום מערכת שפשוט עושה מכל גוף הרכב מוליך,

שפשוט תחשמל כל מי שנשען / נוגע / נושף על האוטו.

:twisted:

הנזק שתגרום לרכיבים אלקטרוניים ביישום כזה יהיה גדול פי כמה מכמה סמלים שיגנבו.

אצלי ברכב מותקנת אזעקה שאחד המודולים החיצוניים שלה (תוספת) הוא חיישן סביבתי,לא צריך לגעת ברכב בשביל התראה.

אפשר לכוון את הרגישות ומה שנחמד שהאזעקה לא מופעלת במיידי אלא נותנת התראה קצרה ומופעלת במידה והקירבה לרכב היא טרמינאלית.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

פעם לפני כמה שנים טובות אמא שלי תפסה כמה שגנבו לנו את הסמל מאחורה, רדפה אחריהם חצי שעה, (כמה ערסים קטנים) הלכה לתיכון שלהם והשהו אותם לכמה ימים ואמא שלי קיבלה פיצוי מההורים או משהו לא זוכר זה היה עוד כשהיתי ביסודי..

זהו האמת מאז שעזבנו את גילה שכונת הפשע לא נגעו לנו בשום סמל בשום אוטו :lol:

טפו טפו טפו

פורסם
מילא גונבים את הסמל, אבל גם חורטים את הפח ועושים בו שקעים ושריטות...

פשוט גועל (למזלי אצלי גנבו את זה בצורה נקייה, גם כן מזל)

למה חורטים?

אצלנו בנתניה עושים עבודה נקייה :!:

לא לישכוח גם את המהירות יום יומים ואין סמל\ספוילר\טאסות.....

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

כבר כתבתי בתפוז כמה התופעה מוכרת מקרוב, ושאפשר לנסות לחבר עם ניטים, או לחילופים לשים פשוט מדבקה במקום הסמל... יש כאלה...

אבל עכשיו כשאני חושב על מה שנאמר פה.. אולי במקום מכות חשמל עדיף להתיז חומר כזה, כמו שחברות מסוימות מתיזות על הרכוש שלהן... (שמעתי שבזק למשל שמה על הפילרים) ואז מי שייגע יחטוף הרעלה עצבנית...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

רק ניטים עוזרים, הם רואים את הניטים ומתיאשים אז נכון זה קצת מכער (הרבה) אבל עדיף ככה, ויש ניטים עדינים אז פחות רואים אותם... :lol:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

גם לי גנבו סמל צדדי של הוולוו, (לפני כשבועיים) ועד היום אני מחזיק את עצמי ומתאפק לא להחזיר לי אותו באותה הדרך, עדיין לא קניתי אני לא יודע אם אני יקנה זה יבאס אותי...

חוץ מזה שזה בטח יקר, גנבים בני *ונות :!::!::mad::mad::x

פורסם

פשוט לא צריכים סמלים על האוטו ... זה מכוער ולא יפה..

.הורדת סמלים זה ה-דבר.

ולמי שלא מעוניין , האזעקה שיש לדוד תעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר

הגנבים שהם בדרך כלל ילדים בחופשה .. לא יתקרבו לרכב "מצפצף"

ונזכרתי בעוד דבר, ליד העבודה שלי חנתה דרך קבע פורשה 911 טורבו לבנה

עם סמל נוצץ על מכסה המנוע..

בפעם הראשונה נגשתי לראות אותה , הבחנתי בשלט בחלון הרדי על הדש שבו היה כתוב

"לגנב הסמלים שלום , ברכב זה מותקנת מצלמה , ראה הוזהרת"

רעיון נחמד , שכן עבדתי שם בערך שנה והוא תמיד היה עם הסמל...

:idea:

פורסם

עדיין לא קיבלתי תשובה מי מחק לי את ההודעה הראשונה שהייתה מאוד רצינית ולא היה סיבה למחוק אותה

אולי הערבים.. אבל זה האמת... זה מה שקרה

למה? ככה!

• תוכן חדש...