Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין קצת להעשיר את חווית המשחק ככה שחשבתי על הגה+דוושות והילוכים. אני צריך משהו שייתחבר גם למחשב וגם לפלייסטישן.

מישהו פה התנסה עם כמה הגאים ויכול להמליץ? משהו בסביבות 250-300 שקל ואם בכלל יש משהו סביר במחיר הזה.

תודה,אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

אין

תחסוך כסף - תקנה Driving Force PRO

לוגיטק

3 סיבובים מנעילה לנעילה.

יש דרייברים למחשב (כן - אפשר לשחק LIVE FOR SPEED עם 900 מעלות)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש הגאים של חברת speedlink

שעושים את העבודה, למרות שאין לי שום ניסיון איתם, הם לדעתי מה שאתה מחפש, הגאים זולים יחסית

של PS2 וPC..

לגבי נעילות כמה סיבובים וזה והאיכות של החומרים אני לא אומר שהם עומדים בדרישות של לוג'יטק, אבל בשביל אותו כסף של הגה אחד של לוג'יטק שמתאים רק למחשב או רק לסוני, לקבל הגה יותר מעפן אבל שמתאים לשניהם זה נשמע לי טוב,

לגבי פורס פיידבק, אני גם לא יודע אם יש בהגה הזה,

ולא יודע, רשמת הלוכים, אני לא יודע אם יש פה הילוכים או לא, אני לא חושב שיש הגה עם ידית הילוכים (אני חושב שיש אחד דיברו עליו פעם, הוא ממש מיוחד, עובד עם משחקים מסוימים והוא רק למחשב)

בכל מקרה, הנה לינק להגהים של החברה,

אני מציע לעשות ביקור קצר באתר של החברה בחו"ל להסתכל מה מההגהים הכי טוב וכו',

הבנתי שעכשיו יש להם הגהים עם עור.

סה"כ מחירים יחסית נמוכים, כשהסתכלתי בחו"ל על ההגה הכי יקר שלהם(PS2וPC) (ויש להם מלא דגמים) אז הוא עלה אני חושב משהו כמו 360שקל (בחו"ל).

טוב חדל קשקשת.

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Joystick&DB135088=184088&DB145376=145380

תעדקן!!

פורסם

שתי הגאים מיתחרים.

יש את הWingamn formula force gp

של חברת Logitech

וההגה הידוע של מיקרוסופט, Wingman אם אני זוכר נכון.

בשביל לקנות ההגה לדעתי הפרט הראשון שברשימה הוא Force feedback, שבעצם זה נותן את החוויה המלאה, ובלי זה לא ממש שווה.

זה בעצם נותן לך תחשות היגוי מלאה, ולא משהו שמזכיר הגה חשמלי ורך מידי. אישית לא יכול לשחק בלעדי זה.

הלוג'יטק זול אבל מה שחבל שיש לו בסך הכל חצי סיבוב לכל צד. מקל יותר מידי.

לעומת זאת של מיקרוסופט מציעה סיבוב שלם לכל צד. החיסרון שלו שהוא יקר במעט מהלוג'יטק וגם הוא ישן יותר (למרות שזה לא ממש אמור להפריע).

מצד שני אפשר לחסוך עוד לא מעט ולקחת לוג'יטק MOMO.

ואם ממש קיצוניים אפשר לחכות להגה החדש שאמור לצאת של חברת לוגיטק גם כן, והוא מגיע עם קלאטץ' וידית הילוכים מלאה. שמו הוא G25

פורסם

איך אני אוהב שאנשים לא ממש חוקרים לעומק.

GARGOYLE - במחיר שלו הוא יכול לקנות את הWINGMAN או את ה DRIVE FORCE הבסיסי.

דבר שני , אם היית מחפש 2 שניות ברשת היית מוצא ש WINGMAN GROUP הוציאו דרייברים למחשב שמפעילים את כל הפונקציות של ההגאים + כיוון וגם שההגאים לPS2 הם עם חיבור USB - ועובדים על המחשב מרגע החיבור אפילו בלי דרייברים.

MR ביגלוורת' - המומו הוא הגה למחשב בלבד ודי מיושן , נכון הוא מגניב ועם המדבקות הנכונות , אבל הוא גם יקר וגם לא מתאים לPS.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

"איך אני אוהב שאנשים לא ממש חוקרים לעומק."

אל דאגה אני קניתי הגה לפני חצי שנה, ותאמין לי את המחקרים שלי אני עושה.

המומו אולי מיושן "ויש עליו את המדבקות הנכונות", אבל זה לא מונע ממנו להיות ההגה הטוב ביותר כרגע.

אם הוא ימשיך לחפש הגה שמתחבר גם ל PS וגם למחשב. האפשריות שלו דיי מצטמצמות. ישאר לו חברות סיניות שהאיכות שלהן בפיקפוק, ומעט מאוד מחברות נורמליות.

ואמרתי, "בתוספת מחיר לא קטנה". ציינתי שהוא יקר.

