Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אז שלום לכולם.

אתמול בשעה 9:25 בדיוק, אני ועוד 2 חברים היינו באוטו בדרך לקנות בגדים בעזריאלי, אני ישבתי מקדימה וחבר שלי נהג ועוד חבר מאחור. מי שמכיר נסענו על אלוף שדה והגענו לצומת איפה שהיה קולנוע שביט, שם קרה האירוע. הנה תיאור של הדבר.

teunapp3.jpg

אנחנו נסענו בנתיב ההכי ימני שהוא ימינה וגם ישר, והוא נסע בנתיב האמצעי שהוא ישר בלבד, פתאום ללא שום כל הודעה מוקדמת שם איתות ובלי להסתכל פנה לנתיב שלנו (כאשר אנחנו על 50 קמ"ש) חבר שלי דפק ברקס חירום ונכנס בעמוד הקטן שעל האי תנועה - לא היו נפגעים. הרכב מיד נימלט אך ישר אני ו-2 החברים ניסנו לראות אותו ותפסנו את המספר.

משטרה שהגיע למקום אמרה שאפשר ללכת להגיד תלונה אך הסיכויים קלושים שיעשו עם זה משהו מיכוון שאין עדים ואני וחבר שלי לא נקראים עדים, כי אנחנו חברים של הנהג.

אז בכל מקרה אני רוצה לשים פה את מספר הרכב 16-621-35.

אם למישהו יש מושג מיזה הבנאדם או יכול להשיג לי את הטלפון שלו איך שהוא או משהו, אנחנו רק רוצים לדבר איתו ולשאול אותו מדוע הוא ברח? איך בכלל אפשר לברוח במצב כזה שבנאדם נתקע בעמוד הוא יושב עכשיו בבית כולו בפחדים בטח אולי מישהו נהרג או נפגע.

אז בבקשה אם אפשר את הטלפון.

פורסם

קודם כל מצטער לשמוע.

שנית כל, יש לך מושג באיזה רכב מדובר? הסיכויים שמישהו בפורום מכיר אותו לא גבוהים, אבל נראה אולי יתמזל מזלך.

תגש למשטרה ותגיש תלונה, אל תוותר. הם יצטרכו להביא לך את הפרטים שלו (על פי ידיעתי), ותוכל לפנות אליו.

פורסם

תחפש מישהו שאתה מכיר שעובד בבנק או משרד האוצר משטרה שם הם יכולים לבדוק את מספר האוטו ולתת לך את כל הפרטים עליו

פורסם

תיגש למשטרה ותתלונן על הבן אדם. הוא היה הגורם לתאונה (כנראה) ועזב את מקום התאונה מבלי להשאיר פרטים.

העניין הוא שגם אם יהיו לך את הפרטים שלו יהיה לך מאוד קשה להוכיח שהוא אכן עבר במקום.

אסף

פורסם

אני לא מכיר את הרכב, למרות שלדעתי, לא קשה לאתר את בעל הרכב.

שאלה אחת, מניין את יודע שבעל הרכב הסוטה, ראה את התאונה של הרכב של החבר שלך? הרי הוא לא ראה את הרכב כאשר הוא סטה מהנתיב.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

הצומת המדוברת מעט בעייתית אם אני לא טועה, פשוט בגלל שהיא מתעקלת ימינה. רכב שלא ישים לב לסימון הכביש יסטה, בסופה, לנתיב שמשמאלו.

יכול להיות שחבר שלך לא שם לב לעניין הזה?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

היה מגע בין שתי המכוניות?

אני לא בטוח שאתם לא נחשבים עדים - בתאונה שאני הייתי מעורב בה, חברתי שישבה לידי זומנה ע"י התביעה (אני הייתי הנתבע) לתת עדות ובנוסף, במשפט נגד האדם השני שהיה מעורב באותה תאונה, היא וגם אני מוזמנים כעת שוב ע"י התביעה.

פורסם
אני לא מכיר את הרכב, למרות שלדעתי, לא קשה לאתר את בעל הרכב.

שאלה אחת, מניין את יודע שבעל הרכב הסוטה, ראה את התאונה של הרכב של החבר שלך? הרי הוא לא ראה את הרכב כאשר הוא סטה מהנתיב.

