Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

היום סיימתי סופ"ש באילת... היה מעולה... מה שכן, בבוקר, באתי להניע את הרכב, סיאט איביזה, ובכלל שום דבר לא עבד.... כמו שבאים לחדר ומנסים להדליק את האור ואין אור...

לפי התגובה של האוטו, והעובדה שהסטארטר בכלל לא ניסה לעבוד הבנתי שהמצבר התרוקן לגמרי...

מזלי, שהייתי בחניון תת קרקעי והיה לי כביש ישר וכמה מטרים לדחוף את האוטו בעצמי ...

בסוף הצלחתי להניע בדחיפה... :D

המצבר - הוא המקורי שבא עם האוטו הזה ועדיין לא הוחלף...כבר קצת יותר משלוש וחצי שנים באוטו.

אני מניח שהוא די דפוק.. איך יודעים שהוא הגיע לסוף החיים שלו?..

ובכלל כמה עולה מצבר חדש?

יש לכם מושג?..

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני יודע שאצלנו ראיתי בזמן האחרון שהמצבר מתרוקן מאוד מהר כשאני שומע מוזיקה באוטו

כשהרכב לא מונע לוקח למצבר אולי חצי שעה שעה מקסימום והוא היה נגמר

אז הבנתי שצריך להחליף מצבר

בקשר למחיר זה כמה מאות שקלים תלוי מה אתה מחפש יש יקרים יש זולים ויש קומבינות...

למכירה ספרים בעברית!!! נדירים ביותר לרנו מגאן החדשה לכל המעונינים נא לפנות אלי בפרטי

פורסם

מזל טוב מר בחור, הלך המצבר.

אם הוא בן 3 וחצי שנים אז גם ככה קיצו התקרב ובא.

קנה לך מצבר חדש, עניין של בסביבות 400 ש"ח וסע לשלום.

את מצבו של המצבר הישן בודקים בעזרת הידרומטר שמודד את רמת החומצה שבתוך המצבר.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

באותו הזמן כשאתה הולך לקנות מצבר חדש :cry: תבקש שיבדקו לך בדרך טעינה...

פורסם

באותו הזמן כשאתה הולך לקנות מצבר חדש :cry: תבקש שיבדקו לך בדרך טעינה...

פאסימיסט, הא..? :wink:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אפרופו שמיעת מוזיקה שהרכב כבוי , כמה זמן יקח למצבר להגמר שהרכב כבוי בשמיעת מוזיקה ממערכת של 35X4 בלי מגבר או משהו ??

(מדובר על רכב אמריקאי )

תודה לעוזרים :mm_yeah:

יוצא לריס?

פורסם
אפרופו שמיעת מוזיקה שהרכב כבוי , כמה זמן יקח למצבר להגמר שהרכב כבוי בשמיעת מוזיקה ממערכת של 35X4 בלי מגבר או משהו ??

(מדובר על רכב אמריקאי )

17 דקות ו25.2 שניות בממוצע.

או בצורה רצינית - תלוי במצבר - מצבו, זמן שימוש, אופי שימוש, מצב מקורי, איכות ועוד 1000 דברים. בקיצור - אין לדעת. בכל מקרה לא הייתי ממליץ לשמוע מוזיקה שהרכב לא מונע, אין לדעת מתי נגמר המצבר - ואז להתחיל להניע בדחיפה או להזמין גרר זה סרט לא קטן.

ואגב - החתימה שלך. "יוצא לריס?" איזה ריס? מה ריס? לי יש הרבה יותר מריס בודד, גם כשאחד נופל אז לא נורא - מעיפים אותו, לא לשכוח לבקש משאלה לפני.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

(מדובר על רכב אמריקאי )

17 דקות ו25.2 שניות בממוצע.

או בצורה רצינית - תלוי במצבר - מצבו, זמן שימוש, אופי שימוש, מצב מקורי, איכות ועוד 1000 דברים. בקיצור - אין לדעת. בכל מקרה לא הייתי ממליץ לשמוע מוזיקה שהרכב לא מונע, אין לדעת מתי נגמר המצבר - ואז להתחיל להניע בדחיפה או להזמין גרר זה סרט לא קטן.

ואגב - החתימה שלך. "יוצא לריס?" איזה ריס? מה ריס? לי יש הרבה יותר מריס בודד, גם כשאחד נופל אז לא נורא - מעיפים אותו, לא לשכוח לבקש משאלה לפני.

ראלימן

שאלה באותו עניין, שמיעת מוזיקה בהרבה הזדמנויות כשהרכב כבוי מקרבת את קצה חייו של המצבר?

פורסם

אני יגיב בתור מישהו שקשור לעניין.

הכי פשוט, מהיר, וזול בד"כ:

גש לאייס \ אוטו דיפו הקרוב אליך

רכוש מצבר תוצרת טודור ספרד במחיר 50% מהעלות הממוצעת שלו.

(300 שקל מצבר 55 אמפר)

או לחלופין רכוש מצבר ברמה טיפה יותר גבוהה תוצרת VARTA בכמה עשרות שקלים יותר.

