Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס מדריכים במסלולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין. אבל אני עוד לפני צבא.

האם יש אפשרות למרות העובדה הזאת? יש לי עוד מינימום 4-5 חודשים עד הגיוס, אם זה עוזר...

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

"למתאימים יוצע מסלול הדרכה הכולל 8 מפגשים, בהם יתאמנו המועמדים בעבודת צוות, ירכשו כלים להדרכה ויעברו תקופת הכשרה והתמחות באימון נהיגה בליווי מאמנים בכירים במסלולים (אימוני הנהיגה שיעברו החניכים בתקופת ההכשרה כרוכים בתשלום מופחת שיסובסד ע"י מסלולים)." - נלקח מהאתר של "מסלולים"!!!

כרגיל.... תרגיל פרסומי...

אני הייתי מוחק את השרשור הזה!!!

מי שצריך מדריכים - מכשיר אותם וממיין אותם בתשלום - לא שלהם - אלא שלו!

תארו לכם מודעה כזו:

"דרושים מדריכי פסיכומטרי מעולים - המתאימים יעברו קורס על חשבונם (מסופסד) ואח"כ אולי יקבלו עבודה...."

לא שיש לי משהו נגד "מסלולים" - אבל אני ממש לא אוהב ש"מסבנים" את הקהל הרחב... ודרך אגב, הכשרת מדריכים מחוייבת בתשלום שכר למדריך שבהכשרה - יאמר לכם את זה כל סטונדנט שנה ב' למשפטים שלמד קצת דיני עבודה...

לפחות ככה זה נראה לי...

ועכשיו הזמן שכל בעלי האינטרסים יתקפו...

קדימה... בואו לאבא...

אלון חלווה.

נ.ב.

אני כרגע מגוייס בצו חריג ו 120 חיילים מחכים לי בגזרה הדרומית - אומנם יש לי רק 48 שעות (אישתי בחודש 9 ובאתי לראות אם אני כבר אבא לבן שני... :wink: ) אבל, בכל זאת חשבתי ששוה להקדיש 2 דקות להגיב על הדבר המרגיז הזה...

לכל אלו שיגיבו פה אחרי - אני אענה כשאחזור מהמילואים...

אלון.

פורסם

עניין ידוע במסלולים...

מתנהגים לא ממש יפה לכל מיני אנשים שרוצים להכנס לתחום! גם בהמשך הדרך כשהם "מתלמדים" והמבין יבין

ממה שאני שמעתי לא נעים בכלל...

בברכה נדב

נ.ב. אלון תחזור מהר ובשלום!

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

טוב, אז הנה התגובה של "בעל האינטרס":

גם מדריכי פסיכומטרי צריכים לעבור את הקורס לפני שהם יכולים להדריך (ואין טעם בויכוח, כי הייתי כזה). עבור הקורס הזה הם צריכים לשלם מחיר מסובסד. עובדה.

קורס המדריכים לא עולה כסף. אנחנו מכשירים את המועמדים להיות מדריכים על חשבוננו.

לפני ההכשרה בהדרכה, יש 3 ימי אימון מלאים (שעולים הון תועפות) ואותם אנחנו מסבסדים למשתתפים. זה הכל.

וכמו תמיד - אנחנו מזמינים. בהצלחה למי שרוצה וגם למי שלא. אין צורך לחשוד בנו ב"כוונות נסתרות".

אלון - בהצלחה במילואים ומזל טוב על הלידה הקרובה.

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

ומה לגבי תקופת ההתלמדות שבאה לאחר מכן? הרי אין תשלום בעבורה עד שה"מתלמד" איננו מוכשר כעוזר מדריך.

ממש הוגן (NOT! :???: )

אני הייתי מוחק את השרשור הזה!!!
מצטרף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל מקום עבודה משלם על קורס הסמכה מטעמו ומכיסו. הרי בוספו של דבר, המעסיק מעוניין בעובד לא פחות מאשר העובד בעבודה. לא מוכר לי העניין הזה שמי שרוצה להתקבל לעבוד צריך גם לשלם על כך... המקסימום שאני מכיר הוא החתמה לא לעזוב במשך תקופה מסוימת אחרת סכום כסף ידוע מראש ינוקה מהשכר.

אלון, אתה בהחלט צודק בעניין הספציפי הזה.

Veni Vidi Vici

פורסם

האמת שדווקא הייתי הולך להיות מדריך במסלולים במשרה חלקית

יש לי זמן פנוי בעבודה, אני אוהב להדריך ואני אוהב מכוניות ...

אבל הקטע של התשלום לקורסים, לי זה גורם אנטי.

הייתי מעדיף סעיף בחוזה שאומר שאם החניך לא נותן מספיק ימי עבודה הוא יצטרך להחזיר חלק מעלויות הקורסים...

פורסם

senda, אני הייתי באותו ראש כמוך, אבל לא יתכן מצב שבו אני תורם מזמני וכספי (כן, נסיעה עולה כסף!) בזמן שמישהו אחר עושה רווח מהמצב הזה. היתכן מצב שבעבור הזכות להדריך אצטרך עוד לשלם על כך?

נראה לי קצת חוצפה, עם כל הכבוד למקצועיות של מסלולים שאינה מוטלת בספק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

מסלולים מציעים הצעת עבודה שיכולה להיות מאוד רלבנטית להרבה אנשים פה.

כדי לעבוד במסלולים יש צורך לעבור הכשרה מקצועית והטמעת שיטות ההדרכה, על זה אין ויכוח.

