Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC#5 יוצא לדרך!

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חכה שתראה מה ניר עושה לה שם מאחור :-P

וכמובן שאני מכחיש כל קשר ואין לי מושג על מה אתה מדבר - זה היה בדיוק בשנייה שניר פתח את הבקבוק והסטתי את מבטי לכיוונו כדי לראות אם הוא מכוון לעברי.

יודעים מה, בחורה יפה - לא נסתכל? :-P (רק שחברה שלי לא תראה :wink: )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני רק רוצה לציין כמה זה חשוב ענין הצל.

אני אישית הגעתי להשתתף יום שישי , אחרי שרק לאירוע הראשון לא הצלחתי להגיע.

לכל שאר האירועים הגעתי והשתתפתי (וברובם גם אחי וחבריו, חברה שלי וחברים אחרים הגיעו).

ביום שישי , עקב התנאים שידועים במקום - אף אחד מהנ"ל לא רצה לבוא.

מה לעשות , אלו חודשים קשים

איך שאני רואה את זה זה יריה רצינית ביותר ברגל.

א. המתחרים מגיעים עם פחות פאן בגלל פחות קהל ופחות תמיכה מהבית (שאפשר להביא אנשים וחברים לראות ולעודד)

ב. קשה יותר לענין אנשים להשתתף ובכך לפתח את התחרות

ג. קהל שבא - לא יחזור , משמע פחות כסף על חניה (אם נגבה הפעם כמו פעם קודמת כמדומני), פחות כסף מושקע בקיוסק

ד. פחות כסף הולך על אנשים שמגיעים בסופו של דבר לקורסים (ואני אישית יודע על כמה)

ה. הספונסרים רואים פחות תוצאות ואולי יסיקו שזה לא מספיק רציני באיזשהו שלב.

אני יודע , שאני אישית בתור משתתף (שכן יושב בצל לרוב) לא אוהב לראות את זה,

במיוחד שאת הסככה השניה סגרו , ואת הצל היחידי שיש במקום מקצים לVIP מSEAT (שנכון נתנו ספונסר , אבל בתחרות זה נראה שבאו יותר VIP מSEAT מאשר צופים רגילים , וזו נקודה למחשבה).

אני בהחלט אראה את זה כצעד חיובי , או לקחת ספונסר לענין הסככות (מספיק עמודים עם יוטה או בד) או לקחת 5 ש"ח מצופים (לא משהו כ"כ מזעזע , לא יפריע לרוב האנשים)

ובאותה נשימה,

מבחינה טכנית האירוע היה ממש נחמד , מאוד נהניתי.

תודה על המיים באיזור המתחרים.

ממש היו במקום.

מתי האירוע הבא?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
באמת. מתי עוד ארוע ??
אמרו יום שישי ה-11 לאוגוסט.

וחוץ מזה רוני, מה זה אמור להיות הכתבה הזאת באוטו ? חשבתי שזה שאתה על הפודיום איתי מבטיח לי תמונה שם, לא ?

ואתה תמיד צריך לעשות פדיחות בתמונות פודיום, פעם קודמת עם הרגל הפוזלת למקום שלי והפעם העין הפוזלת...עלק, הסתכלת עליי פותח את הבקבוק, חיכית לראות אותי משפריץ עליה... מהשמפניה כמובן... מהבקבוק !! חבורת סוטים.

אבל אני ג'נטלמן, חיכיתי שהיא תזוז לפני שהשפרצתי לכל עבר :twisted: (איך אין תמונות של זה, עשיתי עבודה ממש טובה)

ניר

פורסם

טוב אז מאיפה נתחיל...

1. למה אני מגיב רק עכשיו?

תשובה: התחבאתי בבית והייתי באבל על אובדן המקום הראשון לאוטו צרפתי עם, שומו שמיים, הנעה קידמית!!! אחר כך ראיתי את הביצועים של זיזו במוצ"ש והבנתי שכנראה הכל אבוד - צרפת נותנת בראש לא רק למיאטות.

2. איך היה הארוע?

מתוקתק רצח - כל הכבוד למארגנים המשיכו כך. חבל שלא היה מספיק קהל הפעם אבל גם זה אני בטוח ישתנה. אגב, לגבי הקרוז והפרסומות, מי שרוצה אירגון ומימון צריך לקבל גם פרסום. בדיוק כמו ערוץ 2.

3. לגבי המתחרים:

דבר ראשון - ניר, 4 נק' זה לא יתרון.. חכה, חכה ל-MDC 6.

דבר שני - רוני, אם עוד פעם אחת אתה מגיע אלי עם פרצוף חמוץ ואומר "ת'שמע, לא הלך לי הפעם, לא התלבש לי הסיבוב, עשיתי זמן נוראי..." באמא שלי, אני מחרים לך את הכפכפים.

דבר שלישי - כל הכבוד לבקשי ולניר (היפה) סדובסקי. איזה נהיגה, הייתי מוריד את הכובע אבל מאז יום שישי הוא ממוסמר לי לראש כדי שלא יראו את הבושה...

פורסם

דבר שני - רוני, אם עוד פעם אחת אתה מגיע אלי עם פרצוף חמוץ ואומר "ת'שמע, לא הלך לי הפעם, לא התלבש לי הסיבוב, עשיתי זמן נוראי..." באמא שלי, אני מחרים לך את הכפכפים.

דבר שלישי - כל הכבוד לבקשי ולניר (היפה) סדובסקי. איזה נהיגה, הייתי מוריד את הכובע אבל מאז יום שישי הוא ממוסמר לי לראש כדי שלא יראו את הבושה...

קודם כל זה ניב ברשותך.

ושנית גם אתה חוזר על הכפכפיה והיפה ? כנראה שהפרסום של מסלולים אכן עובד, יותר נכון שטיפת המוח ...

