Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC#5 יוצא לדרך!

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנהג ששכחת את שמו הוא שרון קוזמה שהיה אלוף האלופים של אירוע הפורום. הוא בהחלט היה מהמתמודדים לפודיום באירוע הזה, אבל לצערו הוא פספס את ההתחלה במקצה השני שלו ולא הצליח לקבוע זמן מספיק טוב לגמר. קורה, אבל בשביל זה יש פעם הבאה. (וחוץ מזה - את התואר החשוב באמת (ומגבת!) כבר יש לו)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שבת שלום לכולם

לפני שלוש שעות חזרתי מה -MDC-5 שהתקיים הבקר, היה חם מאוד ונחמד מאוד,

הצוות במסלולים עבד כמו שעון ולא איכזב, הרמה לא ירדה וזה חשוב מאוד,

הוסיפו גדרות במקומות חשובים לבטיחות הקהל והמתחרים .

לגבי המסלול - edan82 צדקת !!! מאוד מהיר ולא טכני כלל ! אני שמעתי דעות של נהגים

שטענו שהוא כן טכני ! רבותי, בוודאי שזו לא היתה יישורת , אבל לנסוע בהילוך שני עד הסוף

ברוב המסלול זה מעיד על מסלול טכני ?? בקבוצת 1600 - שיחק אותה עומר (שאינני מכיר)

כאשר הילביש את ה-106 שלו בצמיגי סמי-סליקס והוביל בתוצאה מדהימה הרחק לפני כולם ,

כל הכבוד !! כעת תהיה לך בעיה לשמור על המקום הראשון (אל תכנס לשאננות).את המקום השני

תפס לא אחר -זה שמנווט אותי במירוצי ראלי- עומר גלברט (GILBERTO) שחקת אותה ,שמח

בשבילך!! ובמקום השלישי ליאור -כל הכבוד! והאחים לבית קורנין במקומות רביעי וחמישי,יפה

מאוד !!!! גידי הצעיר העיף אותי מהגמר והוריד אותי למקום השיש בגלל כמה מאיות !!

זה חלק מהמשחק , וזה מה שמעניין , אל דאגה אף אחד לא יעשה לכם חיים קלים ב- MDC-6 !!!

הערה למארגנים - יש לסיים את מקצה הגמר עד הסוף ורק לאחר מכן לפנות החנייה

מהרכבים , משום שכל יתר המשתתפים לא יכלו לצפות בגמר ומעמד הגביעים היה דל

ולא מכובד דיו !!

עוד דבר אחד - לגבי גידי קורנין - הוא קיבל "טיפ" מאחד המדריכים שהטעה אותו ובכך פספס את

הפודיום וירד למקום רביעי !

בכל אופן היה נחמד , מקווה לפעם הבאה מוצלחת יותר מבחינתי

מישל גדז'

פורסם

היה כיף, היה מסלול אחלא!

אבל היה חבל שבגמר ג'רמי וליאור לא הצליחו. תחות כיף לעמוד על הפודיום בצורה כזו, שלא לדבר על זה שמישל - בתור נהג שאני מעריץ, אני מצפה להתמודד אתך בגמר טוב.

אין לי ספקות - יהיה יותר קשה בפעמים הבאות. אני חושב שיש לי עוד הרבה מה להשתפר כנהג, אבל בעיקר אני חייב לציין שכיף האוירה המפרגנת, העובדה שכולם באים בשביל הכיף, ולא בשביל "לקרוע" את האחרים. זה הדבר הכי יפה בזה. שרק ימשיך ככה.

תודה למסלולים שמשתפרים מפעם לפעם!

פורסם

לא נעים לו :twisted:

אבל רוני, באמת, תעשה סיכום יפה כמו שמישל עשה ל-1600. נו, אחרי זה גם תכניס את הסיכום ל-'אוטו' 8-)

ניר

פורסם
עומר -לפי ההתייצבות שלך בראש הפודיום נראה כי אתה מגיע "לקרוע" את האחרים, לא? :wink:

מזל טוב!

אני בא בשביל להנות, לנצח זה גם חלק מזה, אבל לא הכי חשוב. יש לי אופי מחורבן ששואף להיות תמיד הכי טוב במה שאני עושה, אבל לא על חשבון אחרים, ולא בצורה לא הוגנת (לכן גם נתתי לגידי את האוטו שלי לגמר כששלו התקלקל, חבל שזה לא אושר). אני לא חשוב שאם אני מצליח להתייצב בראש הפודיום בסוף זה סותר את זה, לא?

