Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC#5 יוצא לדרך!

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

של מי האוקטביה vRS?

נ.ב,

גדעון, האוטו שלך מופיע בתמונה השלישית :lol:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תום מה יש לא להבין? זה כתוב מאוד ברור... אני מסכים שאין יותר מידי ניקוד :oops: קורה.

בסך הכל זה כתוב מאוד ברור, צריך להיות אהבל רציני כדי לא להבין מה כתוב שם.

קליאו ספורט :roll:

פורסם

בקשר לחום שבמסלול, עלו כמה רעיונות לפתרון בMDC הבא (שנכון לעכשיו מתוכנן לאמצע אוגוסט):

1. הצללה לקהל (שמשיות או יריעות בד).

2. פיצול הארוע הבא לשני ארועים שיתקיימו בשעות אחה"צ בימים עוקבים (נגיד, רביעי וחמישי).

3. דחייה לחודש ספטמבר.

אשמח לשמוע מה דעתכם...

חוץ מזה, עוד שאלה: שמתי לב שלחלק מהמשתתפים לא היתה מדבקה על מספר הרכב. יש סיבה מיוחדת?

תודה מראש.

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

אהלן גור,

קודם כל אני לא יודע מה עם שאר האנשים אבל אני כבר רוצה עוד אירוע ובכלל לסיים כבר את ההכרעה אז יאללה, עוד חודש, אל תמשכו אותנו עד ספטמבר :smile:

לגבי תאריך אני חושב שיום שישי זה הפתרון הכי טוב בכל מקרה. אמצע שבוע זה ממש גרוע, מילא המשתתפים אבל למה שצופים יוותרו על עבודה ? (כן, לא כולם שם תיכוניסטים) ובטח ובטח שפיצול של האירוע ליומיים רק יהרוס ויביא הרבה פחות אנשים (גם ככה רוב האנשים באים בשביל הקטגוריה של ה-2000+/טורבו).

ספציפית אני גם בחו"ל באמצע שבוע ליד התאריך שכרגע קבעתם אז ממש לא הייתי רוצה שתזיזו ושאני לא אוכל להגיע (זה יהיה ממש דפוק, כבר פספסתי את אחד האירועים כי הייתי בחו"ל בדיוק אז את האחרון והמכריע ? :evil:). אני כבר רואה באיזו אופציה רוני ודן יתמכו :twisted:.

לדעתי הפתרון הכי טוב זה פשוט לארגן הצללה טובה וזהו. נראה לי חבל שבאירוע האחרון תתגלחו על ניסוי לא מוצלח של אמצע שבוע או פיצול או משהו כזה. תנסו להשיג ספונסר להצללה, או להשיג את זה מסיאט (גם אינטרס שלהם שיהיו הרבה אנשים), זה יכול להיות במקום הסט לבוש למקום ראשון :lol:

ניר

פורסם

המספר שי לא היה מכוסה משני סיבות:

קודם כל לא ממש איכפת לי שיראו את המספר שלי.

שנית כל הסתרת המספר בארועים קודמים גרמה לטישטוש המספר, הצבע השחור יורד בחלקו עם המדבקה ... התוצאה היא שאחרי שלוש הדבקות בערך אני אצטרך להחליף את המספר כדי לעבור טסט (מניסיון) . אז אני מבין שאתם רוצים חסויות אבל בשביל זה כנראה מספיק המדבקות בצדדים או שתארגנו משהו שלא יפגע במספר.

בקשר לצל:

תחרות באמצע שבוע - מתאים לי, אני עובד 5 דקות ממסלולים ויכול להגיע בכיף, אבל סביר להניח שזה יפגע מאוד בצופים ובחלק מהמתחרים שיהיה להם בעיה להגיע (ושוב אציין, מתאים לי מאוד ;-) )

אני חושב שאין מנוס מלארגן צל לקהל. גם שהיה בשמש לשעתיים היא לא נחמדה (חלקנו אשכנזי אתה יודע :-) ) אני יודע שזה לא פשוט אבל אני בהחלט רואה בזה דרך להביא עוד צופים ולשדרג את המסלול שלכם ואת התחרות...

פורסם

להציל את האיזור זה בהחלט יעזור (יצא חרוז בפוקס - בדיוק כמו שניב הרויח עליי המבורגר..:wink: ).