כמו שציינו פה, בדוק טעינה של המצבר וסטרטר בהתקנה שמבצעים לך במקום.

3 שנים הוא מעל הזמן הממוצע של חיי מצבר והגיוני מאוד שהוא סיים את חייו (למרות שיש מקרים חריגים)

בהצלחה.

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

המצבר הוא מעין סוללה נטענת גדולה. רק שלא כמו סוללות נטענות רגילות (של פלאפונים למשל) את המצבר לא מומלץ לפרוק כל X זמן כדי לשמור עליו תקין....

כששומעים מוסיקה במצבר עד כדי להביא אותו למצב של התרוקנות מלאה או כמעט התרוקנות - כשבקטעים רועשים המכשיר כבה או מהבהב (מחוסר זרם של ממש ולא מהבהב כי התנגדות הרמקולים לא מספיקה) הדבר מביא את המצבר לכדי פריקה כמעט מלאה וזה לא בריא לו - זה פשוט מוריד ממש מאורך חייו.

למצבר יש מס' טעינות מסויים שהוא יכול לספוג. וכל פריקה רצינית שלו פשוט מורידה בצורה דרסטית את מספר הטעינות שיהיה אפשר להטעין אותו לאחר מכן.

- סתם כנקודה למחשבה.-

ואפרופו מצברים. אני החלפתי למצבר גדול יותר אצלי באוטו בגלל המערכת. השיפור בסאונד הורגש מיידית. שווה לשקול למי שמחזיק סט-אפ רציני.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
המצבר הוא מעין סוללה נטענת גדולה. רק שלא כמו סוללות נטענות רגילות (של פלאפונים למשל) את המצבר לא מומלץ לפרוק כל X זמן כדי לשמור עליו תקין....

כששומעים מוסיקה במצבר עד כדי להביא אותו למצב של התרוקנות מלאה או כמעט התרוקנות - כשבקטעים רועשים המכשיר כבה או מהבהב (מחוסר זרם של ממש ולא מהבהב כי התנגדות הרמקולים לא מספיקה) הדבר מביא את המצבר לכדי פריקה כמעט מלאה וזה לא בריא לו - זה פשוט מוריד ממש מאורך חייו.

למצבר יש מס' טעינות מסויים שהוא יכול לספוג. וכל פריקה רצינית שלו פשוט מורידה בצורה דרסטית את מספר הטעינות שיהיה אפשר להטעין אותו לאחר מכן.

- סתם כנקודה למחשבה.-

ואפרופו מצברים. אני החלפתי למצבר גדול יותר אצלי באוטו בגלל המערכת. השיפור בסאונד הורגש מיידית. שווה לשקול למי שמחזיק סט-אפ רציני.

אם התייחסת לשאלה שלי אז לא התכוונתי לשמיעה כל פעם עד שמתפרק המצבר, התכוונתי רק לפעילות מואצת כאשר ההזדמנויות של שמיעת מוזיקה כשהאוטו כבוי הן שכיחות. האם זה מוסיף ל"בלאי" של המצבר?

פורסם
אני יגיב בתור מישהו שקשור לעניין.

הכי פשוט, מהיר, וזול בד"כ:

גש לאייס \ אוטו דיפו הקרוב אליך

רכוש מצבר תוצרת טודור ספרד במחיר 50% מהעלות הממוצעת שלו.

(300 שקל מצבר 55 אמפר)

או לחלופין רכוש מצבר ברמה טיפה יותר גבוהה תוצרת VARTA בכמה עשרות שקלים יותר.

כמו שציינו פה, בדוק טעינה של המצבר וסטרטר בהתקנה שמבצעים לך במקום.

3 שנים הוא מעל הזמן הממוצע של חיי מצבר והגיוני מאוד שהוא סיים את חייו (למרות שיש מקרים חריגים)

בהצלחה.

המצבר המקורי שהגיע עם האוטו שלנו החזיק 7.5 שנים .

והחלפנו אותו רק בגלל שההתנגדות שלו עלתה וגרמה לקצת בעיות .

פורסם

זה לא מאוד בריא כי אתה לא יודע בדיוק באיזה מצב המצבר שלך או מה מצב תהליך הפריקה שלו בכל נקודה. אבל זה אפשרי.

החשוב הוא להמנע ממקרים שבהם המצבר "מת".

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מצבר במצב טוב שלא התרוקן ולא היה צריך להניע עם כבלים או בדחיפה

שיש לו בערך שנה אמור להחזיק בערך כמה שעות עם מערכת רגילה.

לחבר שלי יש מערכת + מגבר של אלפין באפלאוז והמצבר שם קטן להחריד ישן ויש קורוזיה

והמערכת החזיקה לנו 3 שעות שלמות אבל שמנו רק חצי ווליום.

למכירה ספרים בעברית!!! נדירים ביותר לרנו מגאן החדשה לכל המעונינים נא לפנות אלי בפרטי

• תוכן חדש...