Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד,גם עוגה הייתי נותן לך :)

אני מכפר סבא.

רז,מחר אם אני לא מכניס את הגיר אני שולח את הרכב לפירוק,נמאס לי אבל בוקים אני אקנה!

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ארז !

אם התכוונת אלי אין לי אומץ ,חשבתי להכניס את העוזר שלי. :-P

נו באמת חשבת שאגיע בלי בוקים ?. זה כבר לא רלוונטי הוא גר רחוק.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מי אמר שהפורום בניהולו של שמר, לא שומר על חיי משתמשי הפורום?

ישר כוח לשמר, על הלאות על הדבקות במטרה, המטיף תמיד, ככלל ראשון ,להשתמש באמצעי בטיחות בעבודה על רכב, ובוודאי שמתחתיו.

שמר ישר כוח!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני לא שומר על חייו של אף אחד.

אדרבא, מבחינתי : פחות בטיחות = פחות שאלות מטרידות בפורום.

אני רק לא רוצה להיות זה שנתן את המוטיבציה לעבודה.

פורסם

באמת אולי זה הזמן ששמר יכין שרשור עם כללי בטיחות לעבודה בבית (על הרכב כמובן, אם הוא ירצה, שיוסיף גם לגבי מכונות כביסה, מיקרוגלים וכל השאר)

פורסם
לדעתי גישה מעוותת לחיים!

צודק לחלוטין, אבל אני לא שוכב מתחת ל-800 ק"ג נידפים ברוח. נסה לקרוא בין השורות.

ארזארז,

כחסיד תורתו של דארווין, קלושים הסיכויים שאעשה זאת.

פורסם
צודק לחלוטין, אבל אני לא שוכב מתחת ל-800 ק"ג נידפים ברוח. נסה לקרוא בין השורות.

ארזארז,

כחסיד תורתו של דארווין, קלושים הסיכויים שאעשה זאת.

מסכים ומודה שזאת טעות ואני מחר הולך לקנות בוקים כי בכל זאת אני חייב רכב ואני צריך לסדר את הרכב הזה!

החלטתי לא למכור לפירוק בנתיים

פורסם

שמר זה נראה כאילו הסמיילי שלך עומד להוריד איזה גוז סמיך.

לקוקאין: צדק אביב כשאמר שמספיקה מכה של חפץ חד כדי לרסק אבן משתלבת בקלות.

ככה חותכים אותן עם שיפועים באלכסון, זה ממש מסוכן, תנסה להכניס במקום המשתלבות סוג של עץ מלא אם אין לך בוקים.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

סיפור אמיתי

לפני כמה שנים לערך היה מכונאי אשר עשה השלמת הכנסה לאחר שעות העבודה,אותו אדם קיבל לעבודה רכב שהיה צריך להרים אותו על מגבה ולתמוך על בוקים ,אך כיון שהאיש דל אמצעים לא היו לו בוקים ,הרכב הורם ונתמך עי בלוקים (בעלי תו תקן ) ,איתרע מזלו של אוטו בחור כאשר כדורגל נתקע לפתע במרכז האוטו ומיד אחריו הגיע ילד אשר נסה בעזרת רגליו להוציא את הכדור,איו לדעת ממה והכל בגדר ניחושים הבלוקים בצד של הילד קרסו והרכב נפל על רגליו של הילד,האיש ריצה שנתיים בפועל

יגאל

פורסם

שלום.

קודם כול אני מיתפלא? הסברתי לך איך למרכז את המצמד אבל אני רואה שאתה מנסה להרכיב את הגיר אם הצריות חביבי זה לא הולך כך.

ראשית יש לפרק את הצריות ואז מישקל הגיר יורד פלאים כמו כן יותר קל לאזן אותו.

לגבי העמדת הרכב אתה פשוט חסר אחריות ומאלה שחושבים "שלי זה לא יקרה" אל תדאג זה יקרה רק שאלה של זמן וחוסר מזל.

יש לפרק חזרה את המצמד ולבדוק שהוא עולה ומחליק בקלות על ההילוך ישיר עד הסוף.

לאחר מיכן למרכז אותו בסבלנות ולהרכיב את הגיר אתה צריך עוד חבר שיעזור לך כי אתה לא מסוגל למרכז את הגיר למקום לבד וגם לדחוף אותו למקומו.

אגב לדעתי את הדיסק כדאי שתחליף כי בטוח הרסתה אותו אם כול הנסיונות. מספיק שפעם אחת הרשתה לגיר להשאר תלןי על הדיסק ועיקמתה אותו . במצב כזה חבל על העבודה כי כול האוטו ירעד בזינוק.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

נסה עם עוד חבר.

אחד תופס בזנב ואחד באוזניים.

לחילופין ניתן לפתוח ספר ולקרוא, אבל אני מניח שזו דרישה גדולה מדי.

• תוכן חדש...