Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RS2000 לעומת 306 - חוות דעתכם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי זו שמפורסמת כאן בפורום - המחיר יחסית לנתוני הרכב אינו הולם בכלל (לטעמי). יותר מזאת, 306 עם 180,000 ק"מ, הרבה ידיים ועבר "שנוי במחלוקת", נשמע לי כמו מתכון ליישור קו יקר ביותר.

אבל זוהי רק דעתי...

כל מקרה לגופו - דבר עם הבנאדם ותשמע מה יש לו להגיד - בשביל זה יש בדיקות קנייה טובות.

וד"א מספר היידים והק"מ סבירים ביותר לרכב בשנתון 94 ....מה שכן נכון זו האמינות של הדגם בשנים עד 99....ואת זה תבדוק מקרוב או בבדיקות קנייה.

רוי

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה תלוי מאוד ביד האחרונה שהחזיקה את הרכב.

מניסיון.

אני יד שביעית , וקיבלתי את הרכב במצב בינוני למדי , עכשיו לעומת זאת , למרות היד ולמרות שהקילומטראז' שלי הוא 180 כמעט , אני בהחלט בטוח (שאחרי שהחלפתי חצי רכב :) ) הרכב במצב מעולה.

אין ברירה - ברכבים כאלו צריך לחקור כל מקרה לגופו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בדיוק , תיזהר מנבלות ויש הרבה כאלה , אחרת שכרך יצא בהפסדך

דע לך ,ואני מדבר על 2 הרכבים , אתה צריך להיות עם מוכנות להרפתקאה

אני ידעתי למה אני נכנס , במקרה נפלתי על RS2000 , אם הייתה צצה בזמנו גם S16 הייתי קונה

S16 בלי להניד עפעף

שני הדגמים מצויינים ומשרתים אותה מטרה , הנאה מנהיגה .

אבל שתבין אתה לוקח סיכון , ותהיה מוכן להשקעה

חבר שלי קנה S16 ישר איתה קו בעשר אלף שקל היא המשיכה לעשות לו בעיות , הוא מכר אותה אח"כ בפחות ממחיר מחירון כל זה תוך חודש חודשיים

איציק

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

ליביור - ההבדל העיקרי בינך לבין האחרים, לפחות מבחינתי, הוא שאתה "דמות מוכרת" - אחרי הכל, לפי ההודעות שלך בPSI, רואים שאתה שומר ומטפח את הרכב.

למרות שאני לא שולל אף רכב על הסף (טוב נו קאיה וחברותיה, אבל זה עסק אחר :wink: ).

גם הרכב שלי, של מבוגרת יד ראשונה, דרש כמה תיקונים שלא צפיתי.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

יבין- שתבין רק בחלומות הכי פרועים תמצא S16/RS2000 יד 1 מזקנה כמו הXT שלך.

כשאתה קונה מכונית ספורט, אתה יוצא מנק' הנחה שרובן ככולן נקנו למטרות נהיגה חזקה, ולא למטרת נהיגה לסופר להביא קניידעלך לארוחת ערב שבת.

מה שצריך לבדוק ברכב הזה, שהוא מטופל ביד אוהבת ובזמן!

אני בטוח שאיציק וליביו לא נוסעים לסופר לקנות קניידעלך, ליביו מקסימום נוסע להביא ממליגה:wink:.

אבל הם מטפלים באוטו בשמנים הכי טובים ובזמן ואוהבים את הרכבים שלהם, זה למה האוטו שלהם ככה.

ושתבין שזה מקרה נדיר ליפול על בעל רכב שמטפל באוטו שלו ככה.

אם אתה קונה אחת, תנסה למצוא אחת כזאת, אבל אם לא תמצא תנסה לפחות למצוא אחת נורמאלית במחיר סביר שתיתן לך מרווח ביטחון ליישור קו הצפוי.

בהצלחה ברכישה ידידי, אתה תזדקק לה :smile:.

פורסם

מסכים עם יוני ,

כשאני קניתי את הרכב , לא השלתי את עצמי לגבי הבעלים הקודמים (אמנם הופתעתי מהיסטורית טיפולים מסודרת מהיום הראשון במורשה) אבל ידעתי שהכמות "בלאי טבעי" גדולה מרכב רגיל.

מצד שני , להחליף חלקים מסוימים במשופרים (בולמים , בלמים וכו) היה תענוג וזה חלק מהכיף שבדרך.

בכ"א כמו שאיציק כתב - שני הרכבים נותנים תמורה מדהימה.

תחפש את שניהם - את הראשון שטופל באמת טוב ונראה לך (אתה מרגיש שזה זה) תיקנה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם רק היו כאלה אצל זקנות מיד ראשונה, הייתי מוכן לקרוא לבעלים "סבתא" :-) אין לי בעיה לקנות רכב בעל כמה ידיים, כשמצבו הנוכחי סביר ולטפח אותו בעצמי, גם ככה יש לי הרבה ללמוד על תחזוקת רכב.

אביחי - מעבר לעובדה שלטעמי ה306 מושכת יותר, אני בספק גדול אם ZX 16V תימכר בפחות מS16 - היא הרבה יותר נדירה, ובנוסף, עד מתי שראיתי את הRS2000, לא שקלתי ברצינות להחליף את הרכב, יש לי אותו רק 5 חודשים.

מקלארן - אם יש לך קצת "בהצלחה" לתת לי, אתה מוזמן :-D

בכל מקרה, תודה לכולם על העזרה עד כה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

מממ. אני לא כותב כאן הרבה - אבל בהתחשב בעצם העובדה שהייתי הבעלים המאושר/אומלל של RS2000 בעבר, אחווה דעתי.