פורסם

זה רק אני - או שהקריין דיבר המון! (דיבורים שהיו מיותרים - בעיקר פרסומות) ו'חפר בשכל' לכולנו.

למה חייבים למסחר את זה בצורה כ"כ חזקה? ב-MDC הקודם הייתה קריינות נעימה לאוזן, ופרסום בגדר הסביר. אנשים לא טיפשים, וגם רוצים טיפה שקט או מוסיקה נעימה בהפסקות.

עוד משהו - למה להפריז במחירים של השתייה? לדעתי, אם הם ימכרו במחירים יותר הגיוניים אז יותר אנשים יקנו, וסיכויים טובים שהרווח יגדל. נקודה למחשבה...

פורסם
הנהג ששכחת את שמו הוא שרון קוזמה שהיה אלוף האלופים של אירוע הפורום. הוא בהחלט היה מהמתמודדים לפודיום באירוע הזה, אבל לצערו הוא פספס את ההתחלה במקצה השני שלו ולא הצליח לקבוע זמן מספיק טוב לגמר. קורה, אבל בשביל זה יש פעם הבאה. (וחוץ מזה - את התואר החשוב באמת (ומגבת!) כבר יש לו)

רוני

סלח לי על הבורות והחוסר התמצאות רוני, אך הבנתי נכון? שרון קוזמה כלל לא עלה לפודיום?

בהחלט ראוי לציין שהוא אחד הראויים ביותר, הרכב שלו בולט בקטגוריה וזה עוד בלי לדבר על הנהג שעוד יותר בולט, להזכירכם, מקום שלישי או שני באירוע קארספורום בקטגוריה ואלוף האלופים, וגם באירוע של קובי כהן לדעתי בליד כפר סבא הוא לקח לדעתי מקום ראשון בקטגוריה.

ובכל זאת, מהן התוצאות מישהו מוכן לספר לנו? (לב דווקא הזמנים, אלא מי ניצח בכל קטגוריה)

תודה, עמרי.

פורסם

aa123 - זה לא רק אתה אבל אתה כנראה לא זוכר טוב את האירוע הקודם, היה אותו דבר. הפעם התווספו גם הערות לגבי ספונסרים של מתחרים אז זה נשמע יותר 'ממוסחר'...

עומר106 - מזל-טוב :beerchug: ה-"מזל של מתחילים" שלך (כפי שאתה ניסחת את זה) ממשיך...

קבעת יופי של זמן אבל הפעם הצלחתי לרדת ממנו ולשמור קצת על כבוד הקטגוריה החזקה יותר 8-)

וקבל באמת ח"ח על הספורטיביות שהראת בנתינת האוטו לגידי :mm_yeah:

gargoyle - קוזמה נהג מעולה עם רכב טוב מאוד אבל הוא לא לבד וב-mdc במיוחד זה מאוד קשה לנצח או אפילו לעלות לגמר. יש הרבה נהגים מעולים עם רכבים חזקים והתוצאות מאוד צפופות ואתה בקלות יכול למצוא את עצמך מחוץ לגמר לא משנה כמה אתה טוב.

ניר

פורסם

לצערי יכולתי להגיע רק לקטגוריה האחרונה

היה נחמד, ציפיתי שיהיו הרבה יותר אנשים בגלל שכל החטיבות/תיכונים כבר סיימו ללמוד

אבל העיקר שהפעם סוף סוף הטבלתי את עצמי בקרם הגנה ולא נשרפתי :grin:

צילמתי כ-80 תמונות, אם כי לא מעט מהן יצאו לא ממש מוצלחות

מצורף מקבץ ראשון של תמונות נבחרות

עידו

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

היה ארוע חם - תרתי משמע

לגבי מספר הצופים ... שהיה הפעם מעט מאוד , אני מאמין בעיקר בגלל החום הנוראי. אפילו אני נשברתי ונסעתי משם באמצע הקטגוריה של ה 2000+ כי לא יכולתי לסבול יותר.

אני חושש מMDC 6 & 7 שאמורים להיות ביולי ואוגוסט.... אלא אם כן אולי יעשו ג'ימקאנה לילית.

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

היה חם ולכן לא נשארתי עד הסוף, אבל מאוד מהנה.

הנה כמה תמונות שצילמתי - להנאתכם:

img29820xf.jpg

img29867tt.jpg

img30027av.jpg

img30059yu.jpg

img31786xs.jpg

img30296zd.jpg

img30311wl.jpg

img30603ur.jpg

img31272dk.jpg

img32793qo.jpg

img33226qo.jpg