בעל הרכב (הונדה סיויק ES בצבע שמפניה שנת 2001 אני חושב משהו כזה) ראה את התאונה ואם לא ראה לבטח שמע, כמו כל בנאדם ברדיוס של 2-3 קילומטר. חוצמיזה הוא נעצר הסתכל אחורה ואז דפק גז. גם היום אנשים במקום שצעקו "הוא בורח". בקיצור 100% שהוא ראה את התאונה שלנו.

הצומת המדוברת מעט בעייתית אם אני לא טועה, פשוט בגלל שהיא מתעקלת ימינה. רכב שלא ישים לב לסימון הכביש יסטה, בסופה, לנתיב שמשמאלו.

יכול להיות שחבר שלך לא שם לב לעניין הזה?

לא, זאת אומרת דיברנו על זה שיש לנתיבים סטייה קלה שמאלה ויש סימון על הכביש, עכשיו זה לא שהוא (בעל ההונדה) לא ראה זה פשוט שהוא ניסה לפנות ימינה מהנתיב האמצעי שהוא ישר בלבד ונכנס לנתיב שלנו.
פורסם

אוקי. רק ארמוז שביקור שלך או של האחרים שמעורבים בתאונה בבית חולים עשויים להפוך את סטטוס התאונה מפגיעה ברכוש בלבד לתאונה עם נפגעים, מה שגורר מעורבות משטרתית אוטומטית וסעיף לא קטן שיפול על הבחור שברח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אוקי. רק ארמוז שביקור שלך או של האחרים שמעורבים בתאונה בבית חולים עשויים להפוך את סטטוס התאונה מפגיעה ברכוש בלבד לתאונה עם נפגעים, מה שגורר מעורבות משטרתית אוטומטית וסעיף לא קטן שיפול על הבחור שברח.

באמת עבר כמעט 24 שעות ויש לי מעט כאבים ברגל שמאל, אני יכול להגיע עם זה לבית-חולים וזה יהיה בגלל התאונה? אם כן אני הולך. כי באמת שכואב לי קצת.

פורסם

כמובן שאתה יכול, במחשבה נוספת, אתה צריך ללכת להיבדק.

בתאונת דרכים הינך יכול להיפגע כך שהרגשת הכאב תחל רק מספר ימים לאחר התאונה.

אישית, בעבר, גם כאשר מספר שעות לאחר התאונה לא הרגשתי כאב, הלכתי להיבדק.

בכל מקרה, כפי שנאמר כאן מקודם, פנייה לבית החולים יכולה לגרור מעורבות משטרתית. מומלץ, ותרגישו טוב.

פורסם

כל חוקר פרטי (כמעט) יכול לברר לך פרטים על בעל הרכב בעלות יחסית קטנה (כ100 ש"ח, להם יש עלות של כ50 ש"ח על כל שאילתא למשרד התחבורה)

אם אתה מעוניין - פנה אלי בפרטי, יש לי חבר שמתעסק בזה.

פורסם

כפי שניכתב מעליי, תיגש לבית החולים אם יש לך כאב ולו הקטן ביותר תכוצאה מהתאונה.אל תסתכן.

עם הטפסים מהבית חולים, תיגש לתחנת המשטרה שטיפלה בתאונה שלך.

מבחינתם, התאונה תהפך לפגע וברח עם נפגעים, ולפי מיטב ידיעתי מספר הרכב ייכנס למסופים, מה שאומר שברגע שניידת תשים אליו לב, הוא ייעצר.

אל תוותר. צריך להעיף אנשים כאלה מהכביש.

פורסם

טוב אז ככה, השגנו את המספר טלפון של הבנאדם - חבר שלי (בעל הרכב) התקשר אליו דיבר איתו.

הבנאדם הסתבר כנורא נחמד, הוא טען שהוא לא נהג באוטו באותה השעה וכי הוא נותן "יד חופשית" לחברים שלו בכל מה שנוגע לרכב שלו. ולכן הוא הבטיח לחבר שלי שהוא יברר מי נהג ברכב באותה השעה ושהוא ישלם את כל הסכום כאשר הרכב יצא מהמוסך. כל עוד זה נגמר ככה והוא אכן ישלם, אני מעדיף לוותר על הכאבים בברך שגם היו לפני כן ורק טיפה'לה התחזקו. העיקר שכל הסיפור יגמר על הצד החיובי ביותר (אם אפשר)

תודה לכולם.

• תוכן חדש...