Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני נהג חדש ולא מבין כלום בתחום שיפורי הרכב (מכניקה וקוסמטיקה ) ירשתי מאחי הגדול את הפיאט קופה המדהימה שלו והייתי רוצה לשפר אותה כמה שאפשר. קודם כל אני מעוניין לסדר אותה חיצונית מבחינת פחחות וצבע לכן אני מבקש את המקום הכי טוב והכי משתלם לפחחות וצבע שאתם מכירים , בנוסף הייתי רוצה לדעת אם אפשר להחליף/לשפץ את הפלסטיקה הפנימית של הרכב ? . לשיפורים מכנים אין לי ממש כסף אז אני אנדנד לכם בהמשך אחרי שאחסוך קצת כסף .

תודה לעונים שון = ]

פורסם
שלום לכולם אני נהג חדש ולא מבין כלום

זאת גישה בריאה לנושא הנהיגה. אני ממליץ שעם אוטו כזה תגיע כמה שיותר מהר לקורס נהיגה מתקדמת או שתגיע מאוד מהר למוסך, במקרה הטוב. זו מכונית עם הרבה אחיזה ולא פחות תת היגוי, מה שהופך טעות באומדן המהירות לתאונה בקלות.

קודם כל אני מעוניין לסדר אותה חיצונית מבחינת פחחות וצבע לכן אני מבקש את המקום הכי טוב והכי משתלם לפחחות וצבע שאתם מכירים

אני ממליץ על האנטרס-אוטופיקס בהרצליה (09-9583827). יש לי ניסיון מצויין של מספר פעמים איתם, אבל מרכז הזול זה לא. אם אתה רוצה עבודה טובה זה עולה כסף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אחחחח נותנים אגוזים למי שאין שיניים :wink:

מאיזה איזור אתה בארץ?

חחח אז למה שלא תביאו אותי למצב שאני אדע איך לשלוט באגוזי ... , אני מהרצליה אז האנטרנס אוטופיקס יכול להיות מצוין . שאלה נוספת אם אני רוצה צביעה לא סטנדרטית במקרה שלי אני רוצה צבע שחור עם שני פסים לבנים על האוטו סטייל DODGE VIPER זה אפשרי ? .
פורסם

הכל אפשרי...

באיזה צבע הרכב עכשיו? במידה והוא לא שחור צפה הוצאה של 15k במיקרה הטוב.

לצערי אי אפשר ללמוד לנהוג דרך הינטרנט, תשקיע את הכסף קודם כל בקורסים לנהיגה מיתקדמת.

המון המון מזל טוב לקבלת הרכב,

אופק.

פורסם

אם הצבע יפה למה לצבוע?

שמע לנו, כדאי קודם שתלמד את הרכב לפני שתשפר בו משהו (עפ"י רוב האנשים, הפיאט כשמכירים אותה מספיקה מאוד, גם נהגים מאוד מיומנים קשה להם לנצל את האוטו עד טומו).

קורס נהיגה מהר מהר!

איפה אחים כאלה, גם אני רוצה אח כזה! 8)

תיסע בזהירות איתה

פורסם

בשם כל חובבי הרכב בארץ, אני מבקש ממך לא להרוס את הרכב המדהים הזה, בין אם מדובר בצביעה ערסית בשוחר עם פסים, או-יותר גרוע-ריסוק הרכב בגלל חוסר מיומנות וניסיון נהיגה בו. צבע בורדו, במיוחד אם הוא שמור ולא שרוף, הולם מאוד את הרכב.

את תשפר כלום, תשקיע בתיקון של כל מה שדרוש תיקון, אחר כך תעשה קורס נהיגה ,ואם לא תעשה, אז לפחות תלמד בעצמך את הרכב, תנהג בהתחלה לאט ובשיא הזהירות.

לגבי הפלסטיקה הפנימית - למה צריך לשפץ אותה?

הרכב באמת זקוק לפחחות וצבע?

