Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

התקציב הוא בסביבות ה60-70 אלף.. אפשר למתוח קצת

הדרישות מהרכב לפי הסדר שהכי חשוב לי:

חייב להיות אוטמאט עם עדיפות לטיפטרוניק

מהנה לנהיגה!!!..ביצועים, אחיזה, היגוי, כוח (אבל לא יותר מידי) ובכלל ההרגשה , אני מאוד אוהב לנהוג

לא יורד משנת 2000

מנוע לא גדול מ2000 ליטר

שיהיה יפה

רכב ספורטיבי

ובכל השאר אני מוכן להתפשר..

אם תזכירו לי עוד דברים ששחכתי עכשיו אני יוסיף לרשימה...

תודה!

פורסם

אלפא 156 2 ליטר סלספיד משנת 2000 תיכנס לתקציב, אפילו 2001. עונה לכל דרישותיך. אמנם הסלספיד הוא לא בדיוק טיפטרוניק (למעשה זה "רובוט" שמפעיל גיר רגיל, עם אופציה להעברת הילוכים ידנית ללא קלאץ') והוא פחות חלק בפעולתו מאוטומט, אבל אם אתה באמת אוהב לנהוג יתרונותיו יעלו על חסרונותיו מבחינתך.

הבא בחשבון, זה לא הרכב הכי זול לתחזוקה ובגיל הזה יש פוטנציאל לתיקונים יקרים, כולל בסלספיד עצמו. מעבר לבדיקה במכון בדיקות רגיל, מומלץ לשאול על רכב כזה במוסך המרכזי אם מכירים אותו ואף להביא אותו לשם לבחינה נוספת לפני קניה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

רכב אוטומט שמהנה לנהיגה? ממה בדיוק אתה נהנה בנהיגה אם הרכב אוטומטי ?

תנסה לחפש AUDI A3 1.8T מודל 2000 אולי 2001 יכנס לך בתקציב.

הרכב מגיע עם גיר אוטומטי עם טיפטרוניק, יש ביצועים, יש אחיזה ויש כח - היגוי גם יש, אם כי לא הכי מתקשר בעולם...

אם תקנה 3 דלתות תוכל להגיד שהוא "ספורטיבי".

בהצלחה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם ה156 לא נראית מספיק טוב אז אני כבר לא יודע מה אפשר להליץ.

פוקוס 2.0? אחלה התנהגות, אחלה בטיחות, הנוחות והאבזור לא רעים בכלל.

אבל פרט לאחזקה ולגיר, האלפא מנצחת בגדול כאן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למה הגיר של הפוקוס יותר טוב? :?

גיר אוטומטי רגיל מגביל ומעצבן.

הייתי מעדיף את הסלספיד בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

אני גם יותר נהנה לנהוג בגיר רגיל אבל אני כל יום נוסע באיילון בשעות שהכי עמוס הרבה זמן ואני פשוט משתגע מהראשון שני כל הזמן..

פורסם

"זהו מחיר התהילה" כמו שנהוג לומר. או שלא :-P

אפשר להתמודד עם הפקקים מבלי להחליף הילוכים כל שניה, או להוציא להילוך סרק. רק תזכור שאין סיבה למהר לזוז קדימה בפקק.

!AWDSOME

פורסם

אוי נו באמת! זו סיבה!? לא שמעת אהבה כואבת? שלכל דבר טוב יש מחיר? אז תפתח קצת שרירים ברגליים! אני מחזק את ההמלצות לאלפא ולאודי, אישית הייתי הולך על האודי למרות שאני אוהב יותר את האלפא היא פשוט הרבה יותר יקרה לתחזוקה. אם בא לך כיוון קצת שונה נסה לבדוק מיצובישי גאלנט, אישית אני אוהב את העיצוב והוא ישאיר לך דיי הרבה עודף בכיס, מה שכן הוא לא הכי מהנה להניגה ונופל בהרבה מהאלפה והאודי. גם הונדה פרלוד זו אחלה אפשרות, תמיד ראיתי בה מכונית ספורט לעצלנים בגלל הגיר האוטומט :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אוקי, אני רואה שאתם לא בכיוון

אני יגיד לכם על מה חשבתי בערך ותגידו לי בבקשה מה עדיף ולמה

סיאט לאון 1800שנת 2002

1800A3שנת 2001

גולף 2000שנת 2001

פורסם
אני גם יותר נהנה לנהוג בגיר רגיל אבל אני כל יום נוסע באיילון בשעות שהכי עמוס הרבה זמן ואני פשוט משתגע מהראשון שני כל הזמן..

גם אני, כל יום מפ"ת לת"א וחזרה שעה עד שעה וחצי כל צד.

אין לי שום בעייה עם הגיר, אני פשוט שומר קצת יותר מרחק.

הגולף מנוע 2000 (דור רביעי) נותנת ביצועים נחותים מאוד וצריכת דלק ממש לא בשמיים.

פורסם

אין אני לא יכול להיות עם הילוכים זה מרגיז אותי, ואני גם עצלן

מה אתם אומרים על ה147?

היא נראת טוב

ראיתי שגם לה יש את הסלספיד

אבל היא מתנהגת טוב כמו ה156?

פורסם

ההתנהגות של ה156 יותר טובה (או לפחות מרגישה ככה) - ה156 פחות רכה, וזוויות הגלגול פחות מוחשיות.

לא שאני בא לאמר שה147 לוקה בחסר - למרות שהיא רכה יותר , יש לה TURN-IN מדהים, והיא גם מצליחה להתנהג ולהיות נוחה בו זמנית.

קח בחשבון שאת ה147 2.0 סלהספיד לא תוכל לקנות בתקציבך, היות ורק מכרו אותן משנת 2002 ומחירי השוק מתחילים בסביבות ה80 לרכב טוב.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

סיאט ליאון 1800 מודל 2003 הוא רכב מהנה מאוד לנהיגה ובהחלט עומד בתקציב ובדרישות שלך, בהנחה שתוכל למצוא כזו במצב ממש טוב. הדגם של 125 כ"ס (ויש גם יותר חזק), מוצלח מאוד, מאסיבי ומזמין נהיגה ספורטיבית (מתונה). האמינות שלו לא מדהימה, וכך גם צריכת הדלק (תלוי בסגנון הנהיגה..) - אבל בסה"כ הוא בהחלט מומלץ.

• תוכן חדש...