Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

ברשותי ניסאן סאני 93' קרבורטור

ההתנהגות של הרכב די גרועה וזה מתבטא בכך שהרכב מגמגם בלחיצה בינונית על הדוושה (אמנם בלחיצה מלאה הוא מתאושש ומרביץ) כמו כן הסחיבה היא חלשה מאד.

ברצוני לציין כי לפעמים בהתנעה עד שהרכב מתחמם אני מגלה התנהגות יפה של המנוע- זאת עד שהוא מתחמם..

פילטר דלק הוחלף לא מזמן, נראה כי כל צינורות הוואקום יושבים במקומם, חשבתי לבדוק את חיישן מצב המצערת שהבנתי מהתעניינות בפורומים כי הוא יכול להיות אחראי לבעיה אך איני יודע כיצד לעשות זאת...אודה אם מישהו יעזור לי.

ובכלל האם למישהו יש רעיון מה עוד יכול לגרום לבעיה??

בתודה מראש

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

חיישן מצב מצערת קיים במע' הזרקה אך לא בקרבורטור רגיל.

גש למכון קרבורטורים טוב ואמין ובצע שיפוץ ונקוי קרבורטור וכוונו ובדיקתו, לאחר מכן, בעזרת מכשיר גזים ותקבל תוצאות טובות ועלות השיפוץ תכוסה מהר ע"י החסכון שיושג בצריכת הדלק.

קראתי בהודעות העבר שלך שאתה מהצפון ואתה מכיר את "מגן קרבורטורים" שבנשר (מאיר ובנו יואב) והיית מרוצה מהם, אז יש לך גם אל מי לגשת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אינני יודע מה קורה אצלך באוטו, אך שים לב, ישנם דגמים שבהם המערכת הינה מסוג הזרקת דלק.

גם אם זה הזרקה ,כאשר מורידים את הפילטר, למי שלא בקיא ,זה נראה כמו קרבורטור.

יש לבדוק האם זה קרבורטור או הזרקה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום שוב... העניין הוא שבוצע ניקוי קרבורטור לפני כשנה- הרכב נסע טוב כמה ימים ואז הבעיה חזרה על עצמה...

גם העובדה שלפעמים במנוע קר הרכב מתנהג בצורה טובה- מתמיהה אותי שכן כנראה זה מצביע על איזשהוא שסתום או משהו דומה שנסגר\נפתח\לא מתפקד כמו שצריך..

דני אני די בטוח שזה קרבורטור- כי אם זה נראה כמו קרבורטור, ועושה בעיות כמו קרבורטור אז אני מאמין שזה קרבורטור :lol:

האמת מה שרציתי זה פשוט אולי לערוך סדרת בדיקות בעצמי ( אם אפשרי כמובן) אבל איך שאני מבין ישר חייבים לרוץ למוסך אז תודה בכל מקרה! לילה טוב..

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

היי

על איזה שסתום בדיוק אתה מתכוון?

כנראה מדובר בבעיית קרבורטור.

זה שעשית ניקוי מקצועי או לא מקצועי(לא משנה), לצורך העניין, לפני שנה...עבר מאז הרבה זמן,מספיק גרגיר של לכלוך למגיע לקרבורטור,והוא יזייף\יגמגם\לא יסחב\ייכבה...יעשה לך את המוות.

גש למקום מקצועי,ואני מדגיש מקצועי,שמתמקצע רק בקרבורטורים,אצלך ברכב הקרבורטור מאוד מסובך להתעסקות,ולכן, מחייב התייחסות מתאימה.

אני ממליץ על צביקה ,נסיעה חצי שעה לנתניה,זה משתלם בסוף.

פורסם

מצטרף להמלצה על חבר הפורום צביקה מנתניה. מקצוען אמיתי, שווה את הנסיעה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מדובר כנראה בקרבורטור ממוחשב בעל חיישן פוטנצוימטר ושסתום בקרת תערובת.

לא בטוח שצביקה מטפל "בעופות מוזרים" כאלו.

• תוכן חדש...