Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מכיר את הרכב הזה, אבל יכול להיות שספר לא יעזור לו כאן.

לשכן שלי הייתה סובארו לאגסי עם ציריות מקוריות ברכב שסירבו לצאת, רק ברנר עזר להוציא אותן.

אבל יכול להיות שיש איזה טריק ברכב הזה ובאמת כדאי לשאול מומחה או לפתוח ספר.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לעיניין הבלוקים אני חייב לציין

1. אפשרי לעבוד עם בלוקים אך ורק משתלבות ולקבע את הרכב בעזרת חסמים ( כמו של מטוס-כאלו שעוצרים את הגלגלים) שכחתי איך קוראים להם

סדים או ג'וקים.

מקום עבודה נראה ממש לא נוח ומסוכן

פורסם
לעיניין הבלוקים אני חייב לציין

1. אפשרי לעבוד עם בלוקים אך ורק משתלבות ולקבע את הרכב בעזרת חסמים ( כמו של מטוס-כאלו שעוצרים את הגלגלים) שכחתי איך קוראים להם

עצות אחיתופל? היכן צביקה לומר לך את זה?

עבודה עם כל דבר שלא יועד לכך- סכנה, כולל אבנים משתלבות. ללא פיזור הלחץ משני צידי הבלוק/האבן ישנה סכנה של שבירה.

פורסם
עצות אחיתופל? היכן צביקה לומר לך את זה?

עבודה עם כל דבר שלא יועד לכך- סכנה, כולל אבנים משתלבות. ללא פיזור הלחץ משני צידי הבלוק/האבן ישנה סכנה של שבירה.

אביב ידידי היקר!

עצות אחיתופל, ניתנו מימים ימימה ,לאנשים שהלכו עם הראש בקיר...לקיר שלום, אך הראש נשבר!

ובתרווה שיבינו את הרמז.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אגב , להשכלה כללית - בניגוד לדיעה הרווחת, דווקא אחיתופל ייעץ נכוחה לאבשלום, בנו של דויד המלך, אך עצתו נדחתה, ועקב העדפת עצתו של חושיי הארכי, נכשל נסיונו של אבשלום להפיל את דויד המלך ולהרגו:

שמואל ב', פרק י"ז :

יד ויאמר אבשלום, וכל-איש ישראל, טובה עצת חושיי הארכי, מעצת אחיתופל; {ס} ויהוה ציווה, להפר את-עצת אחיתופל הטובה, לבעבור הביא יהוה אל-אבשלום, את-הרעה. {ס}

פורסם

אמן !

חלק מכללי אמירת ה"אמן" הינם:

• יש לאמר "אמן" לאחר כל ברכה הנאמרת על ידי אחר, אפילו אם השם המפורש אינו כלול בברכה (לדוגמה: ברכת המזון).
  • אין לאמר "אמן" אם לא שומעים את הברכה מתחילתה ועד סופה.
  • במידה ואדם שומע בתפילה את השורה "ברוך הוא וברוך שמו" נהוג לאמר אמן.
  • יש להמתין עד סיום הברכה בטרם אומרים "אמן"- אחרת ה"אמן" נקרא -"אמן חטופה" ואולם אין להמתין יותר מידי - "אמן" זו נקראת "אמן יתומה".
  • אין לענות "אמן" על ברכות שאדם אומר בעצמו.
  • אין לאמר "אמן" לאחר ברכה הנאמרת על ידי גוי

איזה כייף לי :)

פורסם

:-D

אמן !

חלק מכללי אמירת ה"אמן" הינם:

• יש לאמר "אמן" לאחר כל ברכה הנאמרת על ידי אחר, אפילו אם השם המפורש אינו כלול בברכה (לדוגמה: ברכת המזון).
  • אין לאמר "אמן" אם לא שומעים את הברכה מתחילתה ועד סופה.
  • במידה ואדם שומע בתפילה את השורה "ברוך הוא וברוך שמו" נהוג לאמר אמן.
  • יש להמתין עד סיום הברכה בטרם אומרים "אמן"- אחרת ה"אמן" נקרא -"אמן חטופה" ואולם אין להמתין יותר מידי - "אמן" זו נקראת "אמן יתומה".
  • אין לענות "אמן" על ברכות שאדם אומר בעצמו.
  • אין לאמר "אמן" לאחר ברכה הנאמרת על ידי גוי

שלום.

10 כול הכבוד ! אגב כתוב שאתה מחפש המלצה לחתימה שים לב

לוחות הברית :-D

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שמר כבר רציתי לכתוב את זה מזמן אך נמנעתי והרי כתבת אז ארחיב:

עצותיו של אחיתופל נחשבות היו לעצות חכמות. אזי איך הפך הביטוי "עצת אחיתופל" באנלוגיה לביטוי לעצה רעה??

הסיבה היא שלמרות שעצותיו היו טובות ונכונות הוא נתפש כאיש חתרן ובוגדני שזמם כנגד ממלכתו ולכן נתפש הוא באור שלילי.

בני לא הסברת איך מפרקים את הציריה בסקודה.

פורסם

מה נהיה, יותר מידי עמידה בפקקים והקשבה לפינתו של אבשלום קור? :twisted:

סחטיין על הידע.

אה, ולמרות הגמילה אני חייב לפחות פעם אחת... "שמר,שמר" עם קצף של אמסטל נוטף מזוית הפה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...