Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס מדריכים במסלולים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, שוין. לתגובה שלך חיכיתי.

קפיצה למסקנות? כלומר, אתה מאשים אותי בפנטזיות? יפה.

אז כנראה שרק הזיתי שעברתי קורס התמחות שלכם. כנראה שכבר מגיל 17 ידעתי איך אוחזים הגה נכון ואיך לבלום. כנראה שהימים הארוכים בהם נסעתי לאשדוד כדי לעבוד בתור מתלמד ולהיצלות בשמש הקופחת ללא כל תמורה ובניגוד לחוק היו סתם הזיה.

תגיד, התחלתם כבר לשלם למתלמדים שלכם או שעדיין אתם מעבידים אותם ללא תשלום?

עד מתי תמשיכו למכור את הפרסומת הזאת עטופה בעטיפה יפה ונוצצת?

תבין: מבחינת הדרכה אתם 100%. מבחינת תנאי קבלה והגינות אתם גם 100%, רק שהפעם זה מהצד הלא נכון של ה-0.

אני את הלקח שלי למדתי. לפחות אני מקווה שאנשים אחרים, באמצעות המקרה שלי, לא ילכו שולל אחר אותה אשליה נבובה.

נהיגה תמיד תשאר התחביב המועדף שלי, אבל את המקצוע שלי בחיים אמצא בתחום אחר שישאיר לי מספיק כסף לתחביב הזה (מה שלא הייתי יכול לעשות במסלולים, הרי כסף לא מקבלים שם...)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני לא מבין למה המגיבים העצבניים של הפורום צריכים ישר לקפוץ ל"לכלוכים" ול"פרסומת". מה יש לכם? בסך הכל רציתי שתדעו שיש דבר כזה... למה לחשוד שיש לנו כוונות נסתרות?

"ניצול" ו"לא חוקי"??? - תגיד, אלעד, השתגעת?! מי שרוצה יבוא ומי שלא לא.

קוראים לזה פרסומת

אגב, אתם כבר משלמים נסיעות לעובדים שלכם? או שהחוק הוא רק המלצה בעיניכם?

פורסם

תודה רבה לכל הנשמות הטובות. כנראה שיש סיבה לכך שהצוות שלנו הוא הכי טוב...

אני מצטרף לאלון ולאחרים ומבקש לנעול את השרשור.

מי שרוצה - כל הפרטים באתר מסלולים.

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

אם אני רוצה לעבוד בתור טייס, ואין לי רישיון טייס...מקום העבודה יממן לי רישיון טייס? אותו דבר בתור נהג משאית.

ברור שזה לא אותו הדבר והכשרה של מדריך נהיגה אינה שוות ערך לרישיון טייס. אני סה"כ מנסה להעביר את המסר ואת הרעיון הכללי.

בקיצור, מי שזה נראה לו מלוכלך ולא לעניין, אז זה פשוט לא בשבילו.

מי שכן, אחלה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...