Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס קארטינג

psychuil
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המתכונות של כל הקורסים פחות או יותר זהות: הכרת הקארט, עקרונות שליטה בקארט - האצה, בלימה, פניות, חוקי נהיגת מירוצים, כיצד לעקוף, עריכת הקפות הכרות ושיפורן, ומירוץ בין החניכים. כנ"ל לגבי אורך הקורס והמחירים - כולם סביב 300 ש"ח.

ההבדל הוא באופי המסלול ובצוות ההדרכה.

קצת קשה לתת השוואה בין הקורסים, כי עשיתי קורס רק במקום אחד, ואני לא חושב שמישהו עושה קורס ביותר ממסלול אחד.

לגבי קורס ספציפי, הייתי בקורס במגה קארטינג בהדרכת חגי פארן, והיה מהנה מאוד ומועיל למדי. הוא נתן מענה לכל תלמיד באופן אישי, נתן ביקורת בונה אשר עזרה לשפר זמנים. אני משער שבד"כ מוקי מעביר את הקורסים, וגם הוא לא חוסך שבטו מהחניכים ומרביץ בהם תורה. כשתבוא לשם להתאמן, תוכל לבקש מהמארשלים או מקוי להעיר לך על הנהיגה.

לגבי מסלולים אחרים - מהיכרות כללית עם הצוותים בפרו קארטינג רחובות ואלפא קארטינג בחיפה, הצוותים מאוד נחמדים וגם הם נותנים הרבה טיפים מועילים, ותמיד שמחים לתת הערות על הנהיגה שלך. אני יכול לציין לטובה את דוד ואיציק מרחובות שנותנים עצות זהב, ואת ארנסט והשאר מחיפה שגם עזרו לי. כדאי שתשאל בפורומים של קארטינג אנשים נוספים שעשו קורסים במסלולים אחרים.

אני חושב שמישהו כאן בפורום בשם יאשה עובד בקארטינג נתניה, אולי הוא יוכל לספר לך מה הולך אצלהם.

לדעתי, כדאי לך לעשות קורס במקום שאליו תלך לעיתים תכופות ושיש בו ליגה פעילה, כדי שתהיה משמעות למה שלמדת בקורס.

נניח, לשם הדוגמא, שאתה גר בהרצליה. אתה יכול לעשות קורס באלפא קארטינג בהרצליה, אבל אין שם ליגה אז כל מה שלמדת ספציפית על המסלול לא יבוא לידי ביטוי. (ד"א - בשתי הזדמנויות שהייתי בהרצליה, הם לא מכבדים רשיונות שנעשו במסלולים שאינם שייכים לאלפא קארטינג ע"מ לפתוח את ההגבלה על הקארט, דבר שלא קורה באף מסלול אחר של הרשת בפרט או במסלולים בארץ בכלל!!!)

עם זאת, אם תלך לעשות קורס בחיפה, יהיה לך קשה לבוא לשם על בסיס קבוע, ובד"כ אחרי שבוע מה שלמדת די דועך.

בנוסף, תבדוק מה האוכלוסיה שבאה לקורס - אני הייתי בקורס עם הרבה ילדים, הייתי הנהג היחיד מעל גיל 20, דבר שחששתי שיפריע, אבל בסוף היה בסדר גמור, ייתכן ואולי זה יפריע לך. אולי אם תלך עם כמה חבר'ה, תוכלו לקבל הנחה (יש דברים כאלה בחלק מהמסלולים).

דבר נוסף, בד"כ הרשיון מקנה לך הטבה במסלול שבו עשית קורס - הנחות על מקצים ופעילויות. בדוק את הנושא ותראה כיצד זה משפיע לגבי מסלולים אחרים (יריבויות בענף לא תורמות לנהג, למרבה הצער).

מקווה שעזרתי.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

ציון הערה קטנה,

כל קורס מלמד את עקרונות הנהיגה ונותן למעשה לנהג את הכלים הנכונים.

זאת טעות לחשוב שמלמדים לנהוג רק במסלול הספציפי בו נערך הקורס.

