Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביננו כן, עתונאי רכב לא נוסעים לפי חוק לא בארץ ולא בחו"ל

כמובן כל זה מתבצע במקומות שאפשר שיש מינמום סכנה לאחרים {אני מקווה}

אבל מה קורה אם שוטר טופס אותם? על מהירות או כל דבר אחר

מה הלכה הקריירה?

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

כתוב עם פחות סימני שאלה.

עיתונאי רכב בשלילה, כמו למשל שליח של פיצה - לא יוכל לעבוד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רק עיתונאי רכב תלויים בנהיגה בעבודתם? מה בנוגע לנהגי מוניות, אוטובוסים, משאיות וכדומה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נכון כמו כולם כולל סוכני מכירות אבל עיתונאי רכב יותר "משתוללים" לא דיברתי רק על מהירות

ראו ערך: "הדוקטור" של מגזין אוטו

או ג'רמי מטופ גיר

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

דווקא עיתונאי רכב, לדעתי, מודעים יותר לעניין המהירות ונזהרים יותר. תתפלא, אבל לרוב הם בכלל לא משתוללים מבחינת מהירות, בטח שלא בכבישים מועדים לשוטרים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן, כי נהגי מוניות שומרים על החוקים א.א.

ד"א, רק שתדע לך שדווקא מהירות היא לא עבירה חמורה...

לעשות פרסה איפה שיש קו הפרדה רצוף עם יד אחת על ההגה ולקלל את מי שצופר לך כי הוא כמעט נכנס בך זה לדעתי טיפל'ה יותר חמור מ-140 בגהה שהכביש ריק.

פורסם
דווקא עיתונאי רכב, לדעתי, מודעים יותר לעניין המהירות ונזהרים יותר. תתפלא, אבל לרוב הם בכלל לא משתוללים מבחינת מהירות, בטח שלא בכבישים מועדים לשוטרים.

אני אסכים עם החלק השני של המשפט.

מניסיוני הקט, החלק הראשון הוא שטויות במיץ עגבניות :!:

כתבי רכב שבוחנים רכב ספורטיבי (לא את הלנטיס שבאמת אין טעם לנסוע בא מהר) נוסעים מהר מאוד. רק שהם יודעים איפה לנסוע מהר ואיך ...

הצטדקות מיותרת היא ... מיותרת :-)

פורסם

מה זאת אומרת שעיתונאי רכב משתוללים בכביש מבחינת מהירות?

עבירת מהירות היא לא עבירה חמורה. נקודה.

שעיתונאי רכב בוחנים כל מיני מכוניות חדשות כמו הלקסוס, מרצדס, ב.מ.וו ואפילו הדגמים היותר העממיים כמו האלפא 159, פולקסווגן גולף וכ' אתה חושב שמזיז למכוניות האלו שאתה נוסע 140 קמ"ש בכביש ריק? לא מרגישים בכלל.

אנחנו בשנת 2006 והגיע הזמן שיעלו את המהירות המותרת בכבישים- דחוף!

פורסם
אנחנו בשנת 2006 והגיע הזמן שיעלו את המהירות המותרת בכבישים- דחוף!

אתה מצטרף למאבק עם האונו?

נראה לך תקין שלאונו יהיה מותר לנסוע 130?

אגב, בכביש 6 אתה יכול לנסוע באופן כמעט חוקי במהירות של 130 קמ"ש, לעולם לא תקבל דו"ח, מסיבה פשוטה, תוריד 5 קמ"ש, ואתה בעצם נוסע 15 קמ"ש מעל המותר, לא ראיתי מישהו שקיבל דוח על 15 קמ"ש מעל המותר. לא מספיק מהר? קודם שיעלמו המכוניות כגון האונו מהכביש, ואז יהיה אפשר בהדרגה להעלות.

במקביל לטפל במורי הנהיגה שמעולם לא לימדו אף אחד לנהוג.

פורסם

אף אחד לא מעל החוק. ולא אמור להיות. שחיתות כמובן שיש, חכ"ים, וקומבינות. אבל כן.. נתפסת.. אכלת אותה.

אלא אם כן זו טלי מורנו.. :wink:

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם
אתה מצטרף למאבק עם האונו?

נראה לך תקין שלאונו יהיה מותר לנסוע 130?

נראה לך שבטיחותי לנסוע 130 קמ"ש עם פיאט אונו?! הרכב לא יציב בכלל על הכביש.

אני מדבר על המכוניות החדשות, מעל שנת 2000.

אני נהגתי בפיג'ו 307 מודל 02 ולא שמתי לב בכלל שאני נוסע 130 קמ"ש.

נ"ב

אל תזלזל באונו. אני הגעתי פעם אחת (ואחרונה) עם האונו ל- 140 קמ"ש בדיוק.

פורסם
נראה לך שבטיחותי לנסוע 130 קמ"ש עם פיאט אונו?! הרכב לא יציב בכלל על הכביש.

אני מדבר על המכוניות החדשות, מעל שנת 2000.

אני נהגתי בפיג'ו 307 מודל 02 ולא שמתי לב בכלל שאני נוסע 130 קמ"ש.

זו בדיוק אחת מהנקודות / בעיות שבגללן המדינה לא רוצה להעלות את המהירות המותרת. על הכביש ישנם כל מיני רכבים והעלאת מהירות הנסיעה המותרת (כביכול) תחול על כל הרכבים (לפחות הפרטיים). כמו כן, אני בספק שכביש 6 (לדוגמא) ישאפו להגביל את כמות הרכבים שמותר להם יהיה להשתמש בכביש רק בכדי שהמשתמשים בכביש יוכלו לנסוע מהר יותר (כמובן שבתמיכת המדינה ולא על דעת עצמם).
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...