אני סומך עליך שתגיע לתת פייט בארוע הבא, אני מתכונן לנסות לגנוב פודיום, אם נצליח להשאיר את ניר מתחת שניינו נחזיר את כבוד האחורית ...

לפי החישוב שלי אם ניר יהיה מקום שלישי ומטה ואתה תקח מקום ראשון אתה יוצא המנצח של הליגה (לשנייכם יהיה שתי זכיות ולך גם יהיה מקום שני אחד...) אבל אם אתה לא מקום ראשון - נייט סיכוי.

אני בכל מקרה כבר לא פונקציה לפודיום, במקרה המשובח ביותר אני לוקח מקום רביעי ... וזה לא ממש יקרה :-)

יאללה נתראה ב 11 ...

פורסם

סליחה ניב על העיוות בשם.

איכות הנהיגה לפעמים עולה ולפעמים נופלת אבל הדיסלכטסיה לעולם נשארת...

לגבי התארים, אל תנסה אפילו להלחם בזה. בשיווק, פרספציה היא הכל ואתה, מה לעשות, חקוק בזכרון כולם כמר יפה - או בכינוי המלא: ניב היפה שאומנם לא יודע לנהוג אבל מצליח להגיע לגמר כמעט תמיד. תחשוב על זה, לרוני יש כפכפכפים ולפרס יש אמא ערביה ומניות בתדיראן - יכול להיות הרבה יותר גרוע....

:lol:

פורסם

Mk3, לא יכולת לבחור ניק יותר ברור ? או לפחות לחתום בשם ? לקח לי קצת זמן להבין מי זה :smile:

ניב, איך אתה עושה חישובים ?

כל מה שיש לי זה 4 נקודות פור. זה לא סוגר את העסק אבל זה מחייב אותם להפגיז.

אם אני לא עולה לגמר, הם חייבים מקום בפודיום בשביל לעבור אותי (ויש סיכוי לא רע שאחד מהם ישיג את זה אז ברשותכם אני אשתדל לעלות לגמר).

אם אני עולה לגמר אז הם יצטרכו לעבור אותי ביותר משני מקומות (הפרש של שני מקומות=4 נקודות, אצל דן אולי מספיק במקרה של מקום ראשון, אני לא בטוח מה החישוב של מסלולים במקרה של שיוויון, לרוני זה כנראה לא יספיק).

זה אומר שאם אני חמישי, הם צריכים מקום ראשון או שני. אם אני רביעי הם חייבים מקום ראשון ואם אני מקום שלישי אז כנראה שרק דן יכול לעבור אם הוא לוקח מקום ראשון וזה אכן החישוב של מסלולים במקרה של שיוויון.

ניר

פורסם

וכמה תגובות להערות בשרשור הזה:

kobi911 כתב:

הפעם לא היה בידי לנצח מהסיבות הברורות ,הספרדיות לא יכולות על היפניות...עדיין

למרות הרכב המדהים של ספוילד ובלי להוריד כמובן מהיכולת הגבהה

של הנהגים בקטגוריה 2000 סמ"ק\טורבו

מעיון בתוצאות עושה רושם שהיית תחרותי גם ביחס ליפניות המדוברות. היית רחוק רק שניה אחת מכניסה לגמר.

אני בהחלט חושב שיש מקום לשקול הפרדה של הקבוצה הזו לשתי קטגוריות - אולי לפי קריטריון הנעה כפולה/לא הנעה כפולה. זה יהיה מאוד רלוונטי כשיותר מתחרים ילמדו למצות את היכולת של האוואים/אימפרזות שלהם.

ג'רמי

אני בהחלט מרוצה מהתוצאות שלי ,הם הטובות בטיבם משתי הקטגוריות הנמוכות יותר

ובחלק גדול מהקטגוריה הבכירה אבל התוצאות קרובות יותר לקטגורית 2000 סמ"ק

באופן טבעי, כי מבנה הרכב ההספק והעברת הכוח 2X4 של איביזה טורבו 150 כ"ס

,קליאו ספורט 172 כ"ס,סיווק Rטייפ 200 כ"ס מיאטה 160 כ"ס

כ"ס 306GTI 167 זהים והם מתחרות ישירות כל אחת עם הפלוסים והמינוסים שלה,

ושלא נדבר על ה-240 כ"ס של ה-S2000 בקיצור קצת תמוה להתחרות ברכבים חזקים

בהרבה מהרכב שלך שיש לך קטגוריה עם מפרט זהה :-x

אתה יותר מצודק שיש להפריד את הקטגוריה

נ.ב.

אני בטוח שגורר והחברה במסלולים יעשו 1ועוד1 או 4X4 :wink: וישנו את החוקים!!!

גור אם תרשום צ"ק של 300,000ש"ח עבור אוו/פרזה אני מבטיח לך שהדריפנציל הננהל(מוגבל החלקה אלקטרוני) יהיה בפנים :grin:

באהבה

קובי כהן

פורסם

מה לא ברור ב- Mk3?

בעלים של קליאו? נייט! (רק עכשיו יוצא Mk2)

בעלים של S2000? נייט! (Mk1 בלבד)

בעלים של מיאטה? דה! (ויש רק Mk3 אחת בכל ה- MDC)

דה מיאטה!

פורסם
גור אם תרשום צ"ק של 300,000ש"ח עבור אוו/פרזה אני מבטיח לך שהדריפנציל הננהל(מוגבל החלקה אלקטרוני) יהיה בפנים :grin:
אתה בטח מתכוון לדריפטנציאל ננהל...

mk3, ברור אבל לקח קצת זמן לעשות את ה-1+1 הזה. יאללה, שים גם איזו תמונה קטנה :smile:

• תוכן חדש...