Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהצתה בפג'ו 205.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר 205 FOREVER שנת 95.

בזמן אחרון שמתי לב לקירטועים במנוע. ניסיתי לנתק כבלי הצתה מהמודול אחד-אחד תוך כדי שהמנוע עובד, וגיליתי שאין ניצוץ ביציאה ראשונה של המודול. כמו כן ניסיתי להחליף את הכבלים בינהם ולא קיבלתי שום שינוי. האם הבעיה היא בוודאות במודול הצתה, או שכדי לבדוק דברים נוספים?

פורסם

המוסך שכתבתי לך בנוגע לבלמים עוסק גם בדיאגנוזת רכב, מכונאות כללית וכו' אז הוא יוכל לבדוק ולתקן גם זאת.

הבדיקה שבצעת עלולה להסב נזקים כי אם ניצוץ מתח גבוה אינו יכול לפרוץ החוצה, אז הוא מתפרק בתוך סליל ההצתה ועלול להשרות מתח גבוה מדי בתוך סליל ההצתה שיחזור אחורה אל מודול ההצתה ו/או מחשב נהול המנוע ויקלקלו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

במחשבה שניה גם הגעתי למסקנה שלא ברי להפעיל מודול הצתה ללא עומס, אבל הנזק כבר נעשה.

לפי היינס, החלפה של מודול אינה מורכבת בכלל (ניתוק מצבר, ניתוק חיבור למחשב ו4 ברגים), ולכן אני מעדיף לנסות להחליף את המודול בבית ולא להגיע למוסך עם 3 צילינדרים בלבד. מהן הבדיקות שעושים במוסך לפני שמגיעים למסקנה שיש צורך בהחלפת מודול?

פורסם
המוסך שכתבתי לך בנוגע לבלמים עוסק גם בדיאגנוזת רכב, מכונאות כללית וכו' אז הוא יוכל לבדוק ולתקן גם זאת.

הבדיקה שבצעת עלולה להסב נזקים כי אם ניצוץ מתח גבוה אינו יכול לפרוץ החוצה, אז הוא מתפרק בתוך סליל ההצתה ועלול להשרות מתח גבוה מדי בתוך סליל ההצתה שיחזור אחורה אל מודול ההצתה ו/או מחשב נהול המנוע ויקלקלו.

בברכה - רפי לין :-)

רפי - מה הסבירות שאם הפלאגים לא תקינים, והניצוץ לא יפרוץ כמו שצריך, אז המודול ישרף

ואם כן, למה אחרי שמנתקים אותו ומקררים אותו הוא חוזר לפעול זמנית?

תודה.

פורסם

אמנם אני לא רפי אבל אני אנסה לענות בתור אביב:

פלאגים לא תקינים/לא מתאימים עלולים לגרום נזק למודל ההצתה. אני לא בטוח שהסבירות גבוהה.

זה שהוא חוזר לפעול לאחר שהוא מתקרר יכול להעיד על שני דברים:

1. מודול דפוק.

2. תקלה חיצונית הגורומת לו לחימום יתר.

פורסם

ודא מצתים תואמים לדרישות, קבלי הצתה תקינים, והח' את סליל ההצתה (אם הבנתי את תאורך נכון)

לא יזיק לבצע אינפוזיה ראויה באיטיות מה לצורך הסרת משקעי פיח מתאי השריפה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...