Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה מדיניותכם בקשר לסמלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מילא גונבים את הסמל, אבל גם חורטים את הפח ועושים בו שקעים ושריטות...

פשוט גועל (למזלי אצלי גנבו את זה בצורה נקייה, גם כן מזל)

למה חורטים?

אצלנו בנתניה עושים עבודה נקייה :!:

לא לישכוח גם את המהירות יום יומים ואין סמל\ספוילר\טאסות.....

אתה יודע מה מצחיק?

כל הגניבות נעשו מהרגע שעזבתי את נתניה...

ודווקא בשכונה יוקרתית בצפון ת"א... מה שאומר שונדליזם יש בכל מקום....

מה שמזכיר לי שהסמל האחורי נגנב לי כשקפצתי לכספומט, בדיוק 2 דקות

וכשחזרתי, לא היה סמל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
פשוט לא צריכים סמלים על האוטו ... זה מכוער ולא יפה..

.הורדת סמלים זה ה-דבר.

יאללה, כוווולם להוריד ממכוניותיכם: סמלים, ספויילרים, אנטנות, צלחות גלגלים, ווישרים (לא דקורציה, אבל בכ"ז גונבים), מחזירי אור וכל אבזור חיצוני אחר שניתן לפרק מהאוטו בקלות יחסית... :idea:

מי ראשון? :twisted:

לי גנבו משהו מכל רכב שהיה לי. הכי הרבה ספגה ניסן סאני (גם כן, עלובי החיים! לגנוב מאוטו כזה... מה זה? אוטו יוקרה??). הראשון הלך סמל מאחור (חזר אם מכסה תא מטען חדש אחרי תאונה), שריטות אמרנו? איזה נקי ואיזו נעליים! כמעט עשו לה ניתוח קייסרי כדי לקלף את הסמל המסכן. אחריו הלך ווישר (אחד! מי צריך ווישר בודוד ישן?? קחו כבר גם את השני! למה להפריד זוג???). צלחות גלגלים חיזקתי עם חוט ברזל אחרי שסיכלתי נסיון כמעט מוצלח להוריד אותם (אזקונים חתחו בשנייה). כיסוי לרכב רופף וקרוע, שלא רחצתי אותו כבר מעל שנה וממילא התכוונתי לזרוק, הרימו כמעט באמצע יום.

שכונה? הדר הכרמל בחיפה. תחנת משטרה אגב ממוקמת בהמשך הרחוב, בדיוק 50 מ' מהבית שלי, בד"כ יש שם לפחות 2-3 ניידות יס"מ בכניסה.

אבל, אם יש לנו כאן מדינת רחמנות שבה וונדליזם הפך לנורמה, אז יאללה, שילך כפרה הסמל. העיקר שלא יחרטו לכם "תתחדש!" על מכסה המנוע של מכוניתכם החדשה והנוצצת ומפריעה בנצנוציה לעיניים הגדולות במיוחד של אחינו השכנים.

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם

מה אתם עושים? קונים כל פעם חדש? מוותרים?

(בסיוויק גנבו לי מאחור אח"כ שיפוץ מכסה מטען אחרי תאונה החזיר את הסמל, בקיה ספורטג' גנבו לי את הקאפות של המגנזיום. פעם אחת קניתי אח"כ התייאשתי ונסעתי בלי)

שח. מתלבט! וכולם זונות בלי יחס לרכוש. מדינה חרא.

ב-94',אבא שלי קנה סיוויק חדשה (בתקופה שהיא היתה תחליף לגאלאנט\626 ובעלת תדמית שלא תאומן לרכב משפחתי).

הסמל האחורי נגנב כמובן והחלטתי בעצמי לצ'פר את האוטו מכיוון שאת אבא שלי אז לא עניין הסמל.

קניתי מדבקה גדולה בצבע כסף,שירטטתי על גבה את הסמל של הונדה במדיוק עם סרגל ומד זווית וחתכתי עם סכין יפנית.

היה נראה כמו הדבר האמיתי.

