Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד הצמיגים האחוריים אצלי נוצר חור קטן קטן קטן בדופן שמאבד לי בערך 1-2psi ביום (מתוך 33).

למיטב ידיעתי אי אפשר לתקן דופן ולכן אין ברירה אלא להחליף את הזוג האחורי. זה מבאס מאוד מכיוון שהזוג הזה ממש לא עשה את שלו (פחות מ-40K ק"מ, שנה וחצי, שחיקה מעטה) ומצד שני הוא עלה את שלו (כ-800 שקל לצמיג).

הכוונה שלי היא אם כן לקנות זוג חדש ובאותה הזדמנות לבצע הצלבה קדימה-אחורה (כלומר החדשים מקדימה, ולא, אין לי כוונה להיכנס כאן לוויכוח העתיק הזה, אני אישית צריך צמיגים מעולים בלבד מקדימה).

בחיפושים, שכידוע לא קלים בארצנו, מצאתי Goodyear F1 GS-D3 במידה שלי 225/45R17 תמורת 925ש"ח (כולל מע"מ, הרכבה, איזון). מצד שני באנטון לא יכלו להציע לי F1 אבל הציעו SP9000 ב-600ש"ח (לא ברור כולל מה).

מה שרציתי לשאול:

1. האם באמת אין מה לעשות עם הזוג האחורי הקיים וצריך לזרוק אותם (לא חראם?)

2. האם המחירים שקיבלתי סבירים? האם ה-F1 יקר מדי? האם ה-SP9000 זול בצורה מחשידה?

3. בהנחה שהמחירים סבירים האם ה-F1 שווה את תוספת ההשקעה?

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
אולי תנסה הלחמה של הצמיג כמו שעשו אצלי, פרטים יש פה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=116509

מקווה שעזרתי.

דווקא ראיתי את השרשור הזה שלך עוד לפני ששלחתי את ההודעה הראשונה, הבעיה שלא כתבת שם שום דבר על התוצאה, ובכלל לא ברור משם אם עשית את ההלחמה או לא.

אם תוכל לפרט קצת מה עשית, איפה, בכמה ומה היתה התוצאה, זה יעזור לי להחליט אם האופציה אכן טובה בשבילי.

סה"כ באמת מדובר בחור קטנטן שהבעיה העיקרית איתו היא בריחת אוויר ולא חשש לקריסת הדופן.

תודה.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
באחד הצמיגים האחוריים אצלי נוצר חור קטן קטן קטן בדופן שמאבד לי בערך 1-2psi ביום (מתוך 33)... זה מבאס מאוד מכיוון שהזוג הזה ממש לא עשה את שלו (פחות מ-40K ק"מ, שנה וחצי, שחיקה מעטה) ומצד שני הוא עלה את שלו (כ-800 שקל לצמיג).

צמיג שעלה 800 שח אמור עדיין להיות באחריות לאחר שנה וחצי.

ניסית לפנות ליבואן?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
דווקא ראיתי את השרשור הזה שלך עוד לפני ששלחתי את ההודעה הראשונה, הבעיה שלא כתבת שם שום דבר על התוצאה, ובכלל לא ברור משם אם עשית את ההלחמה או לא.

אם תוכל לפרט קצת מה עשית, איפה, בכמה ומה היתה התוצאה, זה יעזור לי להחליט אם האופציה אכן טובה בשבילי.

סה"כ באמת מדובר בחור קטנטן שהבעיה העיקרית איתו היא בריחת אוויר ולא חשש לקריסת הדופן.

תודה.

שלום,

ההלחמה בוצעה בהצלחה, אפילו לא הצלחתי למצוא את מיקום החור שהיה .

אין בעיה של איזון והכל נראה תקין,בלי עין הרע, טפו טפו טפו.

זה עלה 125 ש"ח, הפנצריה נמצאת מול "יד יצחק" בכפ"ס.

אתה משאיר שם את הצמיג וכשהוא חוזר מבית החרושת, הבחור יתקשר אליך.

לא זכור לי השם שלה ,אבל אם אתה מהאזור שווה לקפוץ.

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

בחיפושים, שכידוע לא קלים בארצנו, מצאתי Goodyear F1 GS-D3 במידה שלי 225/45R17 תמורת 925ש"ח (כולל מע"מ, הרכבה, איזון). מצד שני באנטון לא יכלו להציע לי F1 אבל הציעו SP9000 ב-600ש"ח (לא ברור כולל מה).

מה שרציתי לשאול:

1. האם באמת אין מה לעשות עם הזוג האחורי הקיים וצריך לזרוק אותם (לא חראם?)

2. האם המחירים שקיבלתי סבירים? האם ה-F1 יקר מדי? האם ה-SP9000 זול בצורה מחשידה?

3. בהנחה שהמחירים סבירים האם ה-F1 שווה את תוספת ההשקעה?

הSP9000 אכן זול בצורה מחשידה, אני קניתי מאנטון זוג SP9000 במידה 205/50/16 ב750 ש"ח ליחידה כולל הכל, 600 נשמע לי מאד נמוך...
  • תוכן חדש...