Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אנסה לקצר כמה שאפשר כדי להגיע לת'כלס.

לפני 3 חודשים יצאתי עם הגרנד ויטרה לטיול עם חוף הים בקיסריה.

שביל מרכזי, חול די עמוק, 40 קמ"ש, הבחנתי בסלע ענק באמצע הדרך. סובבתי את ההגה שמאלה כדי לברוח לגבעה קטנה, שם היה חול מאוד עמוק. ירדתי מהגבעה בזווית יחסית קשה והגעתי למצב שבו שני גלגלים באוויר, ובלי נעילת דיפרנציאל- אני תקוע. קצת קרשים, הוצאת אוויר מהגלגלים, רברס/דרייב מספר פעמים, יש תזוזה. לאחר מספר פעמים נשמע רעש חריקה מחריד. הכנסתי לניטרל משכתי את בלם היד וחיכיתי לחילוץ. גררו אותי עד מגרש החנייה, ראיתי שיש נזית שמן רצינית מבית הדיפרנציאל הקדמי, יש למוסך. בלה בלה בלה הלך דיפרנציאל 10000 ש"ח כולל עבודה. שלושה שמאים בדקו את הרכב המסקנה- נזק מכאני, משמע הרכב לא קיבל שום מכה חיצונית.

האחריות על הרכב הסתיימה כחודשיים חפני האירוע.

השאלה עכשיו אם יש באפשרותי לעשות משהו בנידון מול היבואן, כי מחברת הביטוח לא נוציא אגורה.

אשמח לכל עיצה או רעיון, ובבקשה להמנע מתגובות מפגרות ולא ענייניות

תודה

גיא.

פורסם

למה אתה אומר שמחברת הביטוח לא תוציא אגורה?

זה המהות של הביטוח שאם משהוא קורה לאוטו אז הם ישלמו את הנזק.

תגיד שאיבדתה שליטה וניכנסתה לגבעה הזאת או בכל זאת תוציא מהם משהוא.

למכירה ספרים בעברית!!! נדירים ביותר לרנו מגאן החדשה לכל המעונינים נא לפנות אלי בפרטי

פורסם

תבדוק במחשב המוסך אם בעבר התלוננתם על בעיה כלשהי בכניסת הרכב למצב 4X4 LOW\HIGH.

אולי מישהו במשפחה התלונן בזמנו על משהו קטן באותם קבוצת רכיבים לנסיעת שטח ויהיה אפשר לטעון לרשלנות או לחוסר תשומת לב בזמן האחריות.

היה לי שכן.

אודי A6.

לאחר 8 חודשים מהקנייה התלונן על חריקות בגיר.

לאחר שנה וחודשיים (אין אחריות) הגיר נפטר....

בגלל שהתלונן בעבר ולא נמצאה בעיה בזמנו,הוחלף הגיר ללא תשלום.

• תוכן חדש...