Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC#5 יוצא לדרך!

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בטוח שגורר והחברה במסלולים יעשו 1ועוד1 או 4X4 :wink: וישנו את החוקים!!!

מבטיח שבסיום העונה (ואנחנו מתכננים ארוע סיום מפואר, כמובן) נשב ונראה איך משפרים לעונת 2007.

קשה לתקן דברים כאלו "תוך כדי תנועה". הליגה מתפתחת במהירות כזו שקשה להאמין שרק לפני חצי שנה אף אחד לא האמין שיהיו ספונסרים, שיבוא קהל, שההרשמה למשתתפים תיסגר שבוע ויותר לפני הארועים...

נ.ב. - שכחתי לומר לך בארוע עצמו: ברכות על המינוי הרשמי שלך כ"נהג הבית של סיאט" :).

כל הכבוד ובהצלחה! :mm_yeah:

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה לא ברור ב- Mk3?

בעלים של קליאו? נייט! (רק עכשיו יוצא Mk2)

בעלים של S2000? נייט! (Mk1 בלבד)

בעלים של מיאטה? דה! (ויש רק Mk3 אחת בכל ה- MDC)

דה מיאטה!

סלח לי שאני קטנוני... אבל יוצא עכשיו קליאו MK3 ככה ש...

קליאו ספורט :roll:

פורסם

קובי, כרגיל אתה מתעלם מהרבה דברים.

האיביזה של ספויילד (בהנחה שעליה התחרת) היא בעלת 215 סוסים בגלגל :!: (לטענת ספויילד).

קצת קשה לשים בקטגוריה הביינונית רכב שעם שיפורים מסויימים מגיע גם ל 250 סוסים ויותר. גם איוו מגיע עם נפח מנוע של פחות מ 2000 סמ"ק ... ועם טורבו.

החלוקה לקטגוריות היא הכרחית ואני חושב שהמיאטה בעצמה סובלת מחולשה יחסית למתחרות, במיוחד שהיחס הספק משקל שלה תואם את חבורת ה 106 ראלי. 146 סוסים על 1100 ק"ג . אבל אין ברירה, זו החלוקה הנורמלית . במיוחד שברכבי הטורבו תהיה בעיה להתחיל לשם כל רכב על דיינו. תסכים איתי שרכב עם 250 סוסים יבלוט מעל הקטגוריה הביינונית בדיוק כמו שהוא יבלוט לרעה מול האיוו ...

וניר, אני עושה את החישובים לפי שני שיקולים:

1. המקום הראשוןו ניתן קודם כל לבעל מספר הנקודות הרב יותר

2. אם יש שיוויון בנקודות הניצחון מוענק למתחרה שצבר יותר נצחונות כמקום ראשון, אם לשנייהם יש שיוויון במקומות הראשונים לןמתחרה שצבר יותר מקומות שניים וכן הלאה.

לפי הסעיף הזה אם דן יזכה במקום שני ואתה במקום רביעי אתם תהיו תקו, אבל אתה עם שני מקומות ראשונים מול אחד שלו תקח אליפות. במקביל אם דן יקח מקום ראשון ואתה שלישי הניקוד יהיה עדיין זהה אבל לשנייכם יהיו שני מקומות ראשונים ולדן יהיה גם מקום שני שלך אין, ואז דן לוקח ...

איך אני אוהב את כל החישובים האלו. זה מעניין לדעת שגיא אמודי יכול לקחת אליפות אם ערן לא יעלה לגמר וגיא ייקח מקום ראשון. ושגרמי. סתם גרמי ישאר ראשון וליאור בכר ישאר שני :-) התחרות שם רק על המקום השלישי והיא מאוד פתוחה תאורטית.

וקודה - עם כל הכבוד, הקטנוניות שלך יכולה להשאר בצרפת שם הושקה הדור השלישי, כשתגיע אליינו קליאו ספורט דור שלוש אתה מוזמן להעיר שוב את הערותך הנבונות ;-)

פורסם

ניב, מה שאמרתי זה שדן לא חייב מקום ראשון, זה תלוי במה שאני עושה. אם אני לא נכנס בכלל לגמר אז כל מקום בפודיום יהיה לו טוב. אם אני מסיים חמישי בגמר אז גם מקום שני יספיק לו. זה הכל.