בגדול - האוטו בן זנונים! מבחינת כוח, יציבות ואחיזת כביש, היגוי - וגם איכות הגימור שלו - אין ספק שמדובר ברכב איכותי מאוד, בעיקר בהתחשב בשנתון המיושן משהו(1994 בלבד). הרכב בנוי היטב - דשבורד איתן, מושבי רקארו מקוריים מדהימים(!), ים של מקום במושב האחורי(כן, כן, גם לזה, אם אתם שואלים, בדוק אישית ושמור לעד בקובץ "יופי של זכרונות מהחיים שלי!" LOL ). המנוע של ה-RS די אמין, אם מטופל כהלכה, ונותן שפע של כוח בקשת רחבה של ס"לד והילוכים.

עכשיו לחלק הרע: חלקים יקרים, וחלקם גם קשים להשגה. משולשים שהולכים כל חצי שנה במקרה הטוב. נזילת שמן הגה שהינה די מחלתית ברכבים אלו(כן, לא רק אצלי - גם אצל איציק שמורעל על ה-RS ומחזיק אחת מאוד שמורה יחסית! ואל תקנו את הלוקשים שהוא מוכר לכם על אמינות רהוטה - אני עד שהוא כל שבועיים במוסך LOL - איציק אוהב אותך אחי אל תהרוג אותי :p ). אלו בערך הרועצים ברכב - אבל בסה"כ, תמורה נאותה מאוד לסכום כסף די נמוך.

לגבי ה-S16, כל מה שאני יכול להעיד מנסיוני על הרכב הזה, זה שהוא אכן מרהיב(פוזה סוף...), מאיץ מהר, ויושב טוב על הכביש. לגבי האמינות שלו - מוטלת בספק, כיאה ולא מבייש צרפתייה...חבר טוב שלי רכב אחת שנחשבת "שמורה מאוד", והוציא עליה תיקונים בחודשיים הראשונים מעל 10000 ש"ח...

הייתי ממליץ על רכב נוסף - הרכב שבבעלותי כעת - אם תמצא אחת שמורה - מומלץ בחום מכל הבחינות! GOLF GTI, גם בשנתונים הנמוכים (1992-1990), רכב מדהים ללא ספק - רמת גימור שרק הנאצים ימח שמם יכולים לה, ממש התגלמות מהות צמד המילים : german efficiency. אני פשוט מאוהב, ונהנה מכל רגע! long live WV(and indeed they get to live longer then us! )

פורסם
מממ. אני לא כותב כאן הרבה - אבל בהתחשב בעצם העובדה שהייתי הבעלים המאושר/אומלל של RS2000 בעבר, אחווה דעתי.

בגדול - האוטו בן זנונים! מבחינת כוח, יציבות ואחיזת כביש, היגוי - וגם איכות הגימור שלו - אין ספק שמדובר ברכב איכותי מאוד, בעיקר בהתחשב בשנתון המיושן משהו(1994 בלבד). הרכב בנוי היטב - דשבורד איתן, מושבי רקארו מקוריים מדהימים(!), ים של מקום במושב האחורי(כן, כן, גם לזה, אם אתם שואלים, בדוק אישית ושמור לעד בקובץ "יופי של זכרונות מהחיים שלי!" LOL ). המנוע של ה-RS די אמין, אם מטופל כהלכה, ונותן שפע של כוח בקשת רחבה של ס"לד והילוכים.

עכשיו לחלק הרע: חלקים יקרים, וחלקם גם קשים להשגה. משולשים שהולכים כל חצי שנה במקרה הטוב. נזילת שמן הגה שהינה די מחלתית ברכבים אלו(כן, לא רק אצלי - גם אצל איציק שמורעל על ה-RS ומחזיק אחת מאוד שמורה יחסית! ואל תקנו את הלוקשים שהוא מוכר לכם על אמינות רהוטה - אני עד שהוא כל שבועיים במוסך LOL - איציק אוהב אותך אחי אל תהרוג אותי :p ). אלו בערך הרועצים ברכב - אבל בסה"כ, תמורה נאותה מאוד לסכום כסף די נמוך.

לגבי ה-S16, כל מה שאני יכול להעיד מנסיוני על הרכב הזה, זה שהוא אכן מרהיב(פוזה סוף...), מאיץ מהר, ויושב טוב על הכביש. לגבי האמינות שלו - מוטלת בספק, כיאה ולא מבייש צרפתייה...חבר טוב שלי רכב אחת שנחשבת "שמורה מאוד", והוציא עליה תיקונים בחודשיים הראשונים מעל 10000 ש"ח...

הייתי ממליץ על רכב נוסף - הרכב שבבעלותי כעת - אם תמצא אחת שמורה - מומלץ בחום מכל הבחינות! GOLF GTI, גם בשנתונים הנמוכים (1992-1990), רכב מדהים ללא ספק - רמת גימור שרק הנאצים ימח שמם יכולים לה, ממש התגלמות מהות צמד המילים : german efficiency. אני פשוט מאוהב, ונהנה מכל רגע! long live WV(and indeed they get to live longer then

us! )

אל תאמינו לשום מילה שהוא אומר

לקח RS איכותית והזניח אותה הזנחה פושעת

מקוה שלא תחזור על אותה טעות עם הגולף העגלתית משהו

יבין , ZX , 306 , RS ,קח את זו שהכי פחות שחוטה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...