Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי כזה שמן , לא זוכר מותג ,בחנות בפ"ת והוא עלה בערך 70-80 אל תמלא משהו לא מתאים

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

יש פתרון

כמו שקטלני אמר, תמכור את האוטו ותקנה סובארו ג'אסטי, ככה גם לא יילך לך הרבה דלק וגם תמלא שמן 20/50 שעולה גרושים ותהיה מבסוט. בתקציב לשמן של הוועדה בראשך קבעו שהמחיר עד 70 ש"ח למיכל שמן? אוקיי.

אז:

תמכור את האוטו ותקנה אוטו שצריך 10w40 ואז יישאר לך בדיוק 70 ש"ח לקנות 10w40 חצי סינטטי של LM מהפרסי ותקנה אוטו שאוכל פחות דלק ככה שישאר לך כסף לטפל באוטו כמו שצריך.

או:

אם אתה לא מעונין/מצליח למכור, תיסע פחות והכסף שאתה חוסך על הדלק תוציא אותו על שמן איכותי, בלמים איכותיים (קודמים לשמן איכותי) וכדומה.

מצטער אבל, אין לי תשובות אחרות אלייך. אתה מתעסק בקטנות.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

קוואליר LS או CS? לפי התמונה נראה לי שLS.

בכל אופן, קוואליר CS עם מנוע 2200 יכולה על פי הגדרות יצרן לקבל שמן 10W40, אבל עדיין עדיף שהוא יהיה איכותי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בכל אופן, קוואליר CS עם מנוע 2200 יכולה על פי הגדרות יצרן לקבל שמן 10W40, אבל עדיין עדיף שהוא יהיה איכותי.

אם אפשר תיקון קל,בשנת 96 LS לא בהכרח היה מנוע 2400.

LS בשנת 96 גם סימל גיר אוט' 4 הילוכים במקום 3 בדגם ה2200 הרגיל למשל.

משנת 2000 LS סימן את מנוע ה 2400 וCS את מנוע ה 2200.

תשמע,אל תחסוך בשמן-אני מבין שלנהג צעיר ההוצאות שלה טיפה כבדות אבל שמע אם אתה רוצה ליסוע תטפל בה.

אנחנו קונים את השמן הכי יקר,כי ההבדל בין להשקיע 70 שקל ל 110 שקל באופן יחסית להוצאות הדלק ושאר הוצאות הרכב ה30-40 שקל האלה לא עוזרים לנו הרבה,אז מעדיפים להשקיע בטוב ביותר.

אם יהיו לך שאלות אתה מוזמן לפנות אליי לפרטי,גם לי יש מותק כזאת :)

פורסם

קוואליר LS .

המנועים שונים בין הדגמים?

למה CS יכול לקבל 10W40?

פורסם

מנוע ה2.4 הוא מתוחכם מעט יותר, ויש לו 16 שסתומים בניגוד ל8.

היות וזה לא אותו המנוע, יש הגיון בשימוש בשמנים שונים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני חושב שאתם טועים, בשנתון הזה היה ל LS ול CS מנוע 2200 ולקבריולט או לקופה היה מנוע 2400

בכל אופן הדגם שלי הוא LS עם מנוע 2200.

פורסם

קוואליר LS 96 הייתה עם מנוע 2400. אני זוכר את זה טוב, וגם ווידאתי:

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=105589&Chevrolet

בכל אופן, המנוע שלך מקורי? אתה בטוח שדגם הרכב הוא LS ולא CS או RS(פחות סביר)?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

יכול להיות שאתה מדבר על דגמים חדשים יותר משלי...

בקוואליר 96 LS וCS זה 2.2

אתה מוזמן להסתכל במחירון...

פורסם

LS ב-96 מנוע 2400 עם 150 כ"ס ותיבת הילוכים עם ארבעה הילוכים ( ב-2.2 היו שלושה )

אתה יכול לשים במנוע גם שמן סויה לטיגון (זה מסובסד וממש זול כ-6 ש"ח לליטר) הבעיה שאין אחריות מה יקרה למנוע שלך אח"כ.

עדיף שתשלם כמה עשרות שקלים יותר בשביל שמן טוב, מאשר כמה אלפי שקלים בשביל שיפוץ המנוע שידרש אחרי שימוש ממושך בשמן מאיכות ירודה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...