תגידו, משהו כללי שרואים בכל אירוע, לא מפריע לכם שאף-אחד לא סופר את הקטגוריה שלנו ואת הקטגוריה "החלשה" ?

מילא שבפורומים השונים תמיד מציינים את זה שלקח את הקטגוריה "הבכירה" בתור המנצח של האירוע אבל עכשיו ראיתי גם את הסיקור ב-ynet:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269839,00.html

וכמובן שבפסקה הראשונה מציינים רק את אח של mk3 (איך נכנה אותו פה, mk8 זה טוב ? :wink:).

אז נכון שבסוף יש פירוט מסודר יותר אבל עדיין...

לא יודע, כנראה שצריך להשלים עם מקומנו בשרשרת המזון :oops:

ניר

פורסם

רגע, רגע, רגע.

חברים, עוד לא צדנו את הנמר וכבר רבים על הפולקע?

לא יפה.

בוא נחכה ל-MDC6 ואחר כך אלוהים גדול. אולי כולנו נעוף ולא נעלה לגמר. אולי יוציאו לניר שני צהובים ולי אדום ונלך הביתה כמו צמד שחקנים הולנדי בלי נקודות ובלי גביע. אגב, במקרה הזה רוני עוד עשוי לקבל כפכף מזהב...:-o

דן אמודי (הנה, עכשיו כולם יודעים)

נ.ב. אם כבר קטנוניות, אז עד הסוף. לקליאו הראשונה היה דגם "RSI" ודגם "CUP" אבל לא דגם "ספורט". אמור מכאן והלאה קליאו ספורט Mk1. דה?!

פורסם

אם כבר קטנוניות עד הסוף אז גם אני רוצה:

לקליאו הראשונה היה אכן rsi וזה היה משהו אחר.

ואז הגיעה הקליאו B (זה למעשה נקרא דור שני) ולה היה דגם ספורטיבי שנקרא קליאו ספורט ולו mk1 שיש לרוב החבר'ה פה (2001-2002) ו-mk2 כמו שלי (חלק מ-2002 עד 2003) וגם mk3 (עם 182 כ"ס) שלא הגיע לארץ בכלל (בעולם מ-2003 עד היום).

מה שיוצא עכשיו זה קליאו חדשה לגמרי, קליאו-3 (תקראו לה C, תקראו לה דור שלישי, מה שבא לכם) ולה גם יוצאת בימים אלו גרסא ספורטיבית.

יש ?

פורסם

כן, בטח:

ואז הגיעה הקליאו B (זה למעשה נקרא דור שני) ולה היה דגם ספורטיבי שנקרא קליאו ספורט ולו mk1 שיש לרוב החבר'ה פה (2001-2002) ו-mk2 כמו שלי (חלק מ-2002 עד 2003) וגם mk3 (עם 182 כ"ס) שלא הגיע לארץ בכלל (בעולם מ-2003 עד היום).

מה שיוצא עכשיו זה קליאו חדשה לגמרי, קליאו-3 (תקראו לה C, תקראו לה דור שלישי, מה שבא לכם) ולה גם יוצאת בימים אלו גרסא ספורטיבית.

פורסם

אני נהנתי בmdc יותר מכל mdc אחר ויש לזה גם סיבה ...אני השמאלי ביותר ואני חייב לציין שנהנתי ראם כבר אמרתי פעם אחת ואני אומר שוב תודה

z4971v1151856066_MG_4262.jpg

פורסם
כן, בטח:

יאללה, בסדר.

אגב, הקליאו C ספורט Mk1 (אמור מהיום Mk1C) היא ככל הנראה צפרדע פושרת למדי. לא למהר למחלקת הטרייד-אין.

פורסם
יאללה, בסדר.

אגב, הקליאו C ספורט Mk1 (אמור מהיום Mk1C) היא ככל הנראה צפרדע פושרת למדי. לא למהר למחלקת הטרייד-אין.

מה זהו?זה כל התמונות שצולמו?

איפה החבר'ה הצלמים?ראיתי שהיו הרבה דווקא!