בנתיים ההמלצה שלי אל פותח השירשור, אם אתה לחוץ בזמן ובכסף תיקנה את הלוג'יטק שהצעתי בהתחלה (חשוב שיהיה אדום ולא צהוב! זה הוא הדגם עם תכונת ה Force feedback.)

אם יש לך עוד מעט זמן חפש בלוחות יד שניה הגה של מיקרוסופט, מכיוון שלמצוא בחנות יהיה לא קל.

אני עשיתי את ההחלטה הראשונה, ובנתיים לא מיצטער. אך כפי שאמרתי הקטע עם הסיבוב אחד מנעילה לנעילה מפריע בסופו של דבר לקושי. (שלא תבין לא נכון זה מקל, אבל אני לא מחפש הקלות אלא מציאות כמה שאפשר.)

אבל במחיר הזה, זה מוצר לא רע ביכלל.

ד.א

אם תחליט שחובה שיתאים גם ל PS הייתי עושה מחקר קטן על חברת ThrustMaster.

פורסם

ביגלוורת'

בפעם השניה - הDRIVING FORCE PRO עובד על המחשב ועל הPS2

הוא מיוצר על ידי לוגיטק

עם FORCE FEEDBACK

עם 3 סיבובים מנעילה לנעילה

עם הכל!

בדוק נצור ופרוק!

ומה לעשות , הוא נחשב הגה יותר טוב מהמומו.

תאמין לי , גם לי היתה התלבטות ונהגתי על שניהם, המומו נחמד - אבל החוסר בסיבובים מאוד מציק.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אכן החוסר בסיבובים חיסרון.

ובכן, אם אתה אומר שאכן הגה זה כל כך טוב. אני לא רואה סיבה שלא לקחת אותו. עונה על כל הקרטריונים.

מה שכן לא מצאתי את הדגם הספציפי הזה. (מצאתי בניפרד למחשב ולפלייסטיישן)

פורסם
ביגלוורת'

בפעם השניה - הDRIVING FORCE PRO עובד על המחשב ועל הPS2

הוא מיוצר על ידי לוגיטק

עם FORCE FEEDBACK

עם 3 סיבובים מנעילה לנעילה

עם הכל!

בדוק נצור ופרוק!

ומה לעשות , הוא נחשב הגה יותר טוב מהמומו.

תאמין לי , גם לי היתה התלבטות ונהגתי על שניהם, המומו נחמד - אבל החוסר בסיבובים מאוד מציק.

ליביו

אז כנראה לא הבנת מה אני מחפש.

אני מחפש מכשיר שיהווה תמורה טובה לכסף בסביבות 250-300 אם קיים כזה בכלל ואתה אמרת לי לקנות משהו שמינימום עולה 900 שקל.

גם למומו אין לי תקציב.

כנראה שאני אלך על הפורמולה GT

פורסם

אני אומר שאין טעם לקנות דברים פעמיים - תחסוך עוד חצי שנה - תקנה את ההגה הטוב (ולא להמליץ על הG25 - זה הגה לXBOX360 , מהדורה מוגבלת וצפי של עלות של מעל 300 דולר בארה"ב) ולא הגה בינוני ותחכה להגה הבא.

ביגלוורת' - זה הגה שמוצהר רק לPS2 , אבל פועל גם על הPC , בנוסף , WINGMAN TEAM כתבו לו דריברים כדי שיהיה ניתן לכייל אותו בדיוק על המחשב.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם
אני אומר שאין טעם לקנות דברים פעמיים - תחסוך עוד חצי שנה - תקנה את ההגה הטוב (ולא להמליץ על הG25 - זה הגה לXBOX360 , מהדורה מוגבלת וצפי של עלות של מעל 300 דולר בארה"ב) ולא הגה בינוני ותחכה להגה הבא.

ביגלוורת' - זה הגה שמוצהר רק לPS2 , אבל פועל גם על הPC , בנוסף , WINGMAN TEAM כתבו לו דריברים כדי שיהיה ניתן לכייל אותו בדיוק על המחשב.

ליביו

אני זוכר אותך מהמפגשים, אתה חבר של זוהר (S16, XSI), יש לי הרבה כבוד אלייך,

ובסה"כ השכלתי ממה שאמרת, לא צריך להתעצבן עלי שלא חקרתי לעומק, רק רציתי לעזור לבן אדם, וההגה שאני ראיתי שהוא לPS2 ולPC זה הנ"ל מה שהצעתי, בניגוד להגה שאתה מציע, עם קומבינות, או דרייברים זה לא משנה בכל אופן, לא מוצהר-מתאים לPC.

אז סליחה אולי הטעתי את הבן אדם.

עמרי.

לילה טוב.

(דרך אגב, כמה עולה ההגה שאתה מדבר עליו?)

פורסם

אני לא מחפש להשקיע במשהו אסרטונומי אלא משהו פשוט ומהנה וכמה שיותר טוב בסכום הנ"ל.

לדעתי הפורמולה יעשה את העבודה, לא?

• תוכן חדש...