Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקחתי לפני חודשיים טויוטה קורולה 97' של חברה לבדיקה לפני קנייה במכון פרונט ירושלים. תחושת בטן בלתי מקצועית לחלוטין (אינני מכונאית או מבינה גדולה בתחום, רק מה שלמדתי מתוך נסיון אישי עם הפרייבט) הם נראו לי אמינים.

את הקורולה לא לקחתי בסוף (גם כי מצאו קצה שלדה ובלאי פנימי גבוה, אבל בעיקר כי במשפחה הציעו להגדיל לי את תקציב הרכישה ב30%...) וחיפשתי ומצאתי מאזדה משנתון אחד יותר גבוה.

רציתי לקחת אותה לבדיקה באותו מכון אתמול אבל אז אחותי שהתכוונה ללכת לשם יום לפני עם הפיאסטה שהיא התעניינה בה אמרה שבשיחה טלפונית הם מסרו לה שהמכונה שלהם התקלקלה וייקח שבוע(!) עד שתתוקן.

החלטתי שזה כנראה סימן מהשמיים והזדמנות להתייעץ עם אנשי הפורום בנושא... אז מה אתם אומרים?

לגבי טסטליין למשל יש לי תחושה מאוד לא טובה, באוקטובר העברתי שם את האוסטין טסט עברתי את המסלול חלק בלי שום הערות וזה למרות שידעתי שהצמיגים גמורים על גבול הרקבון ושאישור תקינות הבלמים שהצגתי לא מחזיק מים (במוסך הוא אמר תשמעי אני אתן לך ותחזרו אליי לתקן לפי ההערות זה ייצא לך יותר זול). על דינמומטר יש איזו אמונה (אולי טפלה) שהם עוד פחות מחמירים מטסטליין. על מ.מ.מ הבנתי שיש סיפורים על קומבינות בהקשר של מכירה/קנייה באוטודיל אבל אני לא בטוחה איך זה משליך על רכישה מפרטי. ראיתי גם שממליצים פה בפורום על מכון מיבדק בהרצליה אבל זה נראה לי קצת קיצוני לנסוע לעיר אחרת, אני טועה מאוד?

פולו 75 כ"ס החדשה 2001 אוטו' 8)

אוסטין מטרו 1.3 מודל 89' וממשיכה לנוע (קדימה, אחורה, לצדדים ומעלה-מטה) נמכרה לרש"פ

פורסם

עם נסיון שהיה לי עם כל המכונים בירושלים גם בקניה וגם במכירה.הגעתי למסקנה שהרע במיעותו הוא טסט ליין בגבעת שאול.

ובמממ כנראה באמת יש משהו מסריח עם המגרשים -לא רק עם אוטודיל.

בקשר לעיר אחרת נראה לי שזה יהיה בעיתי מאוד מבחינת המוכר אם הוא גר בירושלים סיכוי קלוש שיסכים לנסוע עד להרצליה כדי שתוכלו לבדוק את הרכב שם.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

ובקשר לשירותי המומחה, יש מישהו שניסה ויכול למסור רשמים?

אוסטין מטרו 1.3 מודל 89' וממשיכה לנוע (קדימה, אחורה, לצדדים ומעלה-מטה) נמכרה לרש"פ

פורסם

בירושלים כדאי לקחת רק לטסט ליין. המכון היחיד שעדיין מקצועי למדי, גם פרונט ירושלים בסדר (לא יותר מזה).

אין כל כך קשר לרישוי שנתי, זה מחלקות שונות, ציוד שונה ובוחנים שונים לחלוטין. כמו כן ניתן לקבל הנחה של 10% על בדיקת הקנייה. בהצלחה!

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בירושלים כדאי לקחת רק לטסט ליין. המכון היחיד שעדיין מקצועי למדי

מצטרף לדעה זו :mm_yeah: .

ראיתי גם שממליצים פה בפורום על מכון מיבדק בהרצליה אבל זה נראה לי קצת קיצוני לנסוע לעיר אחרת, אני טועה מאוד?

אני מחזיק בדעה שכל קונה יכול לבדוק את הרכב בכל מכון בדיקה שהוא בוחר (גם אם זה בעיר אחרת) .

פורסם

תודה לכולם :)

בינתיים זה אולי לא יהיה רלבנטי ממילא כי הבעלים "קיבלה רגליים קרות" כלשון בעלה וכנראה לא רוצה למכור חרף נסיונות השכנוע שלו (האמת גם אני לא הבנתי אם האוטו כזה בובה למה למכור, רק כי הוא ספורטיבי מדי למשפחה עם ילדה ותינוק בדרך? לא ברור...)

המוכרים האלה,איזה עם :mm_mad:

פורסם

לא כל המוכרים אותו העם :-D .

אגב, באיזה מאזדה "ספוטיבית" מדובר? (אולי RX-8? :wink: )

אני מאמין שזה מאזדה 3, אני צודק?

אם כן, לא חסרות למכירה. השוק מוצף בהם.

פורסם

לא 3 קצת מעל התקציב שלי... כולה לאנטיס F מ98

אני יודעת שלא אמור להיות קשה מדי למצוא אחת במצב טוב, אבל נראה לי מן ההגינות להחליט אם מוכרים או לא לפני שמפרסמים ולא אחרי כשמתחיל מבול הטלפונים...

פורסם
... "קיבלה רגליים קרות" כלשון בעלה
אני מקווה בשבילו שהקרירות רק ברגליים...tapedshut.gif

... ותינוק בדרך
אולי זה חלק מההסבר tapedshut.giftapedshut.giftapedshut.gif

בכל מקרה, ההמלצות שקיבלת ישמשו אותך בהמשך

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ אחרי שלוש שנים .

משהו השתנה ?

עדיין ההמלצה בירושלים היא טסט ליין ופרונט ירושלים?

מה עם שירותי המומחה ? מישהו ניסה?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ברח' בית הדפוס נפתח מכון חדש "בסט טסט". אין לי מושג אם הם עושים בדיקת קנייה, הייתי אצלהם רק לרישוי שנתי עם כמה מכוניות. ציוד חדש, צוות אדיב (אך לא מקצועי במיוחד).... כמה מהמכוניות שלקחתי לשם נכשלו בבלמים אחוריים (צירוף מקרים?) + טסט חוזר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
מקפיץ אחרי שלוש שנים .

מה עם שירותי המומחה ? מישהו ניסה?

ה"מומחים" למינהם עברו כבר שתי תוכניות טלויזיה שחשפו את דרך העבודה הקלוקלת שלהם.

ללכת למכון בדיקה (שהקונה בוחר) !!

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

דווקא אני שמעתי דברים גרועים על טסט ליין, הם כותבים דברים סתם.

אם אתה רוצה לקנות מכונית ולדעת באמת מה יש שם אל תתקרב אליהם.

דינמומטר טובים ובסט טסט גם נחשבים למעולים.

• תוכן חדש...