Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב.

אני צריך לקנות כלי עבודה מיוחדים כמו מפסק רינגים, מד מרווח (למרות שהוא לא כלי עבודה מיוחד) ועוד כמה דברים שהם למוסכים בלבד ולא נימצאים בחנויות כלי עבודה רגילות.

אני מסיים כל יום את העבודה ב-5 ומגיע הביתה ב-5 וחצי, עובד יום שישי גם כן, ולא מוצא חנויות כלי עבודה שפתוחות בשעות הערב, יצחק שדה הייתי ושם הכל סגור ב-5 וחצי או 6.

אין חנויות כלי עבודה באזור המרכז שפתוחות עד שעות הערב, עד 8 בערך?

ואני אנצל את פתיחת השירשור הזה לשאלה נוספת:

אני הולך להרכיב מנוע מחדש מחוץ לרכב, המשקל שלו גבוה, באיזה דרך בתנאיים ביתייים אני יכול להכניס את הבלוק + הגיר מתחת למכסה מנוע? כלים מיוחדים במחירים סבירים?

תודה לעונים, דודי.

פורסם

השעות זה בעיה - אולי תבקש שיעשו לך משלוח (אם זה סכום רציני הם יסכימו בד"כ) או שתבוא מוקדם לפני העבודה ?

לגבי המנוע - מנסיון, זו בעיה רצינית. אם יש לך קורת בטון או משהו חזק לתלות עליו את המנוע עם שרשרת ורצ'ט זו התחלה טובה, אחרת תצטרך להגביה את הרכב על בוקים גבוהים ולנסות להכניס מלמטה, וזה קשה טילים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

להכניס מנוע מלמטה זה לא תמיד אפשרי. אם אתה מפרק את כל מערכת המתלים וטרוורסה והשד יודע מה עוד, אולי כן - אבל עדיין לא אפשרי.

מה שכן - שניים שלושה איש יכולים להרים מנוע לגובה כתפיים אם הוא קשור טוב בשרשרת למוט ברזל רציני.

פורסם
אם יש לך דרך לקחת את זה (נגרר או טנדר פתוח) ' date=' ונכונות לנסוע בשביל זה עד לאיזור נתיבות, אתה יכול לשאול ממני מנוף למנועים. זה בחצר של ההורים שלי.[/quote']

כמה אמור לעלות מנוף מנועים סינים הכי פשוט שיש אם קיים?

פורסם
כמה אמור לעלות מנוף מנועים סינים הכי פשוט שיש אם קיים?

לדעתי אתה יכול לצלצל ל- ל.כ. סבירות גבוהה שיש להם אחד כזה (אוליי משומש) במחיר סביר.

פורסם
למה לא תבנה אחד לבד?

מעקשנות סיזיפית ללבנות לבד נוכחתי לגלות כבר יותר מפעם אחת שבניה לבד ברוב המקרים עולה יותר מקניית סיני זול (שלא לדבר על זמן ההתרוצצות). לפעמים גם דרושה יציקה, חריטה, כרסום וכו' ואז זה הופך לבעיה לבנות לבד.

כיום אני משאיר את בניית כלי עבודה לבד למקרה שאין פתרון מוכן מספיק טוב או שבאמת הבניה פשוטה מאד.

• תוכן חדש...