Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC#5 יוצא לדרך!

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה אירוע חביב ביותר, חבל שלא יכלתי להשאר לקטגוריה האחרונה...

וחבל שהמשקפיים שזכיתי בהן היו משקפי גברים... לא נורא - ידיד שלי הרויח משקפיים :)

הנהגים היום הפגינו כישורים יפים מאוד, והמסלול היה מהיר וטכני.

כן ירבו :)

נ.ב

תמונות מחר (אין לי כוח להתעסק עם זה עכשיו)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
היה אירוע חביב ביותר, חבל שלא יכלתי להשאר לקטגוריה האחרונה...

וחבל שהמשקפיים שזכיתי בהן היו משקפי גברים... לא נורא - ידיד שלי הרויח משקפיים :)

הנהגים היום הפגינו כישורים יפים מאוד, והמסלול היה מהיר וטכני.

כן ירבו :)

נ.ב

תמונות מחר (אין לי כוח להתעסק עם זה עכשיו)

למרות הפאשלות שעשיתי,היה די נחמד היום.

כמובן,לא אירוע בסדר גודל של היומולדת לפורום,או האירועים לקידום הספורט המוטורי,וזו פעם ראשונה שלי בליגה והתרשמתי לטובה.בעיקר מהארגון של החבר'ה ממסלולים.

פורסם

היה אחלה אירוע

חבל שלא הצלחתי לזכור את טוואי המסלול (פעמיים! :mad:) כמו שתיכננתי אותו בראש

ועכשיו גם הלכו לי כל הסיכויים לפודיום...

ברכות למנצחים (חוץ מלרוני!) וכמובן לניר! (שלימדתי אותו כל מה שהוא יודע) :wink:

לאמיר, למרות שלא הסכים לתת לי סיבוב על הS2000 שלו, עדיין המזל הטוב והחכמה שלי בצורה רוחנית הבילו אותו למקום השלישי..

דן, תודה לאל שקליאו ספורט ניצחה אותך :lol:

ניב, אני מאוד מרוצה שהגעת לגמר ודפקת הופעה, עכשיו עומר חייב לשנינו ארוחות במקדונלדס!!

עומר, אתה חייב לי ולניב ארוחות במקדונלדס!

לכל שאר המנצחים,

גיא שהצליח לגבור על ערן,

ערן שהצליח לגבור על שי

הד'ר שעשה דוקטורט בפסילות

ערן שגבר על ערן

ערן שגבר על ליאור

ליאור שגבר על ג'רמי

ג'רמי שנותן לאחרים סוף סוף לזכות על הפודיום

וכו'

מי ייתן והדרכתי בכל צורה אשר תהיה תימשך איתכם גם בשנים הבאות :lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

כל הכבוד לצוות "מסלולים" המקסימים על אירוע יפה ומקצועי ,אכן עליה ברמה ועמידה בזמנים.

לתחרות:

המסלול היה בחלקו הראשון מעט טכני אך החלק השני היה מהיר ועצבני מאוד

מה שנותן יתרון ברור לרכב המהיר עם אחיזת הכביש הכי טובה כלומר 4X4 צמיגי סליקס דריפנציל ננהל

שחלק גדול מהמתחרים כבר מצוידים בהם ,בגלל אופי האספלט "במסלולים" שהוא חלק מאודדד....גם בלי מים עליו + יציאה מהחניה החולית שלא תורמת לאחיזה!!!

בכול אופן אני נהנתי מאוד תמיד כיף להיות באוירה של ספורט מוטורי :lol:

בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לחברת סיאט, ספוילד,ו- PIT-STOP על התמיכה והאמון שנותנים בי, אני גאה ליצג אותכם !!!!

הפעם לא היה בידי לנצח מהסיבות הברורות ,הספרדיות לא יכולות על היפניות...עדיין

למרות הרכב המדהים של ספוילד ובלי להוריד כמובן מהיכולת הגבהה

של הנהגים בקטגוריה 2000 סמ"ק\טורבו

ברכות למנצחים בכול הקטגוריות :mm_yeah: :mm_yeah:

נ.ב.

ניר אתה כבר לא צריך לדאוג יש לך מספיק נקודות וערן לא רוצה לתת לי את הקליאו שלו

בברכה

קובי כהן

פורסם

בכול אופן אני נהנתי מאוד תמיד כיף להיות באוירה של ספורט מוטורי

מסכים לגמרי!