פורסם

מה שיותר חשוב זה..

מתי השידור בערוץ 10 ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
כן, בטח:

ניר בגלל שאני אוהב קטנוניות אז אתה שוב טועה בניסוח.

MK משמע עיצוב מחדש, שלדה חדשה.

כלומר כל MK הינו מכונית חדשה לגמרי בלי קשר לקודם חוץ מהשם.

לMK1 היה למעשה בעולם 3 שלבים או phases

הRSI שאנחנו מכירים בארץ היא MK1 PH1 שאר השלבים לא הגיעו לארץ בדגמים ספורטיבים. בעיקרון הדגם ספורט של הדורות הבאים נקרא בדור הראשון וויליאמס וממש לא RSI אבל זה כבר לא קשור.

אז בא הMK2 או הקליאו B לה היה שתי שלבים הPH1 שהוא כמו שלי והPH2 שהוא כמו שלך

אין PH3 הPH2 עם מנוע 172 היה בקושי חצי שנה בשוק עד שיצא ה182

הPH2 172 היא מעיין קומבינציה מוזרה של מפרט טכני של PH1 עם עיצוב PH2 ברכבים הראשונים של הPH2 הם עדיין היו זהים לחלוטין לPH1 (כולל מצערת כבל ולא אלקטרונית).

עכשיו בא עלינו לטובה MK3 קליאו חדשה לגמרי ולא מתיחת פנים היא עדיין לא MK1 כי אין MK2... אין בה כל קשר לדורות הקודמים בכלום.

קליאו ספורט :roll:

פורסם

הא?? :screwy:

ואתה באמת מבין את מה שרשמת...?

התקשורת מכה שנית

קצת לפני שלב הגמר הלכתי עם מצלמת ווידאו וחצובה לסככת השיפוט, ראיתי שם את החברה מהתקשורת יושבים ומשועממים

אמרתי להם חברה, אתם לא רוצים לצלם קצת אקשן? מדובר פה בגמר, תוצאות, מתח, עניינים וכדומה

בתגובה קיבלתי מהם חצי התעלמות וזילזול מוחלט, לא מעניין אותם! זאת בערך הייתה התשובה

אח"כ הכרזת מנצחים וחלוקת גביעים, שוב הם בשלהם הפעם בכלל לא התייחסו לבקשה שלי לצילום

פתאום מיד אחרי הטקס של הקטגוריה השנייה, קמו המתקשרים מהתקשורת והלכו לצלם אירוע מדהים, מותח ופשוט ענק.....

תחרות החלפת הגלגל הרזרבי של המוסך הזה (שנמאס לי להגיד את שמו)

איזה קלוז-אפים מטורפים היו שם והמתח בשיאו בשעה שהבורג הכי שמאלי בגאנ'ט סירב לצאת וכל הקהל נעמד על רגליו ובשאגה אדירה ביחד הצליחו להחליף את הגלגל הסורר

אחלה תקשורת! אחלה התלהבות! חומוס אחלה! כי חומוס עושים באהבה...

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

צפה לסיקור נרחב בחדשות ערוץ 10:

"בשישי ה-30.6 נערכה במתחם מסלולים שבאשדוד תחרות LORD OF THE JACK, במסגרתה החליפו המתמודדים גלגל רזרבי במהירות הגבוהה ביותר בעזרת שימוש בכלים המתקדמים של חברת SHMOSH. מאות צופים הגיעו להביט באלופי הג'ק מזיעים ומתאמצים בשרב הכבד ששרר באותו היום. התחרות המותחת הוכרעה במרווח של שניות בודדות בלבד, ללמדכם על הרמה הגבוהה שהציגו המתחרים המאומנים. במהלך האירוע נרשמו מעט מאוד הפרות סדר מצד הצופים, כאשר הבולטת מביניהן הייתה כמות הרעש שייצרו כמה מתפרעים במגרש סמוך, אשר השתוללו עם מכוניות הספורט הבלתי חוקיות שלהם והפרו את האיזון הפנימי והריכוז האדיר שנדרשו למתמודדים על תחרות אלוף הג'קים השנתית."

:-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...