Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר להארכת טסט לרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, ביצעתי חיפוש - ולא הצלחתי לדלות תשובה מספקת מהאשכולות שמצאתי, למעט הודעה של קופיקו שמדברת על אישור לצורך תיקונים הצורכת ביקור ביחד עם הרכב במכון רישוי.

השאלה שלי היא כזו -

מחר פג תוקפו של הטסט ברכב שלי, מכיוון שהרכב רשום על שם אבי, שאינו נמצא בעיר מחר - אין ביכולתי לגשת ולהעביר את הרכב טסט בעצמי באמצעות ייפוי כוח.

רציתי לדעת, האם יש דרך כלשהי להוציא אישור נסועה זמני ליום - יומיים גג - מבלי צורך להגיע עם הרכב פיזית למשרד הרישוי?

במידה ולא זה גורר אותי לשאלה אחרת, פג תוקפו של הטסט ב 22 לחודש - זה אומר מחר ב 12 בלילה או היום עוד כמה דקות?

אם ב 22 בלילה, כן אוכל להגיע פיזית עם הרכב למשרד הרישוי.

אז, כן אוכל להוציא אישור נסועה זמני? והאם לשם כך נדרש ייפוי כוח או רק רשיונות הרכב ות"ז של בעליו הרשום? תודה רבה לעוזרים!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הרישיון שלך פג תוקף בשעה 23.59 ב 22.01.2007. אתה יכול להוציא אישור תנועה זמני ל 48 שעות, אין צורך להגיע אם הרכב עצמו למשרד הרישוי לשם כך.

לדעתי ת.ז. של הבעלים הרשום מספיקה לצורך הוצאת אישור תנועה זמני.

למה שלא תחתים את אביך עכשיו או מחר בבוקר על יפוי כוח, ותיגש לטסט מחר?

פורסם

משום שאינו נמצא בעיר כרגע וגם מחר לא יהיה כאן, הוא יחזור רק בשעות הערב המאוחרות.

תודה רבה על התשובה, מקווה שזה אכן כך, מחר אגש למשרד הרישוי ע"מ לברר.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

זו גם אפשרות שעלתה בדעתי, אמנם איני יודע אם יתאפשר לי להעביר את הרכב רישוי בלי יפוי-כוח מקורי - לא יהיה נעים לחכות בתור המון זמן ובסוף לגלות שצילום לא מספיק אותנטי בשבילם (כמו לרוב הממסד), ולכן אני לא רוצה להסתמך על כך - בנוסף שמכון הרישוי נמצא 45 דקות נסיעה מביתי.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

1. לשם הוצאת רשיון זמני ל-48 שעות במשרד הרישוי, הנך זקוק ל-ת.ז.(אבל רק ת.ז.) של הבעל הרשום, יפוי-כח ורשיון הרכב.

2. לשם העברת הרכב טסט במכון רישוי, הנך זקוק גם כן ל-ת.ז. של הבעל הרשום אך פה הם יסתפקו בדר"כ בכל תעודה מזהה עם תמונה(דרכון, רשיון נהיגה, ת.סטודנט וכו'). יפוי-כח מפוקסס יתקבל בהחלט(כמו גם אחד מפוברק :roll: הרי אין מכירים אתכם ואת חתימותיכם).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מכיוון שבעירי (דימונה), יש משרד רישוי - אבל מכון רישוי אין (:shock: ).

נסיעה לב"ש, המתנה בתור, העברת הרכב טסט וחזרה הייתה מבזבזת לי את כל שעות הבוקר+צהריים והיו לי כמה סידורים חשובים לעשות.

מחר אני מתכנן לגשת למכון הרישוי, תודה רבה לכולם על העזרה!

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...