Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC#5 יוצא לדרך!

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושש מMDC 6 & 7 שאמורים להיות ביולי ואוגוסט.... אלא אם כן אולי יעשו ג'ימקאנה לילית.

הוספת עוד אחת ?

פעם הבאה (6) תהיה האחרונה...

איתי - כל הכבוד על התמונות המעולות :mm_yeah:

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת יופי של תמונות.

בנוגע לקטגוריה שלי - הקרב היה הפעם קשה וצמוד מאי פעם. המובילים בקטגוריה היו דן אמודי, ניר מי פז, גל אופיר ואני. (18, 16, 14 ו-14 נקודות בהתאמה). לגמר עלו אמיר בקשי עם S2000 שהשיג את הזמן הטוב ביותר במוקדמות, אני, ניר, דן והפתעה - ניב senda שרגיל כל כך להתלונן על זה שהאוטו שלו חלש ושהוא אף פעם לא מגיע לגמר, עד כי הוא ממש נאלם דום מהצלחתו ואפילו התבלבל קצת בגמר ובלם מאוחר מדי לקו הסיום...

בגמר דן אמודי הגיע רביעי, אמיר בקשי שלישי, אני שני - בדיוק 3 מאיות אחרי ניר מי פז שזכה (שוב) לחליפת SEAT מרהיבה בצהוביותה. (אני זכיתי במקדחה של בוש... כן כן)

כרגע הטבלה עומדת על 26 נקודות לניר, 22 לאמודי ולי, וכל השאר - לא ממש בטווח הפודיום :twisted:

ויש עוד אירוע אחד בדרך...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרגע חזרתי מהאירוע...היה באמת מצוין.

הייתי שם מ7 בבוקר עד עכשיו,כיף לראות איך ארוע כזה מתארגן ומתקפל ביעילות ובמקצועיות.

חבל היה לי לראות מספר מועט של חובבי רכב.

בכל מקרה,לכל הנהגים,כל הכבוד.

המסלול היה טכני ומהיר במידה טובה.מהנה מאד.

פורסם

רוני, אתה ממש לא מעדכן.

הבכי האחרון שלי עכשיו זה הצמיגים האחוריים שלי שהיו גמורים כבר כמה חודשים (בריזסטון טורנזה בני שלוש שנים)

הפעם הייתי עם צמיגים חדשים שאכן עשו את העבודה הרבה יותר טוב - הנקוק Z212 אפילו שלטעמי הם לא מגיעים לקרסוליים של הגודייר F1 שהיו לי קודם.

אני ממש שמייח שהגעתי לגמר. היו מתחרים חזקים ורכבים נהדרים ואני ממש מרוצה מהמקום שלי. המתחרים נהגו נהדר וכבוד גדול לכל המשתתפים בארוע ...

MDC 6 הולך להיות האחרון לעונה. אני רחוק רחוק מאיזה שהוא קרב על מקום נורמלי אבל אחרי הארוע הזה אני רק משתכנע להכין את עצמי טוב טוב לעונה הבאה. MDC2 - אני מגיע ... ;-)

פורסם

יש לי שאלה - אמנם לא קשורה כ"כ, אבל...

אפשר לדעת איך עושים את האפקט בתמונות, כמו שבתמונות למעלה?

הכוונה לכך שהרקע "מרוח" אבל הרכב "במקום".

תודה.

פורסם

מכוונים את ה-shutter speed לבערך 1/100, ועוקבים אחרי הרכב- שנשאר בפוקוס לעומת הרקע שזז ולכן יוצא מטושטש

הנה מקבץ תמונות נוסף

לינק למקבץ הראשון

עידו

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
בדיוק 3 מאיות אחרי ניר מי פז שזכה (שוב) לחליפת SEAT מרהיבה בצהוביותה.
אני חושב שבאירוע הבא יהיה גם דוכן הלבשה של סיאט, מישהו רוצה לעזור לי עם הפרוייקט הזה ? (אני צריך גם להתחרות במקביל (בכל זאת, מישהו צריך להשיג את החליפות האלה :lol:))

רוני - לא לגמרי מדויק החישוב שלך של הפודיום, אני הבטחתי כבר את הפודיום (ל-26 רק אתם יכולים להגיע) אבל על 22 יש כמה שיכולים לאיים, למעשה רק גל אופיר ואמיר בקשי שלשניהם יש 14. טוב, לא הכי סביר, הם יצטרכו לנצח בזמן שאתם לא תעלו בכלל לגמר, אבל זאת עדיין אפשרות.

אני מקווה שבגמר הסופי לא מקבלים שוב בגדים של seat...אני ארצח איזה קונוס בכוונה...

ניר

* מוכר בגדים של seat ספורט במחירים מפתיעים

פורסם

קודם כל - תודה רבה לכל המשתתפים והצופים שבאו ונהנו איתנו בעוד ארוע מוטורי מעולה!

תודה רבה גם לכל המגיבים על המחמאות ועל הנקודות לשיפור.

סיכום הארוע המדהים שהיה היום + כל הסיפורים ופירוט כל התוצאות והזמנים מתפרסמים באתר מסלולים: http://www.maslulim.co.il/index.php?i=419

ברכות לכל הזוכים והמשתתפים! היה גדול! :grin:

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

כרגיל, היה מעולה.

מאוד אהבתי את התחרויות הקטנות באמצע בין הקהל.

לרוע מזלי לא זכיתי בהן. :cry:

הגעתי לקראת המיקצה השלישי, והחידה של הראשי תיבות של SEAT היתה בהתחלה של השני. לצערי התשובה שלי לא התקבלה למרות שהייתי הראשון שאמר להם זאת.

ניסתי את מזלי בking of the jack (:lol:) והגעתי למקום חמישי ככה.

עדיין דקה 56 לא רע ביכלל, בהתחשב שבאמצע היתנתק הפטיש אוויר.

חוץ מזה היתה תחרות נהדרת ומאוד מהירה. רק חבל שכמות המכוניות מסביב היתה קטנה, ושחסמו את הכניסה לחניה של המיתחרים.

ד.א

לירון, הקורטינה מדהימה. היתה צריך ליראות את הראש של אבא של חבר שלי מיסתובב שעשיתה סיבוב קטן על הכביש המקיף את המסלול.

וגם בקושי רואים את הפגיעה מקדימה. היא מוסתרת על ידי הפגוש.

פורסם

אני רואה שאתה משתמש ב-300D,

עם איזו עדשה?

תודה SLASH,

את התמונות האלו צילמתי עם עדשת 70-300, APO-II של סיגמא שלעיתים גרמה לי "לחתוך" זנבות עקב קרבה גדולה מידי לרכבים בנקודות מסויימות במסלול, אבל מנגד, הקרבה הזו מביאה איתה "מריחה" יפה וגדולה יותר עקב תזוזה מהירה יותר של המצלמה אל מול הרכב.

איתי.

• תוכן חדש...