Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 461
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עזבו אתכם, כולה לקח אוטו ישן, עבד חודשים תמימים ופירק אותו לגורמים, עשה לו קצת פחחות, קנה לו איזה 1000 חלקים, תיקן חלודות, צבע אותו מחדש, שיפץ מנוע, שיפץ גיר, אקסים, בלמים, מתלים, כשהיו לו כמה דקות פנויות עשה ציפוי אבץ לברגים, צבע כל חלק וחלק, ממש לא רציני, עניין יום-יומי, אפשר לחשוב שזה אוטו חדש :twisted:

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
אייזה יפה מאוד מאוד מאוד.

זה גלגלים 4X4 נוסע גם בחול ?

יכול להתאים לסקטבורד, אשמח לקבל תשובה, שמתי קסדה....

בברכה חיים

שלום.

אני מתפלא מאוד ממך!!!

ודאי שהגלגלים 4+4 איך לא שים לב בור ועם הארץ אם תניח את הגלגלים בערמה אחד על השני ותספור מלמלע למטה או מלמטה למעלה מה תקבל? כמובן ארבע גלגלים יחד כלומר 4+4 הבנתה?

לגבי סקטבורד בהחלט זה בדיוק מתאים לסקטבורד של קינג-קונג הכול שאלה של גודל.

אגב בשביל מה הקסדה? הרי המוח מיתבשל בפנים ומתאדה!!!

בברכה הכה את המומחה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

סוף טוב הכול טוב!

לאחר ברור וטיפול בנושא אושר לי להרכיב בצורה חוקית וכמו שצריך צמיגים במידה 175/70/13

כמובן תמונות להנאתכם, כולל הסמל המקורי :lol:.

בברכה בני ל.

:bigcry: בא לי לבכות ורק בני יודע למה.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
:bigcry: בא לי לבכות ורק בני יודע למה.

אופיר

לך בא לבכות ?

אם עליזה היתה מסוגלת להתחבר לרשת ולראות את מעשי הפלאים של בני היא הייתה מקיאה דם מהאגזוז ...

בני !

די !!!!

תמשיך............

:king:שרמונטיה מלכת השרמו....

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום.

קודם כול אני מבקש מכול אלה שיש להם דמעות נא להכין דלי!!!

אתם צודקים גם אני היתי בוכה !!!!

חברה אני מוסיף קצת תמונות של בנית מערכת החשמל ושיפורה, ואני מאוד מבקש בלי דמעות תנין שהמערכת חס-וחלילה לא תירטב ויהיה לי קצר. אז נא להיות גברים ולהתאפק :-D.

כול המערכת כמובן משורטטת ומתוכננת עם סקיצות לעתיד, ובתמונה ניתן לראות את אחי התאום התותח באלקטרוניקה שוקד על השירטוטים והתיכנון.

בברכה בני ל.

CIMG3278.JPG

CIMG3279.JPG

CIMG3280.JPG

CIMG3310.JPG

CIMG3312.JPG

CIMG3315.JPG

פורסם

שלום.

והיום הוא יום חשוב וגדול!

אחרי המתנה ארוכה ביותר, הגיעו סוף סוף הצלחות הבילום החדשות מאנגליה, והיום הרכבתי את מערך הבלמים הקדמים. כמובן הכול חדש והרכב סוף סוף עומד על הגלגלים שלו. שלום ולא להתראות לעגלה ששירתה אותי בנאמנות כמעט שנה.

כמובן איך לא, תמונות רבותי, תמונות :lol:.

בברכה, בני ל.

CIMG3333.JPG

CIMG3334.JPG

CIMG3343.JPG

CIMG3349.JPG

CIMG3360.JPG

CIMG3370.JPG

• תוכן חדש...