Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הברגים של הבולמים הקדמיים במכסה מנוע נראים חדשים וששום מפתח לא נגע בהם.

האם יש עוד בדיקה שאוכל לעשות בשביל לדעת?

הרכב על 138K (לאנטיס 1.8 מודל 2000)

והבולמים יחסית בולמים מצויין חוץ מרעשים שאני עולה על מהמורות ובאמפרים.

בעניין הרעשים אני עדיין לא סגור מאיפה הם באים...

פורסם

מה אכפת לך אם הם הוחלפו בעבר או לא?

מה שמשנה הוא מה מצבם כעת.

יש את הבדיקה הפשוטה והלא מדוייקת של נדנוד הרכב - נשענים בכח בכל פעם על פינה אחת של הרכב כך שהבולם שוקע ואז עוזבים בפתאומיות, אם הרכב מתנדנד מספר פעמים הבולמים עייפים.

פורסם

למה קלישאה? הכל סטטיסטיקה. ברכב ממוצע באמת רוב הסיכויים שב-100K הבולמים כבר לא יהיו מה שהם היו פעם.

אבל זה שונה בין רכב שנוסע כל היום במהירות על פסי האטה בעיר לבין רכב שנוסע את רוב הקילומטראז' שלו בבין עירוני על כביש 6 במהירות קבועה.

ברכב של קטלני לא ברור האם ומתי הוחלפו הבולמים. אם ידוע בוודאות שהם בני 138K, אז רוב הסיכויים שהחלפה היא כבר במקום. אבל להבנתי הרכב אינו יד ראשונה אצלו והוא אינו יודע אם הבולמים הוחלפו ואם כן, לפני כמה ק"מ.

פורסם

אכן אינני יודע אם הבולמים הוחלפו עד כה בעבר מה שכן הם בהחלט במצב טוב (האחוריים קצת פחות)

מה שכן אני יודע הוא שהרכב לפני שהיה אצלי כן היה נוסע נסיעות בינעירוניות כי היה ברכב ביד הראשונה דלקן ועבר קילומטראז' יחסית גדול לעומת הבעלים הקודמים שנסע רק 30K בשנתיים.

מה גם שכל המצב הכללי והמכאני של הרכב מצויין מה שעוד מעיד על רכב שלא הרסו ונסע מחוץ לעיר.

אין פה 100% במה שאני אומר זוהי רק השערה ע"פי היגיון וידע

יש למישהו מושג איזה בולמים איכותיים (לא מקוריים) מומלצים לרכב? ומהי העלות של הבולמים?

עבודה ומוסך לא צריך, זה אני עושה לבד

פורסם

העלות מאוד משתנה ממכונית למכונית.

באופן אישי אמליץ על קוני (אדום לשפויים, צהוב למתגרזנים), רק שהמחיר גבוה.

תריץ חיפוש, יש מספר די מצומצם של יצרני בולמים תחליפיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...