ישנו שילוב בין מה שנילמד לבין המסלול הספציפי כיוון שהנהגים מתרגלים עליו אבל שוב, מבחינת הלימוד, הנהג שבאמת יפנים את הנלמד לא יתקשה להסתדר במסלולים אחרים וכמובן שבכל מקרה, האימונים הם שייקבעו את יכולתו בסופו של דבר.

גילוי נאות,

הכותב מדריך קורסים באחד ממסלולי הקארטינג

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

אני מרשל במגה קרטינג (פתח תקווה)

ואנשים יוצאים גם מרוצים וגם מוציאים זמנים טובים.

חוץ מזה מעביר את הקורס איזה בחור בלונדיני ששכחתי את שמו

טוען שהוא אלוף הארץ בקארטינג 4 פעימות.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

קורס קארטינג כדאי לעשות במגה קארטינג בקניון הגדול בפתח תקוה , מכמה סיבות הצוות מקצועי ביותר והכי חשוב אתה נוסע בחניון עליון ומאוורר ולא כמו שאר החניונים הסגורים באיזה -3 מתחת לקניון .לאחר 20 דקות של נסיעה הריאות שלך מתמלאות בפיח כאילו עישנת פאקט סיגריות.

פורסם

לא משנה מה אל תעשה בהרצליה! קארטים ברמה נמוכה ולא מתוחזקים 3 שעות של קורס שמתוכם אתה שעתיים ו40 דקות בערך אתה לומד ואז אתה עושה סיבוב אחד על קארט עם מנוע פתוח.

לך לנתניה רמה יותר גבוהה, ומסלול יותר טוב בשביל ללמוד יותר פניות וקארטים ברמה גבוה

פורסם

עשיתי לפני כמה חודשים בפ"ת, אחרי התלבטות ארוכה בין חיפה/הרצליה/פ"ת.

לבסוף בחרתי בפ"ת בגלל כל ההמלצות, היה קורס מעולה וצוות מקצועי.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
לא משנה מה אל תעשה בהרצליה! קארטים ברמה נמוכה ולא מתוחזקים 3 שעות של קורס שמתוכם אתה שעתיים ו40 דקות בערך אתה לומד ואז אתה עושה סיבוב אחד על קארט עם מנוע פתוח.

לך לנתניה רמה יותר גבוהה, ומסלול יותר טוב בשביל ללמוד יותר פניות וקארטים ברמה גבוה

אני מאמין שכל הקורסים בכל המסלולים מקצועיים וטובים.

את הקורס בהרצליה אני מעביר (לפחות בשנה וחצי האחרונה) אז אני לא יודע מאיפה גל מביא את הידע שלו כיוון שכל האנשים יוצאים מהקורס סחוטים מרוב נהיגה.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

אני מבין שעשית קורס גם בהרצליה וגם בנתניה ואתה מדבר מנסיון.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
בנתניה, כרגע, אין מדריך טוב

אני פרשתי מהעברת הקורסים . מטעמי תמלוגים ותו לא . כזה אני , רודף בצע .

נהניתי להעביר קורסים , אבל אני חושב שעל הרמה ועל איך שאני מעביר , אני צריך לקבל כסף בהתאם .

כרגע מעביר את הקורסים בחור בשם אלי סייג... דמות די מוכרת בענף הקארטינג . כנהג לפחות .

לא ראיתי כיצד הוא מעביר קורסים , אבל אני מאמין שהוא מעביר את הקורסים ברמה טובה . כנהג לפחות הוא מעולה .

זהו בגדול .

לגבי מי הכי טוב ? לא יודע .

אני מאוד מאוד מעריך את חגי ( פתח תקווה ) . מאוד . גם ירון "קצת" מבין בנושא ( הרצליה ) . ואני מאמין שאלי ( נתניה ) גם מבין "טיפה" בכל הנושא של נהיגה וכאלה .

לגבי שאר המסלולים , וואלה לא יודע . לא טוען שלא מעבירים טוב , אלא שאני פשוט באמת ובתמים לא יודע מי מעביר ובאיזה רמה .

בכל מקרה , שיהיה בהצלחה .

וקח טיפ קטן ממני :

בשביל לדעת מה הגבול , צריך לחצות אותו...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...