Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אסקורט RS 2000 וחשבתי לשים לה הגה ספרוט אבל רציתי לברר אם חוץ מפוזה יש לו יתרונות?

ומה אני עושה עם הצופר שבהגה המקורי לאחר ההתקנה?

והאם מישהו יודע אם ברכב הזה כריות אויר בהגה?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

קודם כל ההגה שלה כבר אמור להיות בעל נוחות ספורטיבית (נוחות לנהג) ובעל אופי ספורטיבי אז אין לך סיבה להחליף!

אם יש כרית אויר בהגה (אני מאמין שכן כי הרכב דיי מאובזר) אז אין טעם לחשוב על החלפה בהגה ספורט!

חוץ מנוחות ויופי הגה ספורט לא תורם בכלום!

תעזוב בנתיים את כל השיפורים, כבר לא הודעה ראשונה שלך על שיפור הרכב, הרכב מצויין גם כמקורי, תתרגל אליו, תלמד לנהוג עליו וא רוץ לשפר!

ואם הרכב קצת זמן אצלך אני מאמין שאתה עוד לא יודע מה מצבו לעומק, תשקיע את הכסף עדיף ביישור קו, זה מה שנותן את התמורה הכי טובה לכסף!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

פשוט יש לי אופציה לקבל הגה של מומו במתנה מחבר ישירות מחול בגלל זה שאלתי ברור שאני מעדיף להשקיע במכניקה אבל אם זה חינם לא שווה לפחות לבדוק?

והאוטו במצב חדש הוא עבר ישור קו (ולא היה מה לישר בו חוץ ממפתחות חדשים שעברו קידוד)

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

עמית,

כל מילה חקוקה בסלע, כל הכבוד!

אני זוכר ימים שהזכרת לי את הבחור הנ"ל עם ה RS :wink:

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין שום יתרון במומו על הגה רגיל

למעט העובדה שהוא עשוי מחומרים איכותיים , האחיזה בו טובה יותר ,הוא קטן יותר למרות שההגה של האר אס הוא גם יחסית קטן 350 מ"מ , ומצופה עור .

את הצופר פשוט מעבירים למקום אחר , אבל בטוח מומו חשבו על זה וזה וההגה בא עם כפתור

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
עמית,

כל מילה חקוקה בסלע, כל הכבוד!

אני זוכר ימים שהזכרת לי את הבחור הנ"ל עם ה RS :wink:

יניב

דווקא יש דברים שהחשיבה שלי בהם לא השתנתה, כמו שכרית אויר יותר חשובה מ''הכיף'' שבהגה ספורט.

אני בעזרת ה' אם יצא לי עכשיו עם הספרינט לפירוק גם מקבל ממנה הגה ספורט יפהיפה מצופה עור נוח וקטן :) אבל הרכב שלי רחוק מלהיות מאובזר ובטח ובטח לא בכרית אויר, שלא נדבר שההגה המקורי של הספרינט גדול ממש (ואני חייב לציין שמאוד התרגלתי אליו)

ךפותח השרשור, אם ההגה בחינם אז תברר אם יש לך כרית אויר (אנשי פורד?) ומקסימום קח את ההגה ותמכור בארץ :)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אם יש כרית אויר בהגה (אני מאמין שכן כי הרכב דיי מאובזר) אז אין טעם לחשוב על החלפה בהגה ספורט!

חוץ מנוחות ויופי הגה ספורט לא תורם בכלום!

עמית.

לא מסכים בכלל, הראלי שלי הגיע עם כרית אוויר בהגה המקורי שלה.

ופרט לכך שהוא היה מצוייד בכרית אוויר, לא היה לו שום יתרון על פני הגה המירוצים של OMP.

ה OMP הרבה יותר יפה, נוח בצורה פשוט מושלמת וקטן וקל יותר.

הגה זה אחד הדברים הכי חשובים באוטו.

אני ממליץ בחום לכל מי שיש לו מכונית ספורטיבית לשדרג להגה ספורט, הנאה מובטחת.

8824zb5.png

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

כרית אויר יכולה לקבוע אם תחיה ואם לא! לא הייתי מוותר עליה בשביל הנוחות של הגה ספורט ובטח ובטח לא בשביל היופי!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם יש באקט וריתמות, אפשר לשקול על הוויתור של כרית אוויר. כמובן שבתנאי שהשימוש בנ"ל חייב להיות נון-סטופ.

הגה בעל קוטר קטן יותר, מגדיל את הפידבק שמגיע ממערכת היגוי. יש נהגים שזה פחות חשוב להם.

לירן, ההגה שלך נראה כמו מסדרת ה-Tuning.

אביחי

פורסם
אם יש באקט וריתמות, אפשר לשקול על הוויתור של כרית אוויר. כמובן שבתנאי שהשימוש בנ"ל חייב להיות נון-סטופ.

הגה בעל קוטר קטן יותר, מגדיל את הפידבק שמגיע ממערכת היגוי. יש נהגים שזה פחות חשוב להם.

אביחי

אביחי בRS מקורית אין לא באקט ולא רתמות לכן העניין לא רלוונטי לפה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אביחי

אפשר הסבר למה שכתבת "מגדיל את הפידבק שמגיע ממערכת ההיגוי"?

למה תורם ההגה ספורט בכוונתך?

פורסם

עמית, לא כל דבר חייב להיות מקורי...:lol:

לקופיקו, הגה "ספורט" הוא בדר"כ קטן מהמקורי, ומכך שנדרש יותר מומנט לסובב את ההגה=פידבק.

מצטער על ההסבר הצולע, כבר נטחן פה מאות פעמים.

אפשר לעשות חיפוש.

אביחי

פורסם

מה הקשר בין הכח הנדרש לסיבוב גלגל ההגה לפידבק ? מדבריך יוצא שכל הגה חסר תגבור ייתן יותר רגש מכל הגה מתוגבר , מה שבפירוש לא נכון.

פורסם
הגה בעל קוטר קטן יותר, מגדיל את הפידבק שמגיע ממערכת היגוי.

אביחי

זה לא נכון.

הגה בעל קוטר קטן יותר מגדיל את "משקל" ההגה, לא את הפידבק.

כלומר, בהגה קטן יותר תצטרך להפעיל יותר כוח כדי לסובב.

כנראה שהתבלבלת בין משקל לבין היזון-חוזר.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...