על החלק של ההכשרה המקצועית דורשים תשלום מסובסד, בדיוק כמו בהרבה קורסים של הכשרה בתחום ההיי טק (לפני שאתה עובד במקום מסויים) כאשר אתה רוצה לשדרג את ההסמכה והידע שלך.

נכון שרוב מקומות העבודה מכשירים את העובד על חשבונם, אבל לא מדובר פה במסגרת עבודה סטנדרטית.

כאמור, מי שלא מתאים לו...לא חייב! אתם בכלל לא יודעים מה עלות ההכשרה וכבר יוצאים בהאשמות טיפל'ה מוגזמות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
כאשר אתה רוצה לשדרג את ההסמכה והידע שלך.
וזה בדיוק הענין! לא דובר כאן על שדרוג ההסמכה והידע אלא על קבלה לעבודה בלבד.

הדבר איננו מקובל ומעולם לא ניתקלתי ולא שמעתי אצל חברים ומכרים על עבודה שצריך לשלם כדי להתקבל אליה (זולת קבלה כחבר ב"אגד", אבל מצד שני, "אגד" לא מחייבת את העובד לקנות מניה), ולכן כל המודעה הזאת איננה אלא פרסומת ותו לא.

אתם בכלל לא יודעים מה עלות ההכשרה
בחייך, ההכשרה עולה כסף בכל מקום מקום עבודה, בין אם זה מוסך, מוקד הזמנות, מוסד ממשלתי או אני לא יודע מה. על דברים טובים משלמים. אם מסלולים רוצה לחסוך כסף על הכשרה, שתקח פועלים תאילנדים, למרות שגם הם עולים כסף.

זו דעתי.

פורסם

תראו.

הבעיה היא כזו , לא כל אחד שמלמדים אותו להיות מדריך מתאים להיות מדריך ותאמינו לי שאי אפשר למצוא מדריכים מראיון אישי של חצי שעה.

אבל , כל אחד שיעשה את הקורס הזה ייצא עם משהו, גם אם הוא לא יהיה מדריך.

זה לא שאתה הולך ללמוד תורת הקוואנטים או משהו כזה שיעזור לך רק במקום העבודה העתידי שלך , באם תתקבל.

אתה הולך ללמוד נהיגה מתקדמת, משהו שיעזור לך ביום יום, גם אם לא תהיה מדריך.

עכשיו השאלה היא אם הקורס "שווה" (מבחינת נהיגה מתקדמת) את מה שמבקשים עליו.

על כל דבר אפשר להיסתכל משני הצדדים, מעניין אם יש מקום בעולם שמכשירים בו נהגים\מדריכים בחינם.

פורסם

יודע מה? שכנעת אותי. באמת.

גם בצבא, לפני שלוקחים מישהו להדרכה, קודם עושים לו מבחן הדרכה, בודקים יכולת דיבור מול קהל, בודקים את הרמה האישית שלו ועוד כמה דברים (been there, done it וגם הייתי מדריך בסופו של דבר).

מחפש מדריכים? עשה ראיון למועמדים, נפה את אלה שאינם מתאימים לך וקח את המתאימים לתקופת ניסיון. וכן, תקופת ניסיון זה אומר שאתה גם חייב לפי חוק לשלם להם (אלא אם אתה עובד לפי הסטנדרטים של בית הקפה השכונתי שמגייס מלצריות לתקופת ניסיון של שבוע ואז מפטר אותן מבלי לשלם להם שכר בתואנה שהן בכלל לא מתאימות לעבודה), ולא לסבן אותם בזה שהם כרגע ב"תקופת התלמדות".

ראית במהלך ההתלמדות של העובד שהוא לא מתאים לך? שלם לו עבור מה שעבד בשבילך ושלח אותו לביתו.

כל מהלך אחר הוא נצלני, חובבני ובעיקר לא חוקי, ויפה שעת אחת קודם.

פורסם

לפני שקופצים כאן למסקנות, כדאי לקבל כמה נתונים:

ההכשרה היא בת 9 ימים (!). היום הראשון הוא יום המיונים, ומי שעובר אותו מגיע לעוד 3 ימים של אימוני נהיגה מתקדמת (כדי להגיע לרמת ידע בסיסית שמאפשרת "לדבר" על הדרכה). אחרי זה יש 5 ימים של הכשרה וחניכה כמדריכים.

כלומר - כל משתתף מקבל 3 ימים עמוסים של אימוני נהיגה מתקדמת! ועל הימים האלו אנחנו לוקחים מחיר מסובסד.

גם אני, כדי להגיע להדרכה, עברתי את קורס ההתמחות ושילמתי עליו מחיר מלא. למה? - ככה. כי ככה החלטתי וככה רציתי. רציתי להגיע לרמה של מדריך ועל זה הייתי מוכן לשלם.

ושוב, חבר'ה, כמו תמיד - זו הזמנה. לא יותר ולא פחות. מי שרוצה - מוזמן ומי שלא - לא צריך. אני לא מבין למה המגיבים העצבניים של הפורום צריכים ישר לקפוץ ל"לכלוכים" ול"פרסומת". מה יש לכם? בסך הכל רציתי שתדעו שיש דבר כזה... למה לחשוד שיש לנו כוונות נסתרות?

"ניצול" ו"לא חוקי"??? - תגיד, אלעד, השתגעת?! מי שרוצה יבוא ומי שלא לא.

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...