Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום חופש, ויותר מדי זמן פנוי..

ערכתי וידאו קליפ, מתמונות וסרטונים שהיו לי על המחשב.

יצא חמוד, אני חושב..

תהנו, ותגובות ,הצעות, מענות, ת"ש, מין, כלכלה וסעד- יתקבלו בברכה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקנא בך :evil:

עריכת הקליפ דווקא נחמדה מאוד. היית צריך להוסיף קצת אקשן אבל כנראה שאתה באמת מאוהב ב"בטי" שלך ולא יכול לעשות לה "מעשים מגונים" :twisted:

רשמת בסוף to be continued...המלצתי אלייך היא לצלם בפנים הרכב בזמן הנסיעה בפעם הבאה כשתצלם קליפ ושהצלם שצילם אותך לא יצלם אותך רק מאחורי הרכב אלא גם מלפניו.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

יצא באמת אחלה!

בעיקר קטעי האקשן :)

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

לגבי קטעי האקשן, אני מתכנן להחליף צמיגים אחוריים בקרוב..

ככה שלפני שאני אחליף, אני אצלם סרטונים, שבהם יש יותר אקשן, כלומר יותר עשן..

אני פשוט מחכה להחלפה בגלל המחיר.. כל צמיג כ-$400 ...:crazyeyes

פורסם

אם לי הייתה קורבט, אישית גם אני הייתי מצלם אותה סתם כך.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

יצא יפה מאוד אבל כמו שאמרו פה -קורבט זה רכב לאקשן. כיכרות על הצד, פניות דרך חלון הנהג, והקפת קונוסים ברדיוס מינימלי :-)

צמיגים - מטרתם להשחק לא :!: אני בעד לעזור להם ;-)

פורסם

חמוד, אבל תנסה "לנהוג" קצת יותר בפעם הבאה :)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לגבי קטעי האקשן, אני מתכנן להחליף צמיגים אחוריים בקרוב..

ככה שלפני שאני אחליף, אני אצלם סרטונים, שבהם יש יותר אקשן, כלומר יותר עשן..

אני פשוט מחכה להחלפה בגלל המחיר.. כל צמיג כ-$400 ...:crazyeyes

now that's what i'm taiking about:twisted:

אפשר לשאול אותך לאיזה צמיגים אתה מחליף?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...