Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע ל-SET-UP בוולקן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התייעצות 1 היא בנוגע לצמיגים שאני הולך להחליף ואני מתלבט בן כמה סוגים שהם:

דלנופ 9000 כ-350 ש"ח ל-1

גודייר F1 שהם יקרים כ-550 ש"ח ל-1

בריגסטון פודנזה כ-500 ש"ח ל-1

המידה שאני מחפש היא 195-55-15

אם יש לכם עוד המלצות מנסיון אפילו לצמיגים ממותגים פחות אשמח לשמוע.

אני מחפש צמיג שאיתו אני יצליח למצות את הוולקן ולהנות איתה גם נוחות חשובה לי.

התייעצות שנייה ואני יודע שזה עניין של טעם יש לי אפשרות לקנות גאנטים של 206 GTI או של 306 SXI או של סיטראון C5 לוולקן ואני לא יודע מה הכי יתאים לה אשמח לחוות דעתכם.

בנוסף אני רוצה להחליף לוולקן את הפנסיים הקדמיים שלה למשהו יותר יפה ואיכותי אשמח לקבל מכם קישורים או המלצות ומאיפה וסדרי גודל של מחיר.

תודה שוב לכל העונים.

ביי.

פורסם

לדעתי במחיר הזה - הSP9000 הם הדגם המועדף ביחס מחיר תועלת.

כצמיג בשורה התחתונה - הF1 עדיף.

המחירים שהבאת הם נמוכים מאוד , אני מקווה שמי שהבטיח לך אותם גם לא התבלבל במידה (195.50) וגם יעמוד במחירים שהוא הביא לך, כי הם ממש ממש טובים.

בקשר למראה החיצוני - זה ענין של טעם.

לדעתי הג'אנט של ה306 או של הC5 הכי יפה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

האופסט בג'נט של ה-206GTI הוא 28, כלומר הג'נט ישב לך "בפנים" מדי. זה יראה לא טוב וחשוב יותר...יגע לך בחלק הפנימי של בית הגלגל.

הג'נט של ה-306XSI יתאים ויראה טוב (יש כאלו למכירה ב-YAD2).

גם הג'נט של 406 ושל C5 יתאים ויראה טוב.

אל תשכח שבכל מקרה תצטרך ברגים אחרים ויקרים.

דוגמה מהוולקן שלי:

dscn3800xv6.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...