Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

****שנתיים למועדון סובארו*****

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד יומים למפגש :fist:.

החזאי מבטיח מזג אוויר נוח :multi:.

מניסיון: מי שלא בא מפסיד :ok:.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
מקבלים גם סובארו חדשות? :-P
רועי, תשובה לי אליך:

מוזמנים כל בעלי וחובבי הסובארו לדגמיהם.

להתראות בשישי.

Moshe Azulay

פורסם

חברים יקרים:

נכון לרגע זה יתקיים המפגש כמתוכנן. במידה ויהיו שינויים אודיע על כך לכ"א בנייד. מי שאין לי את הנייד שלו מוזמן ליבדוק פה, או באתר מועדון "סובארו קלאסי" או להיתקשר אלי לנייד ( 050-736-0067 ) עד השעה 13:30.

משה.

Moshe Azulay

פורסם

איך אנחנו אומרים אחרי כל אירוע: "מי שלא בא הפסיד!".

אחרי כל הלחץ של מזג האוויר, אחרי "ים" הטלפונים וההתיעצויות, אם לקיים או לא את המפגש, אז היום התקיים מפגש שנתיים למועדון "סובארו קלאסי".

ישנה הרגשה שהמועדון הוא כמו יין טוב. שעם הזמן רק משתבח. היום הגיעו כ-16 רכבי סובארו. נסענו בשיירה של הרגע האחרון, אורי עם gft 79, איברהים עם gft 78, אלוני עם gft 76, ואני dl 79. הגענו ליקום ב 15:45 לאט לאט הגיעו כולם, אור עם ה dl 77, אלון.ע. עם הלאונה 87, דודי עם הxt 86, יואל עם הרקס, ארנון עם הglf, אלעדי עם ה gf 77, דודי עם הקאסטום 79 ועוד... בנוסף הצטרפו 4 חברים חדשים. התארחו: אורי (שצילם את התמונות המדהימות), שמוליק (s.b.m.w 1800) בניש, אסף (שר הטבעות- אודי 100) בקר, עידן (סייסטה) ב.מ, ועוד המון אנשים טובים. היה מפגש מאוד מהנה. קצת לפני השקיעה היתארגננו לתמונה קבוצתית, שסודרה לפי שנת יצור, אז לבקשת אסף בקר:wink:, ומספר חברים טעימה מהתמונות (עוד תמונות מחר... ) :

תמונה ראשונה: gft 76, gf 76, dl 77, gft 78, gft 79 31106001eu4.jpg

תמונה שנייה: gf 76, dl 77, gft 78, gft 79, dl 79

31106002gz0.jpg

תמונה שלישית: castum 79, brat 81 glf 83 rerx 83

31106003hk4.jpg

תמונה רביעית: rex 83, xt 86, leone 86, brat 88

31106004ip1.jpg

תמונה חמישית: brt *2, legacy rex 83, xt 86, leone 86, brat 88

31106023yz8.jpg

תודה ענקית לאורי על צילום התמונות.

להיתראות ב 9/12/06 טיול מועדוני סובארו, b.m.w, ופורד (פרטים בקרוב) .

משה.

Moshe Azulay

פורסם

משה, חסר לך שאין תמונה של הסייסטה שלי...

איך העמדתי אותה בפוזה קרבית בחנייה, מי שהפתיע אותי יותר היה אלדד עם הCL 88 המשופצת.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...