כמו כן בסמל של הונדה מאוד נוח לחבר ניטים (בגלל עיצובו) ואני מכיר כמה וכמה אנשים (כולל שכן שלי עם לג'נד) שעשו כך.

נסה את מוסך הונדה,אני בטוח שאם תתקשר לאיש השיווק הוא יחייב את המוסך לתת לך סמל חדש (אחרי הכל מדובר ברכב יקר ולא בהאצ'בק 93').

כך הוחלט למשל ע"י UMI:כל מי שנגנב לו סמל ממכוניות המשווקות ע"י היבואן (אופל,שברולט,סאאב,איסוזו וכו...)יקבל סמל בחינם !

לגבי הספורטאג' סיפור מצחיק:

אבא שלי מסכן,היתה לו ספורטאג' (לא בגלל זה הוא מסכן,האוטו היה נהדר) וכל פעם שהיינו יורדים עם הרכב לחוף כלשהו או נוסעים לטיול ג'יפים,בעלי ספורטאג' אחרים היו מנסים לדרבן אותו שיגיד שהוא גנב את הקאפות של הג'אנטים ואבא שלי לא הבין אף פעם מה רוצים ממנו...

כמו כן על הרכב צוירה בעזרת מפתח פלדלת יצירה של פיקאסו שפספסה רק את הגג (מזל שיש חלונות נגד שריטות) :evil: .

כמו שאמרת:מדינה של עבריינים בלי יחס לרכוש או יותר נכון קנאה לרכוש של אחרים.

אני לא יודע לגבי "חרא של מדינה",אבל "חרא של אוכלוסיה" זה בטוח.

לא פלא ששונאים אותנו כתיירים בעולם. :idea:

פורסם

להוריד סמל זה עניין של 5 שניות... כל מה שצריכים סרגל.. אז אל תתפלאו מהמהירויות...

אבל זה חרא שאנשים גונבים!!!

(ואין מה לעשות נמגד זה)

פורסם
להוריד סמל זה עניין של 5 שניות... כל מה שצריכים סרגל.. אז אל תתפלאו מהמהירויות...

אבל זה חרא שאנשים גונבים!!!

(ואין מה לעשות נמגד זה)

:shock:

אז זהו, שיש.

להוריד ידיים!

כמו באיראן!

:D

רון

פורסם

אני חושב שזה יהיה ממש נחמד לחבר פזה ואפס לסמל, לחנות את האוטו ולחקות

בציפיה למוצא המאושר... :evil: אחרי זה זיקוקים... :evil:

וכל מה שנשאר לעשות זה לרדת למטה ולצעוק על ה%&** שהם העזו ללכלך

לנו את האוטו עם ההפרשות המוזרות שלהם!!! :twisted::twisted::twisted:

פורסם

האמת שהסמל מקדימה גדול ולא נגעו בו

מאחור הוא די קטן, עשו עבודה נקיה ונשארו שני עיגולים שעליהם מולבש הסמל.

אני בטוח שהמוסך ירצה הרבה כסף על הסמל (100-200 ש"ח).

עדיין מתלבט אם לקנות.

ממש מרגיז. לפחות לא שרטו אותו!

שח

פורסם

ולי ב 306 הורידו את ה 306 בחנייה של הבית :twisted::twisted:

וזה אחרי שהאוטו עמד שם יומיים תמימים

כואב לי הלב לראות את ה 306 מדבק (מה שהחזיק את המספר )עדיין מתנפנף לו ברוח

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

לנו ביגואר זה היה מכה, מארץ המכות.

כל סמל - 2500 שקל. לא פחות. והיו את הטיפשים שלא הצליחו לגנוב, אז מה הם עשו?

נכון יש את הנמר שבולט החוצה? סיבבו אותו כמו סיבבון, והיה שריטה על המכסה מנוע ברדיוס של כמה ס"מ קטנים, אבל עדיין עיגול. איזה קריזה. פה באזור של הבית בחיים לא גנבו לנו... אבל תמיד שאבא שלי היה נוסע לת"א או משהו - אין את הסמל.

וזה כ"כ מרגיז, זה פשוט סמל מהמם! נמר קפוץ החוצה...אחח....