ובאמת, כמו שכמה מהמשתתפים כבר שמו לב, כשרון לבד זה כבר לא מספיק כדי לעמוד על הפודיום. הליגה מתפתחת במהירות מדהימה, ויש יתרון למשקיענים. גם באימונים וגם ברכבים.

אגב, איפה קונים "דריפנציל ננהל" וכמה זה עולה?... - חולה עליך, קובי! :smile:

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

או, יש לי רעיון מצוין לספונסר ל-MDC הבא. תשיגו יבואן צמיגים בתור ספונסר והמנצח יקבל סט סמי-סליקס (כדי שהוא יהיה בלתי מנוצח גם להבא :-P:wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ניר אתה כבר לא צריך לדאוג יש לך מספיק נקודות וערן לא רוצה לתת לי את הקליאו שלו
בטח לא רוצה לתת...וואלה, אנשים משקיעים פה בצמיגים ואימונים אבל אני חושב שערן זאת ההשקעה הכי טובה שלי :lol: (סתם, סתם, ערן לא מקשיב לי בכלל, הוא לא נותן לך כי אתה טוחן לו את האוטו 8))
פורסם
הוספת עוד אחת ?

פעם הבאה (6) תהיה האחרונה...

טוב נו, זה לא הפעם האחרונה שאני אצא פקק .

בכל זאת, לגור וצוות מסלולים - אם ה MDC # 6 מתוכננת וסוף יולי / תחילת אוגוסט חייבים לחשוב על השמש והחום הנוראי, ואיך להפחית את האי-נעימות לקהל בשל כך.

אולי ספונסר שיכין שמשיות לכל אורך הגדרות או PIT TENTS לא רק לאח"מים. אולי עמדות מים חינם - מי עדן או נביאות תמיד מפרסמים בארועי ספורט. ואולי כדאי לשקול ארוע לא ביום שישי - ושיתחיל אח"צ אל תוך הלילה... אם יש תאורה מתאימה.

עניין התחריות לקהל כגון LORD OF THE JACK היה ממש מדליק ואני מקוה שבעונה הבאה יהיו עוד ועוד כאלה, על מנת לעסיק את אותם בני משפחה/חברים שלא מורעלים לחלוטין שיכולים לשבת 3 - 5 שעות לראות אותנו ושים VROOM VROOM. חחח, תחרות ווט טי-שירט תמיד טוב - ווט טה פאק, זה עובד ב MAX POWER LIVE אז למה לא... :twisted:

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

אחלה תמונות, נבצר ממני להשתתף בשל סיבות כאלו ואחרות, ובשביל להציג נדרש ממני להגיע בשמונה בבוקר (אז זהו, שלא!)

כבוד לכל המשתתפים, בעיקר למועדון הרודסטרים - שבאו עם ההנע(א)ה הנכונה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

היה כייף.

הרבה מכוניות ונהיגה יפה.

אייל, כנראה ניר רוצה זאב בעור כבש, רוב האנשים יחשבו שזו 1.4. :wink:

חובבי רכב לבטח יזהו ישר שמדובר בקליאו ספורט MK2 כשרה למהדרין.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

תתפלא גם כמה חובבי רכב בטוחים שזה אכן 1.4 כי זה כמובן לא הגיוני שמישהו שפוי יקח קליאו ספורט ויחליף את הסמל לגרסא הפשוטה :smile: (זה באמת מנוגד ל-99% מהמקרים)

כמובן שהרבה יותר הגיוני שמישהו עם 1.4 יחליף חצי רכב (קסנון/ג'אנטים/ניפוחים/מושבי ספורט/וכו') אבל ישאיר את הכיתוב...

תכל'ס זה רכב שגם ככה לא מושך הרבה תשומת לב ואחרי שאתה מוריד את ה-sport מאחורה ואת ה-"2.0" בצדדים אז באמת רק מי שקצת מבין ידע לזהות.

סתם קטע של הבעלים הקודם של הרכב שהאמת לא מפריע לי. חוץ מזה צריך איכשהו להבדיל ביני לבין הקליאו ספורט השחורה Mk2 השניה שמסתובבת ברחבי הארץ...

אני לא יודע מה קרה אבל באירוע הזה גם הכרוז ננעל על הקטע וכל מקצה התחיל לספר סיפורים. נו, אולי באירוע הבא אני אשים חזרה את הסמל הכסוף כדי שירדו ממני :wink:

ניר

• תוכן חדש...