Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מסחרי, סוס עבודה ב-15K-20K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן הדרישות לפי סדר החשיבות:

1) כמה שיותר מקום העמסה (אין חשיבות למשקל).

2) אמינות.

מכיוון שהכלי יסע כ-30 ק"מ ביום אין חשיבות אם זה יהיה דיזל או בנזין. לא אכפת לי אם הכלי לא יהיה נוח לנהיגה יומיומית (אם הכלי יהיה דיזל אז אני אסע איתו ביום יום, אם הוא בנזין הוא פשוט ישאר בחניה במשך היום). לא מחפש מזגן חזק/מושבים תומכים/פינוקים/0-100 וכו', רכב עבודה נטו.

מכיוון שהכלי לא יסע הרבה אז מנועי בנזין עתירי סמ"ק לא מפחידים אותי. כמובן שאם יש כלי שמשלב גם נוחות וגם חסכון בדלק אז זה ילקח בחשבון הסופי ויתן כמה נקודות בונוס.

האופציות שעלו לי בראש:

בפינה הדיזלית יונדאי H100 שנת 96 בפינת הבנזין GMC סוואנה.

אני אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שיש בבעלותם כלים כאלה או שהיו כאלה בבעלותם בשנים האחרונות, חשוב לי לדעת איך הם שורדים את השנים.

נסעתי דיי הרבה בעבודה על סוואנה ארוכה מתחילת שנות ה-90, סה"כ כלי סבבה אבל מכיוון שרוב מה שעשיתי איתו זה נסיעות קצרות פעם בשבוע שבועיים אז אין לי מושג לגבי אמינות הכלי.

אופציה נוספת שכרגע עלתה לי בראש זה טרנספורטר. איזה שנה/דגם אפשר להשיג בתקציב הזה? האם מדובר בכלים אמינים?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אתה נעול על רכב סגור?

מה עם טנדרים פתוחים?

מאזדה B2000/B2500 משנות התשעים יעשה את העבודה יופי . סוס עבודה שלא מת, עלויות אחזקה זולות.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

תודה שהעלת את הנקודה ברק (וטעות שלי שלא ציינתי את זה). טנדרים לא מתאימים, הרכב חייב להיות סגור (בנוסף שטח ההעמסה בטנדרים קטן ביחס ליונדאי H100 או קיה פרג'יו).

פורסם

הסוואנה נכנסת בתקציב?

יש DJ אחד בצפון שחשב על אותו הדבר בדיוק, קנה ספארי, הוציא את כל הספסלים, ומעמיס לו יופי, נוסע ברכב רק לצורכי עבודה נ-ט-ו מועמס ואף פעם לא לנסיעה פרטית.

גם ההמלצה על הונדורה תהיה המלצה זהה לזו.

אופנוען

פורסם

הואנדורה יותר גדול מהספארי ולכן הוא עדיף. למרות שלמצוא ספארי במצב טוב יהיה הרבה יותר קל.

מה המחלות של הרכבים הנ"ל (אני יודע שהספארי אוכל אלטרנטורים בקצב, עוד סיבה לא לבחור בו)?

פורסם

המלצה שלי לא להתקרב כל GMC ממודלים ישנים שהם בטווחי המחיר שלך מנסיון אישי של מס' חברים שנתקעו במוסך כל דקה, ואני רציני אם אתה רוצה לעשות את טעות חייך ולשלם את ההפרש ממכונית יפנית אתה תשלם כפול 5 במוסך.

בכל אופן יש טנדר מיצובישי מודל 95/6 L200 דיזל יש בעבודה של אבא שלי אחד כזה עם מנוע חדש, האוטו מפגין אמינות יוצאת דופן, הוא חד קבינה, לא רואה מוסך וטיפולים זולים.

אם תצליח למצוא טנדר טויוטה היילקס שהוא גם כן מהמובחרים ביותר (שגם כזה שי לאבא שלי) יהיה טוב אבל במצב טוב בתקציב שלך תועל למצוא רק מצובישי לטעמי.

בהצלחה.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

טיטו, כפי שרשמתי טנדר לא בא בחשבון. הטויוטה הייאס (המסחרית המקבילה ליונדאי H100) עולה כמעט פי 2 מהמתחרות. טרנזיט גם אופציה טובה, הבעיה שרובם היו מוניות ומגיעות עם שורות ספסלים שאין לי מה לעשות אתם.אני אשמח לשמוע עוד חוות דעת בעיקר לגבי אמינות של כל הכלים שעלו פה בשרשור (טרנזיט/וואנדורה/ספארי/טרנספורטר/פרג'יו/H100) ...

פורסם

אני לא יודע אם תמצא בטווח מחיר כזה ואני לא יודע אם אנשים הציאו את זה אבל בכל מיקרה יש מסחרית של ניסאן או מיציבושי שמפגינות אמינות חזקה. לכל אחד מהם יש רק דגם אחד ככה שאין מה להתבלבל,אתה יכול לקחת אחת מהם והם פשוט חיות עבודה.

dreams dreams dreams do not come true

• תוכן חדש...