Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC#5 יוצא לדרך!

שלומי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 154
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב חלאס. עוד אחד שכותב כאן שהוא בטוח מגיע, לא בטוח מגיע, אולי מגיע, כנראה שיכול להיות שהוא מגיע, או לא מגיע כי יש לו מבחן/עבודה/ההורים שלו ריתקו אותו לחדר - אני מכניס אותו למעקב. נסו אותי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הולך להיות חם מאוד בכל הקטגוריות

ב1600 ג'רמי אומנם מוביל אך יש מאבק איתנים על המקום השני והשלישי כאשר גדג' לבטח יאיים על מקומות אלו מהמקום הרביעי.

ולא לישכוח את עומר ניר הוד שנתן בראש באירוע CF. דר"א עומדת להשתתף בחורה חדשה בקטגוריה !

בעד 2000- NMP בתצוגה כמו בMDC4 יכול לעבור לראשות הקטגוריה ונראה מה שטרן ואופיר יעשו בנדון ו...(רוני , אתה בטח מה זה מבסוט שאתה רק מתחרה ולא צריך לארגן ...:-)))

אמודי לא יוותר בקלות ויש גם את מר קוזמה שיכול להפתיע בגדול (תיזהרו!!!)....

ובמפלצות - גומר בכושר שיא, בנבנישתי חזר מהגלות וינסה להשלים פערים וכמובן אמודי שירצה לייצג את המשפחה בכבוד !!!

וגו'ן האיום שיכול שוב לגנוב עוד פודיום עם רכב נחות. מה שבטוח שואוו יהיה וגם מתמודדת ראשונה בטורבויים.

בהצלחה לכולם

פורסם

יש סיכוי להשתתף בקטגוריה 3 מול מפלצות האספלט, STI\EVO או שהקרב אבוד מראש ?

ליאור (לאון 1.8T)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם
הולך להיות חם מאוד בכל הקטגוריות

ב1600 ג'רמי אומנם מוביל אך יש מאבק איתנים על המקום השני והשלישי כאשר גדג' לבטח יאיים על מקומות אלו מהמקום הרביעי.

ולא לישכוח את עומר ניר הוד שנתן בראש באירוע CF. דר"א עומדת להשתתף בחורה חדשה בקטגוריה !

בעד 2000- NMP בתצוגה כמו בMDC4 יכול לעבור לראשות הקטגוריה ונראה מה שטרן ואופיר יעשו בנדון ו...(רוני , אתה בטח מה זה מבסוט שאתה רק מתחרה ולא צריך לארגן ...:-)))

אמודי לא יוותר בקלות ויש גם את מר קוזמה שיכול להפתיע בגדול (תיזהרו!!!)....

ובמפלצות - גומר בכושר שיא, בנבנישתי חזר מהגלות וינסה להשלים פערים וכמובן אמודי שירצה לייצג את המשפחה בכבוד !!!

וגו'ן האיום שיכול שוב לגנוב עוד פודיום עם רכב נחות. מה שבטוח שואוו יהיה וגם מתמודדת ראשונה בטורבויים.

בהצלחה לכולם

יאבה דאבה דווווו!!!!!

שלא תגידו לא ידעתם - זה מחר!!

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

icon_cry.gif ה 3KGT יצאה לגמלאות לפני המועד.

אתמול הגעתי לאשדוד על מנת להתאמן כדי לא לאכזב.

ועוד לפני שהספקתי לצאת מקו הזינוק בפעם הראשונה, הקלאצ' החדש עם 500 מייל בלבד .... קלאצ' של CLUTCHMASTER דגם FX600 טווין פלייט קרבון / קבלר .... קלאצ' שעלה ביחד עם הפלייוויל מעל $2000....... הקלאצ' פשוט נשרף. קפוט. נגמר. חרא חרא חרא חראאאאאאאא.

אז האוטו עלה עלך גרר. נשאר באיזור אשדוד לתיקונים. ואני מבואס כליל.

אני אגיע רק כצופה ל MDC #5 בהצלחה למתחרים!!!

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

דיווחים ראשונים מהאירוע...

בקטגוריה הראשונה היה נחמד למדי, במקצים שלפני הגמר עומר ניר הוד לדעתי היה רמה מעל כולם - סיים במקום הראשון.

הגמר היה פשוט זוועה - עומר ניר הוד נהג מעולה, גלברט במקום השני, ליאור בכר שנגע בקונוס שלישי, ג'רמי שדרס קונוס למוות גם כן במקום הרביעי ואחיו גידי במקום החמישי לאחר שהעביר מקצה לפרוטוקול בלבד בגלל שהרכב התחמם( אותה הראלי שג'רמי נהג בה).

את הקטגוריה הראשונה אפשר לסכם בפשטות, כמו שאמר "הפרשן" - 106 ראלי לבנה.

בקטגוריה השנייה( עד 2000 סמ"ק) היה מטורף, המון נהגים הציגו נהיגה יפיפיה ולבסוף אם אני לא טועה לגמר עלו האנשים הבאים: אמיר בקשי, רוני שטרן, ניב סודובסקי, ניר מי פז ודן אמודי על המיאטה.

כל העולים לגמר עשו זמנים מצויינים - פחות מ 54 שניות.

עוד נהג שהתבלט בקטגוריה היה ___ ___ (לא זוכר) שנהג על 205 GTI MI16 ועשה שואו.

את הגמר של הקטגוריה הנ"ל כבר לא הספקתי לראות אבל אני בטוח שהיה צמוד.

צילמתי כמה תמונות, סדר גודל של 1.20 מגהבייט. הבנתי שאי אפשר להעלות תמונות שגדולות מ 585 ק"ב. מישהו יכול לעזור ?

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

• תוכן חדש...