Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי VW פולו שנת 2002.

כאשר אני מעלה אוטומטית את 2 החלונות הקידמיים הם עולים לנקודה מסוימת ויורדים בחזרה.

לאחר מכן אם אני רוצה ללחוץ פעם אחת ולעזוב את הכפתורים כדי שהחלונות יעלו בעצמם זה כבר לא מתאפשר וחייב להחזיק את הכפתור עד סוף העלייה.

יש לציין כי גריז כבר נמרח על הגומי של החלון הבעיה נפתרה אך למספר ימים מועט בלבד.

מה עוד אפשר לעשות?

למרוח גריז כל 3 ימים לא בא בחשבון, האם פירוק כל הדלת ומריחת גריז יעזור או שכדאי לוותר מראש ולקנות גומי חדש אם אפשר בכלל ומה העלות?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי,

מריחת גריז רק תגרום להחרפת הבעיה מכיוון שמהר מאוד לכלוך ידבק לגריז.

1. נקה היטב את גומיות האטימה והתעלות בצדדים בעזרת מברשת יבשה.

2. נקה בעזרת סמרטוט רטוב את כול האיזורים שציינתי קודם היטב ! ותמתין לייבוש סופי.

3. קנה ספרי סיליקון של STP ורסס לתוך הגומיות שכבה דקה.

ייבש היטב את האיזורים שבהם אין צורך בספריי על-מנת שלכלוך לא ידבק.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה מרק,אבל לפני מריחת הגריז ניסיתי גם סיליקון שעזר ליומיים בערך.

אני אנסה לעשות זאת שוב, ואם לא יעזור יש לך פתרון אחר?

נ.ב. אני בחורה, להשתמש בלשון נקבה רצוי ועדיף 8)

פורסם

לא אין לי פיתרון אחר.

לנקות היטב.

ייתכן שהגומיות ייבשות או מעוותות ואז הם לוחצות בצורה קיצונית על החלון מה שגורם לחלון לא להסגר.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

החלונות האלה מצוידים במנגנון שמונע תפיסת יד או משהו כשהחלון נסגר-כך שברגע שהמחשבון שנמצא בתוך מנוע החלון מרגיש התנגדות קשה הוא יורד

הבעיה אצלך היא ככל הנראה במנגנון כשהוא נכנס לתהליך של התפרקות או שאיזה פלסטיק נשבר לו

או שהכבל התפתל -וזה מוציא את המנגנון מאיזון וגורם לתקלה כפי שתארת

90% שאתה צריך מנגנונים

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אבל אם הבעיה במנגנון של החלון, למה מריחת גריז פותרת את הבעיה? אם כי לא לאורך זמן ארוך?!

החלונות עולים בקצת אחיד ומהיר למרות שיש הרגשה שלחלון ליד הנוסע ממש קשה לעלות.

• ספונסר פורום
פורסם

המנגנון לא אמור לעבוד עם גריז או כל חומר סיכה אחר ,ההתנגדות של המסילות נלקחת בחשבון של היצרן

מה שיש לך זו התנגדות נומר פי חמש מעליה רגילה של חלון ואז מנגנון ההגנה נכנס לפעולה

כשאתה מורח גריז אז כל עוד שהשכבה עבה בהתחלה זה עוזר במיקצת

אבל כמו שציינת זה זמני ביותר

פורסם

אני בחורה אם עדין לא הבנת, אני אנסה את העצה של מרק ומקווה שלא אצטרך לקנות מנגון חדש, תודה לכולם!

• ספונסר פורום
פורסם

סליחה אני מתנצל לא ההיתי עירני

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר שפורקו הדלתות, והושם גריז במנגנון שדרך אגב במצב מצויין, הכל נוקה כמו שמרק ייעץ, החלונות עבדו טוב מאוד יומיים ושוב חזרה הבעיה.

היכן ניתן לרכוש גומי חדש לחלונות והאם יש המלצה לזגג בצפון שיעשה את העבודה בלי שאני אתבכיין בחורף על נזילות?

נ.ב. כמה זה יכול לעלות?

פורסם

לא לרוץ לקנות גומיות חדשות.

כמו שצויין , יש את המנגנון למניעת תפיסת כף יד וכו'.

לפני הכל - שאלה : האם בהעלאה ידנית של החלונות הם עולים באופן מלא , ומדובר רק על העלאה בעזרת מרימים (אזעקה/שלט מקורי) ? אם כן , זה כיוון נוסף לבדיקה (מרימי החלונות או משהו בסגנון. למרות שהסיכוי קלוש). יש מצב שפיקוד משותף נותן הרמה לשני החלונות (נפלאות הן דרכי המתקינים בישראל) וכשהוא נתקל בבעייה בחלון אחד, שני החלונות מקבלים פקודה לרדת.

אח"כ :

1. יש לבדוק האם אין הפרעה בגומייה כגון קיפול/לכלוך וכו' - פחות סביר לאור העובדה שמדובר בשני החלונות.

2. יש לפרק את ריפוד הדלת ולבדוק באיזו נקודה החלון נתקע בכל פעם. שם יש לחפש את הבעייה (שוב, לכלוך , שבר,עקמומיות).

• תוכן חדש...