עד שפעם אחת הבנו שבאנגליה סמל עוהל כ 400 שקל בלבד. אבא שלי קנה 5!

3 לנו, 2 לאחיו (הם קנו 2 יגואר, אחד לנו, אחד להם). ההרכבה אבל הייתה גם כן יקרה בחברה, עד שבסוף מצאנו מכיר שלנו שעושה את זה בזול וטוב (הדבר היחידי שלא עשינו בחברה עצמה).

אני זוכר את הפעם האחרונה שהרכבנו סמל...אז, אחרי שהרכבנו את הסמל, וכל האוטו יצא מהמוסך של יגואר לטיפול תקופתי רגיל לחלוטין,האוטו יצא דנדש. מהמם.

ב3 בבוקר, הדבר היחידי שנשאר היה הסמל :roll:

אגב, ביגואר של דוד שלי, אין סמל כיום. (שבוע שעבר קיבלתי אותה לסוף שבוע, משישי בשעה 7 בערב, עד יום ראשון בשעה 7 בבוקר. 36 שעות. קיבלתי את האוטו עם חצי טנק, ובמשך הזמן שהיגואר הייתה אצלי מיליתי דלק ב 350 שקל, והחזרתי אותה עם טיפה יותר מרבע טנק....).

Back to the original - NC again.

פורסם
האמת שהסמל מקדימה גדול ולא נגעו בו

מאחור הוא די קטן, עשו עבודה נקיה ונשארו שני עיגולים שעליהם מולבש הסמל.

אני בטוח שהמוסך ירצה הרבה כסף על הסמל (100-200 ש"ח).

עדיין מתלבט אם לקנות.

ממש מרגיז. לפחות לא שרטו אותו!

שח

חבר שלי שעובד בהונדה, אמר שעם כל הונדה מחו"ל, מגיעים עוד שני סמלים ספייר

בתא כפפות.... תנסה להתקיל את המוסך שלך בעובדה הזאת....

כי מה שהם עושים זה להרוויח עוד כסף על גבך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם כבר מדברים על סמלים

יש לי פיג'ו 206

איך אני עושה החלקה לחלק האחורי

אני מעוניין להוריד את ה-PEUGEOT ואת ה-206

Peugeot 206 1.4 XT

פורסם

כך הוחלט למשל ע"י UMI:כל מי שנגנב לו סמל ממכוניות המשווקות ע"י היבואן (אופל,שברולט,סאאב,איסוזו וכו...)יקבל סמל בחינם !

טוב לדעת. מקווה שזה נכון ועוד יותר מקווה שלא יצטרך. ליוקון של אבא של אישתי לפני שנתיים הורידו סמלים מאחורה (מקדימה שם סמל גדול שצריך כנראה ציוד מיוחד כדי לפרקו). אז הוא הלך וקנה ממיטב כספו. :(

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם

בשנת 95 בערך הורידו לאבא שלי את הסמל מהסקודה הישנה והמכוערת שהייתה לו (ומי לעזאזל צריך בכלל סמל של סקודה? זה מכוער רצח)

בכל זאת קניתי לו במתנה סמל והחלטתי להתקין אותו בעצמי

אחרי ששמתי אותו גיליתי שנשאר רווח בין הסמל לבין הדפנות שמחזיקות אותו...

לקחתי דבק סופר-גלו שלוש שניות, חוט-שרוך מגולגל שמצאתי מתחת לבית ודחפתי את החוט ברווח שנשאר ושמתי פול דבק...

בשנת 99 האוטו נמכר לבחור אחד מהשכונה שלי ועד היום כל פעם שאני עובר לידו אני בודק אם הסמל + החוט במקום.

חבר'ה, כמו שאומרים בצבא, מי שמאלתר מלך!

אה דר"א... ראיתי פורשה בוקסטר מהממת עם סמל מקדימה של פרארי... כנראה שקשה למצוא סמלים של פורשה בארץ אז בעל האוטו שם סמל של פרארי...

הלוואי שמי שגונב סמל\ספויילר\טאסות או כל דבר חיצוני ידרס וישאר נכה :!:

• תוכן חדש...