רוב בעלי הפיאט קופה שומרים ודואגים למכוניות שלהם והן נראיות טוב, לפחות חיצונית.

מאחל לך המון הנאה והצלחה עם הרכב.

פורסם
אם הצבע יפה למה לצבוע?

שמע לנו, כדאי קודם שתלמד את הרכב לפני שתשפר בו משהו (עפ"י רוב האנשים, הפיאט כשמכירים אותה מספיקה מאוד, גם נהגים מאוד מיומנים קשה להם לנצל את האוטו עד טומו).

קורס נהיגה מהר מהר!

איפה אחים כאלה, גם אני רוצה אח כזה! 8)

תיסע בזהירות איתה

חח יש לי אח אחלה גבר:-D אבל הוא גם גר בתל אביב שכן רכב שם לא הכי שימושי . ניגש לעניין הצבע נחמד לא WOW אבל יפה אפילו יפה מאוד אבל אני רוצה שינוי מאז שהאוטו אצל אחי משנת 99 זה נשאר הצבע הזה ואני רוצה להפוך אותו למשהו שאני אוהב אני אישית לא מבין מה ערסי בזה ... אבל סבבה כל דעה מתקבלת בברכה , לדעתי ערסי זה מדבקות של להבות ושטויות מוגזמות מה שהורס את העיצוב הבסיסי והסולידי של הרכב.

אבל לעשות צביעה כמו של VIPER אני אישית חושב שיצא מדהים אם לא שחור אז כחול אפילו להשאיר את הבורדו עם פסים לבנים במרכז הרכב אני חושב שזה פצצה, פחחות זה לא שהאוטו דפוק ושרוט לגמרי אבל לא יזיק לו איזה תיקונים קטנים יש שתי דפיקות שמפריעות לי מאוד ובגלל זה אני רוצה פחחות בעניין הקורס נשמע מעניין מה מחירו ? ועוד פרטים יהיה נחמד. האוטו בנתיים אצל אחי בתל אביב ואני עם הקטנוע שלי עדיין , אחי והורי ממש מפחדים עלי היות ואני נוסע על כלי דו גלגלי אז כנראה אני אקבל תרכב בזמן הקרוב אבל כבר נסעתי עליו כמה פעמים והוא פשוט חיה רעה שואג כמו אריה ... חח אבל מה שכן הנסיעה בו הרבה פחות חלקה מאשר האקורד החדשה שלי אבי שפשוט שטה על הכביש כמו סירה לעומת הפיאט ,למה זה ככה ? אני מבין שזה רכב ישן אבל הבדלים של שמיים וארץ .

נושא השיפורים אני לא כזה מבין אני רוצה שפשוט הרכב יסע חלק בצורה מושלמת עם אחיזה טובה שהכל פשוט יעבוד טוב האוטו סגר לפני כ שנתיים 260 קמ"ש אני לא מאמין שעכשיו הוא סוגר מהירויות כאלה כי אחי לא שמר עליו בצורה הכי מושלמת מאז השנתיים האלה אבל 220-230 הוא סוגר בוודאות אבל זה נראה לי לא בריא במיוחד לרכב למצבו המכני קיום לכן הייתי רוצה לנסות להביא אותו לשלמות מכנית .

עניין הפלסטיקה הוא כזה לדעתי היא פשוטה מידי וזה לא יפה עם המראה החיצוני המדהים של הרכב ממש כאילו לא חשבו על להשקיע בה ואני מבין שזה שנת 96' אבל בכל זאת פלסטיקה " מעפנה " במובן המלא של המילה ופשוט הייתי רוצה איכשהו להחליף את זה . דבר נוסף הפלסטיקה שבין המושבים יושבת למול השמשה מה שגורם לשמש לחדור פנימה ישר לכיוון הפלסטיקה והיא פשוט נמסה ומאז כל פעם שנוגעים באיזור זה אז מאין דבק פלסטי שחור כזה נדבר אלייך וזה ממש אבל ממש מעצבן .

