Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פונטו דור ראשון דגם s, נורת השמן נדלקת לפעמים אך לא באופן קבוע. לפעמים כאשר האוטו רועד טיפה עקב זה שאני מרים את הקלאצ' יתר על המידה, אך בדרך כלל גם כשהאוטו עומד דולק במקום(אז המנורה נדלקת ונכבית ומהבהבת בהתלבטות).

יש לציין שכאשר אני לוחץ על הגז הנורה נעלמת בשניה. מה עשוי לגרום לבעיה?

תודה מראש:lol:

פורסם

תודה רבה על התגובות.

זוהי קצת בעיה לבדוק את הסל"ד כשהאוטו עומד, מהסיבה הפשוטה שאין בדגם הזה מד סל"ד.

נזילות שמן אין, אך כבר המון זמן שהאוטו אוכל שמן ברמה של בערך רבע מיכל או יותר בשבוע.

תגובות נוספות יתקבלו בברכה:)

עריכה:

לא יודע אם זה עוזר אבל בספר הרכב כתוב:

"אם המנוע הועמס יתר על המידה, הנורית עלולה להבהב כשהמנוע חוזר לסיבובי סרק. אולם, הנורית חייבת לכבות כאשר תאיץ מעט את סיבובי המנוע"

זה בדיוק כמו שקורה אצלי רק שאני ממש לא מעמיס על המנוע ולא מאמץ אותו כלל.

פורסם

תופעלה של לחץ שמן נמוך.

כתוצאה משמן לא מתאים, מסנן שמן לא מתאים, משאבת שמן חלשה, מיסבים שחוקים או יוניט דפוק. יש לבדוק לחץ שמן במצב סרק והשוות להוראות יצרן. במידה והלחץ תקין יש להחליף יוניט לחץ שמן.

אחר כך תתחיל בקל מהחליף לשמן יותר צמיג.

פורסם

ובמידה והאוטו נוסע כרגיל בלי שום בעיות כפי שהיה קודם לכן.

יש להסיק שלחץ השמן תקין והבעיה היא ביוניט לחץ שמן?

ז"א מלבד הנורה המהבהבת אני אמור להרגיש הבדל בהתנהגות של הרכב לא?

פורסם

אתה לא אמור להרגיש בשינוי בהתנהגות הרכב, עד שהמנוע, שכבר היום לא במצב טוב, ילך לך. זה יכול לקרות מחר או בעוד שנה.

בתגובה של זאהר יש הסבר מלא לדרכי טיפול בתקלה.

• תוכן חדש...