כמה הערות - אחד הדברים הלא מקצועיים לדעתי שהיו באירוע (שהיה מצוין כמובן) , זה שיוצא מתחרה X על רכב מסוים כאשר כולו כמו כולם עם אבק בצמיגים וצמיגים קרים , אותו X מסיים הקפה ומכניס את הרכב ברוורס לקו הזינוק בשביל שאח /חבר / דוד / יזיז יעשה את ההקפה הבאה כאשר הצמיגים נקיים מאבק וחמים !

זה לא מקצועי כי כל המתחרים מאבדים מינימום חצי שניה בהזנקה על "ניקוי" האבק ביציאה וזה לא מקצועי כי צמיג קר הוא לא כמו צמיג חם (ובטח ובטח בסליקס...) .

הנושא הועלה בפני מארגני האירוע בזמן האירוע וטופל- תודה.

אני מבקש (ואני מאמין שלא רק אני) שיהיה טווח רחוק בין אותם מתחרים שמתחרים על אותו רכב שהמירוץ יהיה שווה לכולם.

לגבי קהל - לדעתי אין מספיק פרסום לאירוע שלדעתי יכול לסחוף אחריו המון המון קהל!

אם אנשים מוכנים לשלם 75 ש"ח לאוטומוטור אז הם יגיעו גם לMDC וכמובן ייהנו יותר !

תודה.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אני מבקש (ואני מאמין שלא רק אני) שיהיה טווח רחוק בין אותם מתחרים שמתחרים על אותו רכב שהמירוץ יהיה שווה לכולם.
קבענו שמעכשיו נקפיד שיהיה טווח של 5 רכבים לפחות בין משתתפים שמתחרים באותו הרכב.

בקשר למדבקות על המספרים - לא ידענו שיש בעיה של הורדת צבע. נטפל.

תודה על התגובות.

אשמח אם עוד אנשים יגיבו (3 זה עדיין לא מדגם מייצג... סליחה ניר, ניב ועומר :wink:).

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
בקשר לחום שבמסלול, עלו כמה רעיונות לפתרון בMDC הבא (שנכון לעכשיו מתוכנן לאמצע אוגוסט):

1. הצללה לקהל (שמשיות או יריעות בד).

2. פיצול הארוע הבא לשני ארועים שיתקיימו בשעות אחה"צ בימים עוקבים (נגיד, רביעי וחמישי).

3. דחייה לחודש ספטמבר.

אשמח לשמוע מה דעתכם...

לדעתי הצללה (ויריעות בד נראות לי פתרון מוצלח יותר מלפזר עשרות שמשיות)

חבל לדחות את האירוע, ולפצל אותו גם לא נשמע כרעיון טוב כל כך. אולי בסה"כ בשני הימים יחד יהיו יותר צופים אבל לכל יום יבואו פחות אנשים (במיוחד כשלא מדובר בסופ"ש) וחבל..

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

לגבי ההצללה לקהל - הדבר שהכי מרחיק אנשים מהאירועים האלה הוא העובדה שאנחנו יודעים שאנחנו נחזור בתצורת לובסטר הבייתה (מה לעשות, אשכנזים לבנבנים שאוהבים את העור הלבן שלהם)

פיצול האירוע - כמו שאמרו קודמיי, יגרום לירידה דרסטית בכמות הקהל מאחר וחלקנו עובדים, לומדים ולא יכולים יומיים רצוף להגיע למסלולים בשעות הערב כי יש לנו בתים לטפל בהם.

דחיית האירוע לספטמבר - מבחינת החום זה לא ישנה כמעט כלום. ספטמבר הוא עדיין חודש חם בישראל והטמפרטורות מתחילות לרדת לקראת סופו ותחילת אוקטובר - אתם באמת רוצים לחכות כ"כ הרבה זמן?

עניין משעשע - אחד הבחורים שחילקו שקיות של מגזיני אוטו הדהים אותי כשניסה להסביר לי מה זה עיתון רכב. אני יודעת שלא רשום לי על המצח שאני חובבת רכב, אבל בכל זאת, עצם העובדה שאני נמצאת באירוע כזה אומרת שאני לא בורה מוחלטת...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

בקיצור גור , אני לא מאמין שאתה שואל.

הצללה במקום תרים את רמת האירועים בכמה ליגות למעלה.

תחשוב על זה שהאירועים שלכם כרגע הם לא ידידותיים לקהל.

איך בן אדם יכול לבוא ליותר משעה בשמש ביולי אוגוסט.

אני יודע שבתור צופה, לא הייתי מגיע.

בMDC הקודם באתי עם שמשיה וגם ככה זה היה סבל.

צל מאוד יעזור לקהל.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...