Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא האם 3MP זה מספיק?

אם אני למשל מצלם תמונה, בגודל של תמונה לשולחן עבודה - 1024x768, האם התמונה של ה5 תהיה טובה בהרבה? מבחינת עומק, ניגודיות וצבעים?

מישהו יכול להעלות תמונה של 3 מול 5?

[אני מצטער על כל השאלות קיטבג, אני פשוט ממש בור במצלמות - ובת'כלס רק היום התחלתי ללמוד].

משכנתא זה קל

פורסם

כמו שכבר ענו לך - 3 מגה פיקסל זה מספיק בהחלט לצרכים ממוצעים. אין שום הבדל באיכות הצילום של שתי מצלמות זהות כאשר רק כמות ה-MP משתנה. זה לא אומר שלא כדאי לקנות יותר MP אם זה לא עולה משמעותית יותר (וגם אם אתה מעוניין להדפיס תמונות ברזולוציה גבוהה).

באשר לאפשרויות הידניות - הרבה אנשים ממעטים בחשיבותן, אבל בסופו של דבר זה יכול לשפר משמעותית את איכות התמונות שלך. בתנאי תאורה מושלמים אולי זה לא ממש ישנה במרבית המקרים, אבל ברגע שיש תאורה קצת פחות טובה, התפעול הידני מציע המון אפשרויות מגניבות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
השאלה היא האם 3MP זה מספיק?

אם אני למשל מצלם תמונה, בגודל של תמונה לשולחן עבודה - 1024x768, האם התמונה של ה5 תהיה טובה בהרבה? מבחינת עומק, ניגודיות וצבעים?

מישהו יכול להעלות תמונה של 3 מול 5?

[אני מצטער על כל השאלות קיטבג, אני פשוט ממש בור במצלמות - ובת'כלס רק היום התחלתי ללמוד].

1024X768 הם פחות ממגהפיקסל אחד ואין שום הבדל. בכל רזולוציות המסך הקיימות 3MP יתנו לך איכות מקסימלית.

בשביל הדפסה צריך יותר MP.

בהדפסה של 10X15 צילום של 2MP נותן יותר מאיכות מקסימלית ואין שום יתרון ליותר מזה. הדפסה בגודל A4 היא הגבול העליון של 3MP ול 4 MP יהיה יתרון קל. מעבר לזה 3 כבר לא יספיקו.

פורסם
אז לסיכום, שווה ה-A510.

מה לגבי סוללות נטענות ומטען? הג'י-באנקים למינהם?

אתה חייב!

אבל תחפש את הדגם שנותן הכי הרבה מיליאמפרשעה לשקל. גם ה2000 מיליאמפר שעה יתפקדו היטב. אם אתה קונה 4 סוללות תמיד יהיו 2 במצלמה ו 2 במטען ואתה לא חייב לבזבז כסף על מטען מהיר.

כתבת שזום דיגיטלי לא חשוב לך ואתה צודק, רק קח בחשבון שככל שחיישן גדול יותר (במגהפיקסלים) הירידה באיכות כשמשתמשים בזום דיגיטלי היא פחות משמעותית, אבל עדיין הירידה קיימת ולדעתי זה שיקול קלוש בלבד להעדיף מצלמה עם חיישן גדול.

פורסם

Fitch, קנה סוללות של GP - של 2700 מיליאמפר!

לא יקר במיוחד, ומחזיק זמן רב יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה לכוווולם על העזרה,

לא מזמן הזמנתי:

• Canon A510 מחודשת. - 499 ש"ח.
  • כרטיס זיכרון 1 ג'יגה. - 49 ש"ח.
  • מטען GP PowerBank 4 ו4 סוללות 2700mAh AA. - מאה ש"ח.

סה"כ, 648 ש"ח.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...