בנוסף הייתי מעוניין להשקיע במערכת חדשה כי חוץ מהפאנל שמאוד משוכלל מערכת יחסית בסיסית וסאב מסריח שסתם עושה באסים מוגזמים באיכות גרועה ! אבל זה כבר לתקופה אחרת כי אין לי סכומים מטורפים להשקיע עכשיו .

סליחה על המגילה פשוט רציתי לסכם לכם את כל המידע יום טוב שון = ]

פורסם

שכחתי רק שני דברים קטנים , איך אני יכול לדעת מה גודל הג'אנט שיש לי ? וגם האם הגודל שיש לי הוא סופי ? או שאפשר להכניס ג'אנטים גדולים יותר או קטנים יותר .

תודה לעונים

פורסם

האוטו נוסע פחות חלק מאקורד חדשה משתי סיבות :

1. זה רכב ספורטיבי ולא משפחתי עם מתלים "קשים" במקור.

2.יתכן ובולמי הזעזועים שלו עייפים וכל מערכת המתלים ראתה ימים יובים יותר.

לעיניין הצבע - כמובן שזכותך לצבוע את הרכב שלך בכל צבע שתרצה, אני לא מכיר הרבה אנשים, שצובעים את רכבם כי "הרכב כבר כמה שנים באותו צבע". דעתי - שוב - הצבע נראה טוב - תישאר איתו. תתקן רק את המכות וזהו.

אי אפשר להחיף את הפלסטיקה הפנימית של הרכב למשהו אחר. לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון בזה. אפשר להחליף אולי את החלקים השבורים, בהזמנה מחו"ל כמובן. אפשר לשפץ/לחדש את החלקים שנהרסו מהשמש.

עושה רושם, אחרי ההודעה האחרונה שלך, שהרכב ממש אבל ממש לא בשבילך (ובמיוחד אם זה האוטו הראשון שלך). אין לי כוונה, בשום אופן, לפגוע באף אחד, אבל זה הרושם, שנוצר אצלי. אולי כדאי לך לחשוב על מכירתו וקניית משהו שיתאים לך יותר. (אולי יונדאי קופה ).

בנוסף, לא הייתה כאן עד עכשיו, שום התייחסות למצבו המכאני של הרכב, וזה מה שאמור לעניין אותך יותר מצבע ופלסטיקה פנימית. באמת .

גודל הג'אנט רשום על הצמיג. דוגמא- 145/70R13 - גאנט בגודל 13 אינצ'

פורסם

מסכים עם ידידי בוקי, אם אתה רוצה נסיעה חלקה תישאר עם האקורד, אם אתה רוצה רכב ספורטיבי אתה צריך להתפשר על הנוחות והיומיומיות, תחשוב טוב מה אתה רוצה לפני שאתה מתחיל להתעסק עם האוטו.

ורכב ספורטיבי זה לא רכב ש"סוגר 260", זה לא ההגדרה של רכב ספורטיבי, רכב ספורטיבי זה רכב שנותן לך הנאה מהנהיגה בו בסיבובים, קו ישר, רכב שמשדר לך בכל רגע נתון מה קורה וכו', תבצע חיפוש תראה את ההגדרות לרכב ספורטיבי, סגירה זה ממש לא חלק מהן.

פורסם
בעניין הקורס נשמע מעניין מה מחירו ?

תעשה חיפוש, דוסקס לעייפה בפורום. יש כל מיני קורסים בכל מיני מחירים. למי שאין מושג בנהיגה או מכוניות ורוצה לנהוג בפיאט קופה קורס כזה הוא חובה.

נושא השיפורים אני לא כזה מבין אני רוצה שפשוט הרכב יסע חלק בצורה מושלמת עם אחיזה טובה.

תתחיל בצמיגים טובים (מה יש עכשיו?). אני מניח שזה סיפור של בסביבות 5K ש"ח, מינימום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...