Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגזין הגה החדש - מבחן בין 205 GTI ל- MAZDA 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

NADAVRALLY רשם:

לרכב אוטומאט תמיד ייהייה יתרון במסלול ג'ימקנה איטי! ביחוד כאשר הרכב שעומד מולו הוא רכב ישן עם מכלולים ישנים
זה די חד משמעי.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

יבין, יתרון זה לא נצחון

לרכב אוטומאט תמיד ייהייה יתרון במסלול ג'ימקנה איטי! ביחוד כאשר הרכב שעומד מולו הוא רכב ישן עם מכלולים ישנים ומי שנוהג עליו לא מכיר אותו, יותר קשה להעביר הילוכים, להכניס לראשון שצריך, ואין ממיר מומנט שירכך את כל העסק.

יש לו יתרונות בנקודות האלה

פורסם
לא יודע מה אתכם, אני מופתע. (לא קראתי את הכתבה)

ה 205 GTI אמורה להיות עם תאוצה הרבה יותר מהירה, אחיזה באותה רמה לפחות, אם שמים לה צמיגים כמו שצריך, היגוי זריז בגלל בסיס גלגלים קצר, ויכולת טובה יותר לחתוך סיבוב חדים מכיוון שהאוטו תופס פחות רוחב כביש.

הם בדקו GTI 1600. לא 1900.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

ברור לי שיתרון זה לא ניצחון.

יש לו יתרונות בנקודות האלה

אני לא רואה את הנקודות האלו כיתרון - בגימקאנה יותר איטית נדרשים פחות החלפת הילוכים (כשרכב ידני ממוצע עושה כ40-60 קמ"ש בהילוך ראשון, לעומת 55-60 באוטומט ממוצע), יש לידני יותר שליטה, ויותר כוח בהילוך.

אני מסכים שההחלפה קלה יותר במקרה הנוכחי (205 GTI לעומת המאזדה).

PUG-306 XSI MK2

פורסם
אני נרדמתי.

ועל זה נאמר, במדבר כל קוץ - פרח...

...

זה באמת סובייקטיבי, המשפט הכי מרגש שהצלחתי להוציא בנוגע למזדה 3 הוא שהייתי מעדיף אותה על פני הונדה סיביק חדשה.

מכאן ועד לקרוא לה מהנה לנהיגה - אני חושב שיש מרחק.

למיטב זכרוני המושבים של הרנו 9 תומכים יותר, ומול הפוקוס דור ראשון למזדה 3 אין אפילו סיבה לצאת מהחניה [התנהגות \ הגה \ תחושה]

אה, וחסר לה משהו שלא יהיה לה גם עם יקראו לה MS3 וגם אם היא תאחז טוב יותר מSTI - נשמה.

צר לי, אני אוהב את המכוניות שלי עם אופי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
ברור לי שיתרון זה לא ניצחון.

אני לא רואה את הנקודות האלו כיתרון - בגימקאנה יותר איטית נדרשים פחות החלפת הילוכים (כשרכב ידני ממוצע עושה כ40-60 קמ"ש בהילוך ראשון, לעומת 55-60 באוטומט ממוצע), יש לידני יותר שליטה, ויותר כוח בהילוך.

אני מסכים שההחלפה קלה יותר במקרה הנוכחי (205 GTI לעומת המאזדה).

ברכב ידני ההילוך הראשון הוא הרבה פעמים בעייתי כיוון שהוא תזזיתי מדי ופעמים רבות קשה יותר לשלוט על הרכב כשהוא בהילך הזה! תחושה זו מתגברת כאשר הרכב ישן! לכן לפעמים כדי לשלוט יותר טוב על הרכב צריך להעביר לשני, בטח ובטח כאשר הרכב הוא של משהו שעומד בצד ולא מת שיסעו כל הזמן על המנתק!

באוטמט (חדש) אין את הבעייה הנ"ל כיוון שגם בראשון האוטו מרוכך והמעבר בין ההילוכים הוא חלק וקל ביותר! כנראה שעם רכב חדש בעל גיר חזק (לא כל הרכבים) כמו מיאטה או פורד קונקט בהם ניתן פשוט לדחוף הילוך ולזרוק קלא'ץ היתרון של האוטומת מתגמד

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

לפני שאגיב,

מן הראוי לציין שאני כתבתי את הכתבה המדוברת.

חשוב לי לומר לכל אלו שהגיבו מבלי שקראו את הכתבה,

שמעבר לעובדה שאני מכבד כל דיעה של כל אחד, גם אם הוא חושב ההיפך ממני או סבור שהכתבה גרועה - לדעתי זו טעות לקבוע מראש דיעה נחרצת מבלי לקרוא ולהבין במה דברים אמורים.

אז בכדי לעזור למי שלא קרא להבין במה עוסקת הכתבה, אומר לכם שלא נעשתה השוואה כפי שעושים במבחני רכב "רגילים" בין שתי מכוניות מקבילות, אלא היה זה נסיון לתהות לאן הביאה אותנו הקידמה ב-20 שנה האחרונות, והיכן שתי המכוניות הללו עומדות בכל הקשור להנאה מנהיגה ולפרקטיות שבנהיגה הספורטיבית.

את המסקנות, אני משאיר לכם לקרוא בכתבה עצמה.

דני G.

• תוכן חדש...