Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם יש קשר אך לאחר הגשמים של יום שלישי, אתמול בבוקר הרכב התחיל לגמגם בתחילת נסיעה ולעיתים גם באמצע נסיעה. בניוטרל הדבר כמעט ולא קורה אלא רק כאשר דוושת הגז לחוצה ומתחילים נסיעה. מכון הזרקות אמין אמר שאין בעיית דלק ושעליי לפנות לחשמלאי אך לפני שאני איאלץ להפקיד את האוטו אצלו אני רוצה לבדוק לעומק מה שאפשר לכן אשמח להצעות חברים...

אסטרה 1800 אוטו' 00'

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

יתכנו בעיות רבות, רובן קלות, יש לאבחן האם המנוע כולו מזייף ואם כן למה, או שאולי רק צלנדר אחד מזייף.

האם נורית "צ'ק אנג'ין " דולקת או שדלקה?

האם חובר סקנר בתקשורת למחשב הרכב לזיהוי רישום תקלות אפשריות ו/או עיון ב DATA_LIST לזיהוי תקלות אפשריות ו/או נתונים גבוליים/חריגים?

בכלל, יתכן שהבעיה פשוטה לחלוטין. יש לגשת למקצוען.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
יכול להיות שאחד החיישנים התנתק באופן חלקי או מלא מחיבורו החשמלי, בעיה נפוצה באופלים.

שטויות במיץ עגבניות, מאיפה לך לדעת שהבעיה נפוצה?

פורסם

שום נורה לא דולקת. אני מקווה שבאמת זו בעיה פשוטה...

אקפוץ לחשמלאי לאיבחון ונראה. תודה

פורסם

אבחנת החשמלאי: קויל הלך..

מחיר ביו אמ אי 2100 שקל.

או חליפי של דלפי ב900 שקל אבל אזל להם.

פורסם

מחיר ביו אמ אי 2100 שקל.

תבדוק עלות ב- EBAY... יתכן שזה ישתלם לך...

פורסם

מחיר ביו אמ אי 2100 שקל.

איך תחליפי ?

אם אני לא טועה,דלפי מייצרים בשביל GM.:roll:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

יכול להיות שדלפי מייצרים חלפים גם ללא הטבעה של gm עליהם וזה מה שהמליץ לי המחסנאי במחסן המרכזי של umi

פורסם
שטויות במיץ עגבניות, מאיפה לך לדעת שהבעיה נפוצה?

ובכן חבר טוב שלי קנה מזמן אופל טיגרה 1.6L ובמשך התקופה, כל חיישן בתורו החל לצאת קצת מהקונקטור שלו, דבר שהשפיע על עבודת מנוע לא עגולה בין היתר, כל החיישנים חוזקו לקונקטורים שלהם באמצעות חוט מתכת.

זה מקרה שאני אישית ראיתי, כל השאר ב"נפוצה" זה שמועות מגורמים אחרים.

• תוכן חדש...